FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ξεχωρίζουν οι διεκδικητές του τίτλου στη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 29-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεχωρίζουν οι διεκδικητές του τίτλου στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Από τον 3ο κιόλας αγώνα ξεχώρισαν Ζάκυνθος, Παναιγιάλειος, ΠΑΟ Βάρδας καθώς και τα Βραχνέικα που έχουν δώσει μόνο έναν αγώνα, λόγω του ιού. Η Ζάκυνθος πέρασε αλώβητη από το Αίγιο. Όμως οι «πασάδες» έπαιξαν από το 38΄ με δέκα και εντούτοις ισοφάρισαν (1-1).

*Το άλλο μεγάλο αποτέλεσμα έφερε στην Πάτρα ο Ναυπακτιακός, όπου συνέτριψε τη Θύελλα με 5-2, η οποία στο 0-1 έχασε πέναλτι. Το απέκρουσε ο Δρακόπουλος που είναι εξαιρετικός γκολκίπερ (πρόπερσι στην Αχαϊκή, πέρυσι στη Ζάκυνθο).

*Για τη Μπάρτσα τα είπαμε προχθές. Το 1-1 την αδικεί, γιατί στάθηκε καλύτερα από τον Πάμισο. Όμως τα γεγονότα με τους Αχαιούς παίκτες είναι ένα «αγκάθι» για την ομάδα του Τσίρκοβιτς.

*Μια επισήμανση για τον Α.Ο. Τσιλιβή. Δεν έχει την περσινή ομάδα. Θα χρειαστεί προσπάθεια στο εγγύς μέλλον.

*Η συνέχεια αναμένεται λίαν ενδιαφέρουσα…

 

Κεραυνός εν αιθρία

Σαν κεραυνός στην ξαστεριά μοιάζει η αποπομπή των τριών παικτών του Παμβουπρασιακού από τη διοίκηση. Ντόμας, Νικολακόπουλος και Σαμπανέι αποτελούν παρελθόν απροσδόκητα. Υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα, η Διοίκηση τους επέβαλε τιμωρία, αλλά δεν την αποδέχτηκαν κι έτσι ο σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους. Τέθηκε λοιπόν θέμα πειθαρχίας στην ομάδα και γι’ αυτό πάρθηκε αυτή η δύσκολη ομολογουμένως απόφαση από την Διοίκηση του ΠΑΟΒ.

 

Ο απόηχος των ντέρμπι

Το Τραγανό και το «Χαρ. Βιλαέτης» ήταν οι κονίστρες που έγιναν τα πρώτα ντέρμπι. Τα κέρδισαν και τα δύο οι γηπεδούχοι (Νίκης και Πανηλειακός) και διαμόρφωσαν τους συγκάτοικους της πρώτης και δεύτερης θέσης.

*Στην πρώτη είναι πλέον μετά από 5 αγωνιστικές σε απόλυτη ισοβαθμία η Νίκη του Γαλάνη και ο Πανηλειακός του Τρυφωνόπουλου. Υποχώρησαν Ξενοφών και Αστέρας.

 

Εντυπώσεις Ι

Ο Ξενοφών ήταν πρώτος και μάλιστα είχε ανέπαφη την εστία του και δέχτηκε τέσσερα γκολ με τη μία. Σε κακή μέρα όλη η ομάδα του Ντέγιαν, διασώθηκε ο Άγγελος Μούτσος!

*Από τη Νίκη που έδειξε τη δυναμική της και πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο α΄ ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο σκόραρε τρεις φορές, πρώτος ο Ιωάννης Κασσιανός. Έπαιξαν οι τέσσερις Κολοτουραίοι, σήματα κατατεθέν για την ομάδα.

*Καλός και ο ρέφερι Παναγόπουλος, είναι πλέον και έμπειρος.

*Κόσμος μου είπανε ότι ήταν αρκετός.

 

Εντυπώσεις ΙΙ

Ο Πανηλειακός εντυπωσίασε στο ματς με τον Αστέρα. Ήταν καταιγιστικός επιθετικά. Έβαλε νωρίς το πρώτο γκολ κι έδιωξε το άγχος. Λάθη έκανε η άμυνα των «βυσσινί» και τα πλήρωσε ακριβά.

*Πρώτος και κορυφαίος παίκτης ο Έλιοτ. Που έδειξε το ήθος του, μη πανηγυρίζοντας τα γκολ, γιατί ένα φεγγάρι έπαιξε στον Αστέρα.

*Από τον Αστέρα που ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό. Ο κ. Λαγός τώρα ξέρει. Ο έμπειρος Καμαρινός ο καλύτερος.

*Πολύ καλός και ο ρέφερι Βασίλης Τσάκαλης, που παίζει πλέον με τον αέρα της Γ΄ Εθνικής.

*Κόσμος αρκετός στο στάδιο, που γνώρισε πιένες. Φιλοπαίγμονες δε νεαροί τα έσουραν στους βυσσινί.

 

Ο μπασκετικός Πανωλενειακός

Καλό ξεκίνημα έκανε ο Πανωλενειακός στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην Πάτρα και νίκησε (49-74) το Σκαγιοπούλειο. Πρώτος σκόρερ ο Μπεκυράς με 29 (2) πόντους, ο οποίος πήρε το προβάδισμα στους σκόρερς της κατηγορίας.

 

*Η ομάδα από το Καράτουλα μπορεί να έχει σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, υπάρχει στον μπασκετικό που είναι και πιο δύσκολο. Έχει το κλειστό γήπεδό της κι έτσι μεσουρανεί στο ηλειακό στερέωμα. Ο Γιάννης Παναγόπουλος με την τόσο μεγάλη και πολύπλευρη προσφορά στα τοπικά δρώμενα είναι και στο μπάσκετ εμψυχωτής προς μεγάλη ικανοποίηση του άλλου μεγάλου παράγοντα του τόπου, του Γιώργου Βέλμαχου, που παρακολουθεί από την Πάτρα τα τεκταινόμενα και βοηθάει ποικιλοτρόπως.

 

Εθνική Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών έπαιξε τις προάλλες με την Εθνική του Μαυροβουνίου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού στην Αθήνα. Οι Ελληνίδες παίκτριες έπαιξαν καλά και νίκησαν 1-0. Την ομάδα μας αποτελούν κυρίως παίκτριες του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, αλλά και ορισμένες που παίζουν στην Ευρώπη, όπως η αρχηγός Ελένη Μάρκου, η οποία αγωνίζεται στην Έσσεν Γερμανίας. Ωραίο ποδόσφαιρο και μακάρι να δούμε και μια δική μας από τη Νίκη Τραγανού στην Εθνική…

 

Η ομάδα της Βρίνας

Εκπλήσσει ευχάριστα ο νεοφώτιστος Κεραυνός Βρίνας. Έχει φτιάξει καλή ομαδούλα. Έχει δέσει την άμυνα με Δημόπουλο, το γιο του «Φονιά», που είναι και γυμναστής. Έχει καλό κίπερ τον Φιλιππόπουλο, γιο του παλιού διαιτητή, έχει τον πληθωρικό Καλαμαρά στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έχει τον Κιάμο που σκοράρει εύκολα, αν και μέσος, έχει τα παιδιά από το Χελιδόνι (Γκολφίνο, Βουρλούμη) και γενικά καλό σύνολο, με εργατικό προπονητή, τον φιλόδοξο Νίκο Αλεξανδρόπουλο. Έχασε τσάμπα στα Σαβάλια στην πρεμιέρα, ελέω διαιτησίας, και αν σταθεί καλά στο Ενωσιακό μεθαύριο, θα μιλάμε για θαύμα…

Η Α2

Η αργία δεν μας άφησε να ασχοληθούμε αναλυτικά με την Α2, όπου το ντέρμπι της Βαρβάσαινας έληξε ισόπαλο (1-1) με τον Ατρόμητο και τον Ηλειακό να παίρνουν από ένα πόντο, ενώ το Σώστι έκανε το «μπαμ» με νίκη επί των Μακρισίων. Άποντοι οι Λέοντες…

*Αλλά για την κατηγορία θα ασχοληθούμε και αύριο…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος