FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Βασιλακόπουλος και… Σια

Ημερομηνία: 28-05-2021 | Συγγραφέας:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι πιο σκληρές, οι πιο αμφίρροπες εκλογές θα είναι την Κυριακή αυτές της Ε.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης). Η απόφαση Αυγενάκη να βάλει όριο στους υποψήφιους είχε ως στόχο τον Βασιλακόπουλο, ο οποίος δεν εγκαταλείπει την τακτική του να θέλει να ανακατεύεται στα κοινά του μπάσκετ και στη θέση του έχει τοποθετήσει τον Μεσολογγίτη παράγοντα Παπανικολάου. Από την άλλη πλευρά ο Λιόλιος (πρόεδρος του Προμηθέα) και ο Φασούλας (διεθνής μπασκετμπολίστας). Και οι δύο ανήκουν στην αντιπολίτευση του Βασιλακόπουλου και τον πολεμούν με όλα τους τα όπλα.

*Προσωπικά είμαι στο πλευρό του Φασούλα που είναι μπασκετάνθρωπος και ανήκει στο χώρο του Ολυμπιακού. Με την παράταξη Φασούλα υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. είναι και ο Ανδραβιδαίος παράγοντας του Σ.Ε.Φ.Α., Παναγιώτης Μουζάκης, ένα νέο παιδί με ήθος και αρχές.

*Πάντως, δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνουν δια ζώσης οι εκλογές και μάλιστα στο χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου.

 

Πανωλενειακός-Ένωση Σκιλλούντος

Ανάμεσα στα σωματεία της Ηλείας που θα ψηφίσουν είναι ο Πανωλενειακός Καράτουλα και η Ένωση Σκιλλούντος, στην οποία πρόεδρος είναι ο Κώστας Φωτόπουλος.

*Τα δύο σωματεία είναι ανάμεσα στα 60 που είχαν αποκλειστεί επειδή ήταν γραμμένα στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. και μπήκαν αφού προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο!

 

Διαφορά φιλοσοφίας

Εδώ βλέπουμε τη διαφορά φιλοσοφίας και ετοιμότητας των παραγόντων του μπάσκετ έναντι αυτών του ποδοσφαίρου.

*Συγκεκριμένα στις εκλογές της ΕΠΣ ψήφισαν μόνο 16 σωματεία που είχαν γραφεί στο Μητρώο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020. Όλα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν εκ των υστέρων και είχαν δικαίωμα ψήφου τα έφαγε η… μαρμάγκα!

*Και τούτο, διότι δεν υπήρξε ένας παράγοντας να πάρει την πρωτοβουλία και να κάνει προσφυγή στο Πρωτοδικείο για να ψηφίσουν τα υπόλοιπα σωματεία. Και φυσικά η Διοργανώτρια δεν θα το έκανε ποτέ, αφού είχε εξασφαλίσει τις εκλογές με τα 16 σωματεία!

*Φοβούνται τον ίσκιο τους οι παράγοντες του τόπου γι’ αυτό και η Διοργανώτρια παίρνει τις εκλογές για… πλάκα! Γι’ αυτό θα είμαστε πάντα ουραγοί, τελευταίοι, έσχατοι!

 

Πελάτες

Ευκαιρία ήταν οι εκλογές της ΕΠΣΗ τούτο τον καιρό, ώστε να βολευτούν μερικοί «πονηροί» εκ του φυράματος των παραγόντων. Λέγεται πως είχαμε πάλι πελατειακές σχέσεις, αλλά όχι εξεζητημένα πράγματα!

 

Περί Καταστατικού

Απορίας άξιον είναι αυτό που συμβαίνει με το Καταστατικό της ΕΠΣΗ. Μοναδικότητα πανελλήνια ίσως. Γίνονται εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (Εκτελεστική Επιτροπή λέγεται) χωρίς να προηγείται Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός!

*Ένα από τα περίεργα που συμβαίνουν. Δηλαδή αν αλλάξει το Δ.Σ. τότε θα απολογηθεί το νέο για τα έργα και ημέρες του απελθόντος συμβουλίου. Πώς το βλέπετε. Ανήκουστο. Ή θα φέρουμε πίσω τους απελθόντες να απολογηθούν. Το Καταστατικό φτιάχτηκε κατά το δοκούν ή κατά το συμφέρον μας το παράλογο!

 

Ο Σημαδεμένος

Το παλιό καουμπόικο έργο ο «Σημαδεμένος» το έχετε ιδεί. Απίθανος ο ηθοποιός Λη. Αν δεν το έχετε δει, σας προτρέπω να το δείτε!

 

Ο παρατηρητής

Αυτοί από την ΕΠΟ λέγανε ότι για λόγους οικονομίας ο παρατηρητής αγώνα θα οριζόταν από την τοπική Ένωση. Αυτό γινόταν μέχρι προχθές. Ο Πρόεδρος νυν και αεί της ΕΠΣ για δικούς του λόγους το είχε δίπορτο μια στη Βάρδα, μια στη Γαστούνη. Στο Αίας-Ναυπακτιακός παρατηρητής αγώνα, όπως έμαθα ήταν κάποιος Θεοδωρόπουλος από την Αχαΐα, όσο κι αν έψαξα Κουλούρη δεν είδα!

*Και λίγη κριτική για τον παρατηρητή! Έρμαιο των παραγόντων. Για λύπηση ήταν!

 

Τα κεφάλια… μέσα

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του ειδικού πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής γίνεται το «έλα να δεις», όπως έγραψε χθες στην «Πρωινή» ο Κ. Πλιάγκος, ο οποίος έκανε αναλυτικό ρεπορτάζ γύρω από το πρόγραμμα των ομάδων του ομίλου μας. Θα χρησιμοποιήσω μια φράση που μου έρχεται τώρα στο νου: «ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Πλην του Τσιλιβή, όλες οι άλλες ομάδες κινδυνεύουν με υποβιβασμό, πλην της Ζακύνθου, που πάει για πρωτάθλημα!

*Μέσα λοιπόν τα κεφάλια τόσο για την Βάρδα όσο και για τον Αίαντα. Δεν υπάρχει ελπίδα χωρίς σωστή προετοιμασία!

*Καλό Σαββατοκύριακο με ηρεμία και πίστη ότι ο δρόμος Πάτρα-Πύργος κάποτε θα γίνει!

 

Π.Κ.Τ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *