FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό γήπεδο: Θέλει την άνοδο ο Κεραυνός

Ημερομηνία: 26-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνεχίζοντας το μίνι αφιέρωμα στην Α2, ο Κεραυνός Βρίνας έχει ξαναπεράσει από την Α΄ τοπική. Θέλει να επανέλθει φέτος και μπορεί να το κατορθώσει, αφού είναι δεύτερος στη βαθμολογία, παρέα με τη Θύελλα και τη Δάφνη. Έχει ακριβώς τον ίδιο συντελεστή με την ομάδα του Πύργου (13 νίκες, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες). Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (+50), ενώ αμυντικά έχει δεχτεί 28 γκολ και είναι τρίτη αμυντική δύναμη.

*Πρόεδρος ανέλαβε φέτος ο Στάθης Γιαννικόπουλος, πως ως παίκτης έγραψε τη δική του ιστορία στην ομάδα. Προπονητής και παίκτης συνάμα ο Νίκος Μπριασούλης.

*Η ομάδα έχει καλή παραγωγικότητα, με το Σάκη Κηπουρό να είναι ο πρώτος σκόρερ με 17 γκολ και προοπτική να διεκδικήσει και την πρώτη θέση. Το Γενάρη ενίσχυσε την ομάδα ο Ηλιόπουλος, που ήρθε από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και προσφέρει δύναμη. Άλλοι παίκτες είναι ο τερματοφύλακας Φιλιππόπουλος, ο Κιάμος, ο Κουής, ο Τζίβας, ο Κωνσταντόπουλος, ο Μαστορόπουλος…

*Υπολείπονται τέσσερις κρίσιμοι αγώνες. Στο Σκουροχώρι, το ντέρμπι στον Πλάτανο, μέσα με Α.Ε. Πηνείας και κλείνει στα Λεχαινά. Δεν το λες και εύκολο πράγμα.

*Αύριο η Δάφνη Ανδραβίδας…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος