FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Τώρα θυμήθηκε το Ενωσιακό

Ημερομηνία: 19-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ στους εκπροσώπους των σωματείων κατά την κλήρωση των πρωταθλημάτων στον «Οδυσσέα» και μετέφερε στο σάιτ της ΕΠΣΗ ως δελτίο Τύπου θα απαντήσω, βέβαια, γιατί οι κεχηνότες αντιπρόσωποι ιδέα δεν έχουν για την προϊστορία του Ενωσιακού Γηπέδου και ουδόλως τους ενδιαφέρει. Ο κ. Άρης Κουλούρης προσπαθεί να με σπιλώσει, γι’ αυτό με αναφέρει ως συνδικαλιστή του ποδοσφαίρου (!) και ως εκπαιδευτικό.

*Αφού έφερε το νέο, πως το Ενωσιακό γήπεδο ανήκει στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ., με θεωρεί υπεύθυνο, γιατί ως Γ.Γ. τότε δεν έπραξα τα αυτονόητα για έλεγχο των τίτλων του χρησιδανείου.

*Το χρησιδάνειο όμως το 2008 υπέγραψαν ο δήμαρχος Πύργου (τότε Γ. Παρασκευόπουλος) και ο αοίδιμος πρόεδρος της ΕΠΣ, Γ. Παπαγεωργίου, τον οποίο είχε εξουσιοδοτήσει προς τούτο το Δ.Σ. της  Ένωσης. Άρα καμία ευθύνη δεν έχει ο Παύλος Τσάμης. Αυτά όμως τα αναφέρει γιατί ασκώ δριμεία κριτική, όχι προσωπικά σε αυτόν, αλλά στο Δ.Σ. της  Ένωσης.

*Επισημαίνω τα λάθη και τις παραλείψεις τους σε όλους τους τομείς (Διαιτησία, Πειθαρχική κτλ.). Άλλωστε τρέφει τόσο και τέτοιο μίσος στο πρόσωπό μου, ώστε πριν δύο χρόνια με παρέπεμψε στον Αθλητικό Εισαγγελέα, επειδή τα έβαλα με δικαστές του Διαιτητικού της ΕΠΟ και τους δικηγόρους για την υπόθεση της Σαλμώνης. Φυσικά ο Εισαγγελέας της ΕΠΟ έστειλε στο καλάθι των αχρήστων το έγγραφό του, χωρίς να ασχοληθεί.

 

Οι παράγοντες των σωματείων

Με τους παράγοντες των ηλειακών σωματείων ποτέ δεν τα έβαλα. Αυτός και η διοίκησή του τιμωρεί ακόμη και φιλάθλους (βλέπε Λυμπέρης), βάζει ποινές χάδια η Πειθαρχική που έχει διορίσει, ώστε να ευνοεί σωματεία και να αδικεί άλλα.

*Ακόμη, παρέλειψε να αναφέρει στους παράγοντες-εκπροσώπους των σωματείων, ότι μου έχει υποβάλει μήνυση για ψευδορκία στην υπόθεση Πέτρου Σταθόπουλου (αγωγή για το κύρος των εκλογών-παρωδία του 2017), αγνοώντας, όταν λέει κάποιος την αλήθεια και συ του κάνεις μήνυση, διαπράττεις το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης, που είναι σοβαρό πλημμέλημα και μπορείς να τιμωρηθείς ως 3 χρόνια φυλάκιση.

 

Το συμφωνητικό με το δήμο

Έχω μπροστά μου το συμφωνητικό κατάρτισης σύμβασης χρησιδανείου, όπου αναφέρεται πως ο χώρος, όπου κατασκευάστηκε το Ενωσιακό γήπεδο ανήκει στο δήμο Πύργου. Πώς τώρα ανήκει στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.  και γιατί μέχρι σήμερα η Ένωση έπαιρνε χρήματα από τα σωματεία που το χρησιμοποιούσαν για προπονήσεις και αγώνες;

*Εκεί αναφέρεται, πως η διάρκεια του χρησιδανείου ορίζεται σε 20 έτη, δηλαδή μέχρι το 2028, πώς λοιπόν τώρα χάθηκε το γήπεδο;

*Τους θυμίζω σ’ όλους τους συνδαιτυμόνες του προέδρου, ότι ουδεμία ευθύνη φέρω. Άλλωστε εκείνοι τίμησαν τον αείμνηστο Γ. Παπαγεωργίου, τοποθετώντας τη φωτογραφία του σε χώρο του Ενωσιακού!

 

Ο Δημητρίου για το «Σίτι»

Έτσι είδε το 2-1 επί του Ξενοφώντα στο Κύπελλο ο προπονητής του Αιγάλεω, Πέτρος Δημητρίου: «Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση και το χαρακτήρα που επέδειξε η ομάδα μου, κόντρα σε ένα σύνολο που ήθελε πολύ την πρόκριση και προηγήθηκε στο σκορ. Καταφέραμε να γυρίσουμε τούμπα το σκορ και να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση (παίζουν με Εργοτέλη). Η αλλαγή σχηματισμού αλλά και τακτικής, καθώς γίναμε πιο επιθετικοί, μας βοήθησε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Από κει και πέρα η διακοπή μας έκανε ζημιά. Μπήκαμε χωρίς ζέσταμα και δεν καταφέραμε να πιάσουμε ρυθμό».

 

Ιδού ο Παναργειακός

Ξεκινάμε την παρουσίαση των ομάδων του 7ου Ομίλου από τον Παναργειακό. Είχε χρόνια να έρθει δώθε. Πέρσι έχασε στα σημεία την άνοδο. Το καλοκαίρι γνώρισε μεγάλη διοικητική  κρίση κι έβγαλε Δ.Σ. στις αρχές Σεπτεμβρίου. Μπαίνει απροετοίμαστος στον όμιλο. Στόχος η παραμονή. Τον ανέλαβαν ο παλιός πρόεδρος Τσιόδρας και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Ανδρής. Προπονητής ο Τομ Κίκιλης, ενώ απέκτησε το Νιγηριανό Εμέκα. Γνωστοί ακόμη οι Παιδάκης, Φλεβάρης.

 

Και ο Παναυπλιακός 2017

Ο Παναυπλιακός 2017 είναι ομάδα τριών χρόνων. Βγήκε πρώτος μετά από μάχη με τον Ερμή Κιβερίου. Έχει προπονητή το γνωστό μας, Αλέκο Μαντζούνη. Έχει ντόπιους παίκτες και τον 33χρονο Σιαλμά. Πάει για παραμονή, αλλά δύσκολα θα το πετύχει!

 

Για παραμονή το Γύθειο

Ο Πανγυθεατικός είναι ο αήττητος πρωταθλητής Λακωνίας. Δήλωσε συμμετοχή την τελευταία μέρα. Ενδεικτικό της κρίσης που πέρασε. Προπονητής παρέμεινε ο Γιώργος Ξανθάκος. Θα παίξει με ντόπιους παίκτες του κορμού. Απέκτησε και 3-4 έμπειρους, όπως τον Ζιβάνοβιτς και τον Λούζι (πέρσι στο Τραγανό). Στόχος η παραμονή. Δύσκολα θα την πετύχει!

 

Δυνατός ο Διαγόρας

Αν και δεν πήγε καλά στα φιλικά η ομάδα των Βραχνεΐκων κράτησε τον κορμό και ενισχύθηκε με 2-3 παίκτες από τους οποίους επιφανέστερος είναι ο γκολκίπερ Δρακόπουλος, πρώην της Αχαϊκής και πέρσι του Κατασταρίου. Έχει Γεωργαντόπουλο, Τρίγκα, Σταυρόπουλο από πέρυσι. Θα πρωταγωνιστήσει η ομάδα των Βραχνεΐκων που κράτησε προπονητή το Φίλιππο Σχοινά.

 

Για παραμονή το Διαβολίτσι

Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας Α.Ο. Διαβολιτσίου ξεκινάει χωρίς γήπεδο. Θα παίξει στην Καλαμάτα. Άρα αντιμετωπίζει δυσκολίες. Κράτησε τον κορμό, ενώ ενισχύθηκε με παίκτες από Μεσσηνία. Ένα χωριό με 800 κατοίκους στη Βόρεια Μεσσηνία το Διαβολίτσι θα παλέψει για την παραμονή. Προπονητή κράτησε το γνωστό μας Παλαμάρα.

 

Ξεκινάει το Λάνθι

Ξεκινάει το Σάββατο προετοιμασία ο Άρης Λανθίου, μια ομάδα που δήλωσε συμμετοχή την έσχατη ώρα. Θα τον προπονεί ο Γιώργος Βαρουξής κι έχει στόχο μια καλή πορεία. Πρόεδρος ανέλαβε ο παλιός παίκτης της ομάδας, Σπύρος Καραγκούνης.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος