FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Θαύμα ο νέος Κόροιβος!

Ημερομηνία: 10-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δυνατός ο νέος Κόροιβος του Κώστα Δελέγκου απέκλεισε προχθές στην Ήλιδα το Μεσολόγγι, άρτι υποβιβασθέν από την Α1 και τώρα θα παίξει με τον δυνατό Αμύντα στον Υμηττό, που προχθές με τη σειρά του απέκλεισε την ομάδα του Πανερυθραϊκού δύσκολα. Οι «μπλε» μπήκαν φουριόζοι στο τερέν και αφού καθήλωσαν το Νο 1 του Μεσολογγίου, τον δαιμόνιο Βασιλόπουλο, έκλεισαν το πρώτο 10λεπτο 22-17. Οι βάσεις της νίκης είχαν μπει, μπροστά στο παραληρούν κοινό των 300 περίπου φιλάθλων. Η διαφορά συν τω χρόνω μεγάλωνε και στο 29΄ έφτασε τους 19 (!), ενώ το φίλαθλο κοινό αποθέωνε τους παίκτες. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι έχει φτιάξει καλή ομάδα, ικανή να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2 κι όχι να είναι ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας. Καλές εντυπώσεις στον κόσμο άφησε ο Σέρβος γκαρντ Μίτροβιτς, αλλά δεν υστέρησε κανείς, κάνοντας όλοι μαζί μια μεγαλειώδη εμφάνιση.

 

Γυναικεία ομάδα

Αφού διαλύθηκε εκείνη η ωραία γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού, που για ορισμένα χρόνια πρωταγωνιστούσε, είναι σωστή η σκέψη του κ. Φερεκίδη να δημιουργήσει μια τέτοια ομάδα που θα καλύψει ένα κενό στο γυναικείο ποδόσφαιρο του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής.

 

Τέλος ο Ζαγοράκης

Μια παραίτηση που αναμενόταν εδώ και καιρό και δεν αιφνιδίασε κανέναν. Το είχαμε σχολιάσει από τη στήλη πολλές φορές. δεν μπορείς όσες ικανότητες κι αν έχεις να διοικήσεις  έναν αχταρμά που είναι δεμένος και αποφασισμένος. Ούτε έναν σύμβουλο δεν είχε δικό του ο Θοδωρής. Ήταν του σήκω-κάτσε! Δεν ήταν δυνατό να αφήσει αυτό το «μπλοκ» να διοικήσει. Υπάρχουν άλλοι. Ο Αντωνίου, ο Δημητρίου, ο Φύτρας και η λοιπή κουστωδία… Εσύ Θοδωρή, είσαι ευρωβουλευτής! Θα σε κάνουν κουτσούνι οι «βλαχοπρόεδροι». Συμφωνείς μεγάλε Πρόεδρε;

 

Τέλος ο Βασιλάκης

Επίκειται (καθ’ α μαθαίνουμε) αλλαγή στην Επιτροπή Διαιτησίας. Θα αντικατασταθεί (όπως ακούγεται) ο κ. Βασιλάκης και αντ’ αυτού θα οριστεί διαιτητής που πρόσφατα άφησε  την σφυρίχτρα του, ώστε να ασχοληθεί με τον παραγοντισμό. Εύκολο είναι να βρείτε το όνομά του που κυκλοφορεί στην πιάτσα!

 

Ο πρόεδρος, πρόεδρος στην Ε.Π.

Στην τελευταία συνεδρία της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ όρισε νέα Επιτροπή Πρωταθλήματος. Εδώ γλίτωσε μια για πάντα ο Σάκης Καραλάγας, αφού προτίμησε να πάει… σπίτι του! Έτσι, πρόεδρος της επιτροπής μπήκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ και μέλη ο Κυριάκος (που πήρε χαρτί από τα Λαστέικα) και ο παλιός αντιπρόεδρος της ΕΠΣ, Δημήτρης Βύτανος, που δεν έθεσε υποψηφιότητα. Μιλάμε για… εμπειρία και για έλεγχο της Επιτροπής…

 

Όμιλοι ή όχι στην Α1

Με αφορμή ότι γνωστός αθλητικογράφος τους προκάλεσε, ο Πρόεδρος έκανε αναφορά για όμιλο ή ομίλους στην Α1. Είπε, λοιπόν, το αυτονόητο. Αν δηλώσουν συμμετοχή και οι 16 ομάδες ή 14, τότε θα έχουμε δύο ομίλους (αυτονόητο) κατά γεωγραφικά κριτήρια. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πάμε για δύο ομίλους…

 

Περί της Σχολής διαιτησίας

Θα ξεκινήσουμε από εκεί που σταματήσαμε προχθές, για τη Σχολή διαιτησίας. Όλα η ΕΠΣΗ τα κάνει εν κρυπτώ και παραβύστω. Λειτουργεί η σχολή εδώ και καιρό και οι φίλαθλοι και αναγνώστες των εφημερίδων έχουν άγνοια. Ποιος διδάσκει, ποιος είναι επικεφαλής και υπεύθυνος. Να έχουν φέρει τον Χρυσόστομο δεν μπορώ να το διανοηθώ. Ποιοι διδάσκουν άραγε, γιατί απ’ όσα έμαθα ούτε Ρουμπάνης, ούτε Γιαννόπουλος, ούτε Ηλιόπουλος που έχουν και τίτλους. Άρα η Επιτροπή διαιτησίας έχει τον πρώτο λόγο.

*Και ερχόμαστε τώρα στους υποψήφιους. Δεν μπόρεσα να τους μετρήσω. Δεν ήταν όμως ούτε δέκα. Ανάμεσά τους η Μαυραειδοπούλου και η Καραγιάννη που έχουν βγάλει τη σχολή! Τώρα την ξαναβγάζουν! Ωραία πράγματα. Για να μάθουν τον Κανονισμό καλύτερα.

 

Μαύρο χάλι

Να προσθέσω λίγα ακόμη πού βρίσκεται η ηλειακή διαιτησία από τότε που ανέλαβαν όλοι αυτοί. Στα εθνικά πρωταθλήματα είναι οι Καραλής, Ρηγόπουλος, Τσάκαλης, Καραμέρος, Κόρδας. Εκτός ο Ασημακόπουλος (αξιολογήθηκε αλλά δεν πήγε στα αγωνίσματα), ενώ ο Λιάπης τους τα χάρισε. Μιλάμε για μαύροι χάλι. Και πώς να γίνει, ρε παιδιά, όταν πρέπει να πληρώσει χαράτσι 150 ευρώ έκαστος για να του επιτραπεί να μετάσχει στα αγωνιστικά tests! Σ’ αυτά πρέπει να προσθέσεις τα έξοδα μετακίνησης. Να σκεφτείτε ότι στις μέρες μας, πλήρωνε η ΟΔΠΕ-ΕΠΟ τα πάντα!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος