FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Τα έκανε όλα ο Καδδάς!

Ημερομηνία: 07-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το παιχνίδι της αγωνιστικής για τον 6ο Όμιλο ήταν ανάμεσα στη Νίκη  και τον Ιάλυσο (0-2). Αρκετοί το είδαν ζωντανό στο Τραγανό. Εμείς το είδαμε ζωντανό από τον Η/Υ κι έχουμε πλήρη εικόνα και άποψη! Τα προεόρτια ξεκίνησαν από την Τετάρτη με τον ορισμό ως διαιτητή του Βεργέτη (Αρκαδίας), που είναι διαιτητής Β΄ Εθνικής, άρα το παιχνίδι αξιολογήθηκε. Την Παρασκευή όμως ο ως άνω και κατ’ εμέ «σφαγέας του Πανηλειακού», ορίστηκε 4ος του Διαμαντόπουλου στην Α΄ Εθνική. Οπότε η εξυγίανση που ειδοποιήθηκε για το λάθος της, όρισε το άλλο κελεπούρι τον Αχαιό Καδδά. Δύο αποφάσεις καταδικαστικές στο 1-0 το πέναλτι κατά φαντασίαν και η άρνηση να δώσει καθαρή παράβαση πέναλτι υπέρ της Νίκης. Εκεί τελείωσε η ιστορία και τώρα υποδεχτείτε το Διαγόρα Ρόδου.

 

Οι άλλοι μεταξύ τους

Ο Πανηλειακός έκανε το ρεπό του και με την ευκαιρία έκοψε και την πίτα του. Καλή χρονιά σε όλους, αλλά ρε παιδιά, εμάς τους αθλητικογράφους, γιατί δεν μας καλέσατε, έτσι για τα μάτια, να πάρουμε και μια φωτό ζωντανή και να ζήσουμε λίγο κλίμα.

*Ο ΠΑΟΒ «καθάρισε» με τα πιτσιρίκια. Φαντάζομαι καλή προπόνηση θα έγινε. Θα κυκλοφόρησε η μπάλα. Τα πιτσιρίκια όμως μείναμε με το παράπονο, γιατί ο Μπούνας στο 3-0 έβαλε και το χεράκι του στη μπάλα, αλλά ο Σταυρόπουλος ουδέν είδε.

*Η περιπέτεια του Αστέρα θα διακοπεί, γιατί έχει το ρεπό του. Άντε παιδιά κουράγιο.

 

Και τώρα μπροστά το Μαρούσι

Ο Κόροιβος, αφού καθάρισε την Καρδίτσα, έχει μπροστά του το Μαρούσι, μία ομάδα που είναι απόλυτα στα μέτρα του, καθώς οι Μαρουσιώτες υστερούν αυτή τη στιγμή (5-11 νίκες) έναντι (7-9) του Κοροίβου. Μόλις προχτές έχασαν στην Καβάλα (70-68) και βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση! Θυμίζω πως στον πρώτο γύρο ο Κόροιβος είχε επικρατήσει εύκολα στην Ήλιδα (86-72). Θα κλείσω με την υπόμνηση, πως το παιχνίδι αυτό είναι κομβικό και για τους δύο. Αν μάλιστα οι «μπλε» μπορέσουν και πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, τότε τα πράγματα στρώνουν για τη συνέχεια!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Η εικοστή αγωνιστική, ήταν η αγωνιστική των εκπλήξεων και καταπλήξεων, αφού στους 6 αγώνες, είχαμε τέσσερα διπλά, μία ισοπαλία και μια νίκη του γηπεδούχου Ολυμπιακού Ζαχάρως στο ντέρμπι με τον συνώνυμο των Σαβαλίων.

Διαβάσαμε και για κάποια έκτροπα. Όμως, αν δεν είσαι παρών δεν μπορείς να σχολιάσεις, γιατί μπορεί να βρεις και το μπελά σου! Στα γήπεδα ο πρόεδρος Κουλούρης στέλνει εντεταλμένα όργανα. Παρατηρητές και κόντρα παρατηρητές, οπότε και αυτοί γνωρίζουν καλύτερα. Πάντως τέτοια αγωνιστική δεν είναι δυνατόν να ξαναέρθει!

 

Η μεγαλύτερη…

Η πιο μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στη Ν.Μανολάδα. Απίστευτος ο Αίας νίκησε τη Δόξα, η οποία ήταν έτοιμη να κάνει το άλμα για την τετράδα. Δεν το έκανε και τώρα την έπιασε η Προοδευτική, η οποία με αρχισκόρερ το Νικολετάκη έφυγε αλώβητη στη μάχη με τον Α.Ο. Ξενοφών (1-1). Καιροφυλαχτεί τώρα ο Αλφειός, που πήρε μεγάλο διπλό στα Λεχαινά, αλλά πρέπει να συνεχίσει νικηφόρα. Το χαμένο παιχνίδι με το Σκουροχώρι είναι ένας εφιάλτης.

 

Μεγάλο διπλό ο ΑΠΟΚ

Ήταν μεγάλο και το διπλό του Κουρτεσίου στο Γούμερο. Τα παιδιά του κόουτς Μιχάλη Παπουτσή, έκαναν τόσο χιλιόμετρα σε δρόμους ανηφορικούς και δύσβατους. Άρπαξαν το διπλό και επέστρεψαν έχοντας πάρει «ανάσα». Η Ολυμπιάδα δυστυχώς έχασε έδαφος και τώρα πρέπει να αναζητήσει πόντους.

*Όσον αφορά το διπλό του Λ. Αστέρα στο Ενωσιακό, η Θύελλα «φωνάζει» για διαιτητικές αποφάσεις. Όταν όμως απαξιώνεται η διαιτησία του Χρήστου Κούλη, τότε να πάμε όλοι στα σπίτια μας!

 

Μαγεία

Είχε καιρό ο Ολυμπιακός Ζαχάρως να γευτεί τη χαρά της νίκης. Πολύ καιρό. Ένα μήνα και. Και προχτές πήρε άσο από το συνώνυμό του των Σαβαλίων, έπειτα από 45 άγονα λεπτά. Έτσι, στην επανάληψη ο παικταράς Κατσιώλης με ένα μοναδικό, σπάνιο, τέλειο σε εκτέλεση ψηλοκρεμαστό πλασέ, άφησε άναυδο τον καλό τερματοφύλακα Κόλλια. Αυτή ήταν η απαρχή του τέλους. Ο Παπαγεωργίου, απλώς, λίγο αργότερα σφράγισε τη νίκη, με το δωδέκατο φετινό του γκολ. Μαγεία.

 

Αμόλησε καλούμπα

Είμαστε αρχές του Φλεβάρη. Το τριώδιο αργεί ακόμη. Αργούν και οι αητοί. Όμως ο Γιάννης Τζήκας προχτές, πέταξε τον δικό του, κάτω στις «Θίνες». Ο Ηλειακός νίκησε στο ντέρμπι τη Δάφνη (1-0). Ξέφυγε 15 βαθμούς από το δεύτερο Πέλοπα Πελοπίου και είναι σίγουρος πρωταθλητής στην Α2. Πιο κάτω συνεχίζεται η μάχη χαρακωμάτων, ανάμεσα σε πέντε σωματεία (Πελόπιο, Πέλοπας, Δάφνη, Βρίνα, Ν. Κόροιβος). Από τους πέντε αυτούς, θα πάνε τέσσερις στα πλέι-οφ!

 

Μόνος στο σπίτι!

Μια γριπώδης κατάσταση με κράτησε έξι επώδυνες μέρες στο κρεβάτι. Έτσι έλειψα από τη στήλη μου. Κανείς να μην περάσει τέτοια δοκιμασία!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος