FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Βυθίζεται ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 12-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Βυθίζεται ολοένα ο Κόροιβος. Η μία ήττα διαδέχεται την άλλη. Στο Παγκράτι παρέδωσε πνεύμα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Άντεξε ουσιαστικά μόνο στο α΄ ημίχρονο. Ακολούθησε κατάρρευση στο γ΄ δεκάλεπτο και στο δ΄ δεκάλεπτο ξέμεινε από δυνάμεις και έμπνευση. Έτσι ήρθε η πέμπτη συνεχόμενη ήττα. Βαρύνουν οι απουσίες Ματαλών και Τάταρη, ενώ ο Σαραλίγια δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμη. Κρίμα στα παιδιά, τον Χρυσόπουλο και τον Αθανασούλα που ήταν έξοχοι.

*Μπροστά στο μεγάλο αδιέξοδο πλήρωσε το… μάρμαρο ο κόουτς Κεραμιδάς και πάμε για τον τέταρτο, κατά σειράν, κόουτς φέτος. Ενός κακού μύρια έπονται!

 

Σωτήριο διπλό στο Άργος

Αναμενόμενο για πολλούς αλλά και για τον γράφοντα το διπλό του Παμβουπρασιακού στο Άργος. Ένα και να… καίει. Με τον Σαμπανέι ήταν αρκετό να στέψει με τη νίκη την ομάδα. Έργο του μεγάλο Ντόμα κι αυτό, ενώ ο σκόρερ της «Μπάρτσα» έφτασε τα 7 γκολ φέτος, ένα πολύ καλό επίτευγμα για τον Αχαιό παίκτη. Και μη νομίσει κανείς ότι η ομάδα είχε εύκολο έργο. Στο 55΄ έμεινε με δέκα. Άντεξε ως το 80΄ που έμεινε με δέκα και ο Παναργειακός. Οι ομάδες ήρθαν στα ίσια και ο Σαμπανέι βρήκε το κενό και χάρισε το τρίποντο στον ΠΑΟΒ. Έτσι απλά…

 

Τετέλεσται….

Στον Πανηλειακό είχαν μείνει ελάχιστες ελπίδες παραμονής. Θα έπρεπε οι παίκτες να νικήσουν στο ηλειακό ντέρμπι γοήτρου, όπως έγραφα την Παρασκευή. Όμως ήπιαν… θάλασσα, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Με κομμένα τα… πόδια έπαιξαν, χωρίς ψυχικό σθένος και δύναμη. Παραδόθηκαν αμαχητί. Χάσανε ακόμη και πέναλτι. Έτσι, λοιπόν, δεν μπορείς να πεις κάτι. Έπειτα ήταν και η κόκκινη του Μπουρνέλη, που κανείς δεν κατάλαβε, πώς σκέφτηκε, και τον τιμώρησε ο Κόκκορης!

 

Άξιζε

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως άξιζε να πάρει το διπλό. Στάθηκε καλά στο γήπεδο. Ηγέτης ο Τζανέτος. Αυτόν τον παίκτη έπρεπε να πάρει ο Πανηλειακός. Σκόρερ ο Κωστάκης Κατελούζος, 21 χρονών, στόπερ από τη Βροχίτσα. Ξεκίνησε από τον Πανηλειακό. Έπαιζε στους μικρούς αλλά και στη μεγάλη ομάδα ως δεξί μπακ. Όμως δεν χώρεσε τότε στην ομάδα της Γ΄ Εθνικής. Ξενιτεύτηκε στο Δίστομο και στους Αγ. Αναργύρους Γ΄ Εθνική πέρσι. Φέτος έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα στη Ζαχάρω με πολλές συμμετοχές και αξιοζήλευτη απόδοση.

 

Υπερβολική καθυστέρηση

Διαμαρτυρήθηκαν αρκετά οι Ζαχαραίοι για τις καθυστερήσεις που κράτησε ο Τριπολιτσιώτης ρέφερι Κόκκορης. Κι όμως ο μικρόσωμος ρέφερι, που έτρεχε σαν σαλτιμπάγκος, σωστά κράτησε τόση καθυστέρηση, γιατί στο β΄ μέρος οι φιλοξενούμενοι κάθε λίγο και λιγάκι έπεφταν κάτω. Έκαναν καθυστέρηση υπερβολική, που δεν χρειαζόταν στην οικονομία του παιχνιδιού.

*Όσον αφορά τη φιλοξενία των 50 φίλων του Ολυμπιακού, επειδή σε γνωστό σάιτ διάβασα ορισμένα πράγματα, δεν φταίει ο Πανηλειακός. Αυτά είναι μέτρα της αστυνομίας, η οποία χρόνια εδώ στον Πύργο παίρνει αυστηρά μέτρα, πολλές φορές υπερβολικά.

 

Έχει Κύπελλο σήμερα

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι έχουμε Κύπελλο στη Βάρδα. Εκεί θα ταξιδέψει ο τραυματισμένος και ελλιπής Πανηλειακός, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στον Παμβουπρασιακό. Για όσους δεν θυμούνται, οι ερυθρόλευκοι έχασαν μισό μηδέν στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής εδώ και κάμποσο καιρό. Με αέρα η «Μπάρτσα», μετά τη νίκη στο Άργος είναι πιο κοντά στην πρόκριση. Άλλωστε λένε και ξαναλένε να πάρουμε πρώτη φορά το Κύπελλο κι εμείς. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν…

 

Ζήτησαν αναβολή

Στο Εφετείο της Πάτρας παίχτηκε άλλη μια πράξη του δράματος «εκλογές ΕΠΣ-οπερέτα 2017». Η Διοργανώτρια ζήτησε και πήρε αναβολή! Αφού το νομικό καθεστώς τους επιτρέπει πήραν αναβολή πέρα για τα «Νικολοβάρβαρα». Λέμε εμείς με το φτωχό μας το μυαλό, για να ζητήσουν αναβολή κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα. Γιατί είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι εκλογές εκείνες είχαν πρόβλημα. Όμως θα το πιούνε ολόκληρο εκείνο το πικρό ποτήρι οψέποτε εκδικαστεί η υπόθεση!

 

Διέγραψαν τον Σταθόπουλο

Ωραία εκείνα τα παιδιά στο Πράσινο. Διοικούν ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Πριν 2-3 χρόνια ανέστειλε τη δράση της για πολλούς και ποικίλους λόγους που δεν αφορούν εμάς. Πέρσι πέσανε με τα μούτρα να μπουν ξανά στο πρωτάθλημα.

*Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν. Γήπεδο δεν είχαν. Έμψυχο υλικό παρομοίως. Δανείζονταν παίκτες για να συμπληρώσουν 11άδα. Δεν πήραν σ’ ένα ολόκληρο γύρο ούτε ένα πόντο. Τριάρες και τεσσάρες εισέπρατταν. Σ’ έναν αγώνα δεν κατέβηκαν κι έκτοτε αποφάσισαν να αποσυρθούν.

*Το κατόρθωμά τους ήταν ότι διέγραψαν το μέλος τους Πέτρο Σταθόπουλο κατόπιν προτροπής της ΕΠΣΗ. Θα μπορούσαν να μας πουν με ποιο έγγραφο τον διέγραψαν;

 

Συναρπάζουν τα κορίτσια

Τα κορίτσια της Νίκης Τραγανού συνεχίζουν τον ταχύ δρόμο τους προς την κορυφή του Ομίλου Γ΄ Κατηγορίας. Νίκησαν προχθές για δεύτερη φορά την ποδοσφαιρική ομάδα «Αυτόνομη» Πάτρας με το εκκωφαντικό σκορ 8-0. Δεν ανέπνευσαν οι αντίπαλες. Η Δεσπολάρη πέτυχε τέσσερα γκολ. Πριν λίγες μέρες είχε πάρει μέρος σε δύο αγωνίσματα στίβου και πέτυχε ισάριθμες νίκες. Σπουδαίο ταλέντο. Τρία γκολ πέτυχε η Φεφλέ, η κόρη του Ανδρέα από τα Μακρίσια. Ένα γκολ ακόμη η Γεωργοπούλου!

*Σπουδαία τα κατορθώματα των κοριτσιών του Γιώργου Γεωργιόπουλου!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Πήρε… φωτιά η Α΄ τοπική κατά τη 19η αγωνιστική. Είχαμε τρία ντέρμπι τετράδας με νικητές τον Αίαντα, τη Δόξα και τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Μέγα διπλό οι πρωτοπόροι στο Τραγανό και νίκες των άλλων δύο, ευρείες και άνετες. Η Δόξα, όπως στο Κύπελλο, έτσι και στο πρωτάθλημα κέρδισε τον Α.Ο. Ξενοφών, που είναι καταφανώς επηρεασμένος από την καλοκαιρινή ιστορία του Κυπέλλου!

*Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων (που αγωνίζεται πλέον χωρίς τον Μπράβο) κατανίκησε τον Αλφειό που δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο!

*Τρία διπλά βαρβάτα είχαμε. Για τον Αίαντα θα σχολιάσουμε αύριο. Το διπλό της Προοδευτικής αναμενόμενο. Έχει την ομάδα και το Νικολετάκη (δύο γκολ) η Παλαιά. Με 5 γκολ έσπρωξε στην Α2 το Ν. Κόροιβο.

*Μεγάλο διπλό του Πέλοπα Πύργου, ο οποίος εξασφαλίζεται, ειδικά αν κερδίσει το Κουρτέσι προσεχώς. Νίκησε στο Βαρθολομιό κι άφησε τους γηπεδούχους στην αγωνία τους. Μεγάλη νίκη της ομάδας του Νίκου Δαβουρλή, που μπήκε για ένα ημίωρο και βοήθησε να κρατήσει τη νίκη. Να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκε ο Μπαχούρος λόγω πένθους (έχασε τον πατέρα του) και η στήλη τον συλλυπείται θερμά.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος