FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό γήπεδο: Τα «γεράκια»

Ημερομηνία: 31-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Εθνικός Γερακίου είναι ένα από τα σωματεία που δεν έχει γευτεί την Α΄ τοπική, παρότι είναι ποδοσφαιρομάνα το χωριό εγγύς της Αμαλιάδας κι έχει βγάλει παιχταράδες.  Φέτος, το πήρανε  πιο ζεστά κι έβαλαν στόχο την άνοδο. Ξεκίνησε με το Στράτο Καλογεράκο προπονητή, αλλά στο δρόμο άλλαξε ρότα και στη θέση του ανέλαβε ο Νίκος Μαρσέλης. Έχει μπει σε καλό δρόμο, αφού είναι στην προνομιούχο πεντάδα και η ομάδα αυτή θα ήταν πρώτη, αν δεν είχε κάνει στο Γεράκι την ήττα από την Α.Ε. Πηνείας, η οποία ήττα ήταν σαφώς εκτός προγράμματος.

*Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Σταύρος Μαρκόπουλος με 13 γκολ. Ενώ υπάρχει μια πλειάδα παικτών, με πρώτο και καλύτερο τον Μπελεκούκια, που ήρθε στην ομάδα το Γενάρη! Υπάρχουν ακόμη ο Γ. Παπαδόπουλος, ο Τσίγγανος, ο Χατζηνικολάου, ο Ξενόφος, ο Γιούτσος, οι Κούντουρας Χρ. και Χαρ., ο Στασινόπουλος και ο τερματοφύλακας Ποντίκης και τ’ άλλα παιδιά.

*Για τη λήξη, έχει να παίξει στην Ανδραβίδα (σημαντικό ματς), θα έρθει μέσα η Χαριά, θα παίξει στην Αμαλιάδα  με τους Λέοντες και κλείνει με τη Βαρβάσαινα μέσα. Πολλά θα παιχτούν στο ντέρμπι με τη Δάφνη, όποτε επιτρέψει ο κορονοϊός!

*Αύριο ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος