FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στον… αέρα ο αγώνας Κόροιβος-Απόλλων

Ημερομηνία: 09-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την απόφαση του ΑΣΕΑΔ περιμένουν στον Απόλλωνα για να παίξουν αύριο. Η Ε.Ο.Κ. τους ανέβαλε το πρώτο παιχνίδι. Θα δούμε τώρα τι θα γίνει με το αυριανό. Πάντως οι ομάδες είναι έτοιμες και περιμένουν. Μάλιστα, η Ε.Ο.Κ. όρισε τους διαιτητές του αγώνα που είναι οι: Καλδίρης, Τσώνος, Πλιάκας (άπαντες Αττικής).

*Στο μεταξύ, οι παράγοντες των «μπλε» συνεχίζουν τις προσπάθειες για ενίσχυση με τον Τζόλο, με τις πληροφορίες να λένε πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Εν αναμονή λοιπόν για το παιχνίδι, το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο, καθώς λογίζεται ως τοπικό ντέρμπι. Πάντως, θα γίνει χωρίς κόσμο λόγω των μέτρων της πανδημίας!

 

Η δικαίωση του Αριστείδη!

Και βέβαια δικαιωμένος δήλωσε ο Κουλούρης σε μακροσκελή ανακοίνωσή του, αφού κέρδισε τη δίκη, όπως κέρδισε και τις εκλογές του 2017, όταν αιφνιδίασε τους πάντες και κατέβηκε μόνος. Ήμουν από εκείνους που τον ψήφισαν, ως εκπρόσωπος της Προόδου και ας μας ταλαιπώρησε ελέω Σταθόπουλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Εκεί δεν δικαιώθηκε, βέβαια, και κινούμενος από προσωπικό μένος, μέσω της Πειθαρχικής με έστειλε στον αθλητικό εισαγγελέα και από τότε περιμένω να με τιμωρήσει. Ο αθλητικός εισαγγελέας πέταξε στο καλάθι των αχρήστων την αναφορά της Πειθαρχικής.

*Από τότε κύλησε πολύ νερό στο μύλο και στην περίφημη «αγωγή» ήμουν μάρτυρας και με μήνυσε για ψευδορκία, υπόθεση που εκκρεμεί, γιατί την πρώτη φορά δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο!

*Όσο για την αναμόρφωση του ηλειακού ποδοσφαίρου τα έχουμε ιδεί, τα έχουμε βιώσει, στους τελικούς Κυπέλλου, στην απονομή των επάθλων, στις μικτές, στη διαιτησία!

 

Ο ΠΑΟΒ ρίχνεται στη μάχη

Ο Παμβουπρασιακός ρίχνεται στη μάχη της Γ΄ Εθνικής με το ίδιο προπονητή, τον κ. Τσίρκοβιτς, ενώ το δυναμικό της «πράσινης» ομάδας έχει αλλάξει κατά ποσοστό. Δεν υπάρχουν οι Λαδάς, Σιδέρης, Αγουρίδης, Κάρδαρης κι έχουν έρθει οι Μικελάτος, Πολίτης, Τσιρίκος, Βορύλλας, Μάρκου… Έχει γίνει καλή προετοιμασία, έχουν δοθεί φιλικά και η μάχη αρχίζει από την Πάτρα, με αντίπαλο τη Θύελλα. Γνωστές οι ομάδες από πέρυσι, όταν συναντήθηκαν στο «Φ. Αραβαντινός» και είχε επικρατήσει η Θύελλα 3-1. Θα σφυρίξει ο Τσοπλάκος (Αιτωλοακαρνανίας) από τον πίνακα Γ΄ Εθνικής.

 

Ο Αίας συγκρούεται με την Αχαϊκή

Έπειτα από χρόνια ο Αίας επανέρχεται στις εθνικές κατηγορίες με πολλές ελπίδες παραμονής. Η ομάδα της Γαστούνης κράτησε το Θοδωρή Ανδριόπουλο ως προπονητή και στηρίζεται στο περσινό δυναμικό κυρίως. Νέα πρόσωπα ο γκολκίπερ Αντωνόπουλος, ο μέσος Γκρίλλας, ο 21χρονος στράικερ Κουλούρης, ο Βατσής, ο Βασιλικόπουλος, ο Μπαρδούσης, ο Μπουζούρας και ο νεαρός Κάρδαρης. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα σύνολο ικανό να κρατηθεί στην κατηγορία.

*Παίζει εντός με την Αχαϊκή με την οποία στο φιλικό προετοιμασίας ήρθαν 2-2, θα σφυρίξει ο Λιάρος (Λακωνίας), τρίτο χρόνο στον πίνακα Γ΄ Εθνικής.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Τέταρτη αγωνιστική στον άγριο κόσμο και πάμε για τρία διπλά που σας αφήνω να τα εννοήσετε. Ο Πανηλειακός θα παίξει στην Ανδραβίδα με την ανίσχυρη Δάφνη και η Νίκη Τραγανού στο Ενωσιακό με τη Θύελλα. Είναι δύο παιχνίδια που έχουν φαβορί.

*Όμως, το σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει στην Κρέστενα, ανάμεσα στον Α.Ο. Ξενοφών και τη Δόξα Ν.Μανωλάδας. Πιο κοντά στη νίκη οι γηπεδούχοι.

*Δυνατά παιχνίδια στο Επιτάλιο (Αλφειός-Πέλοπας) και στο Γούμερο (Ολυμπιάδα-Ηλειακός Β.).

*Ο Αστέρας και η Προοδευτική θα επικρατήσουν εύκολα ή δύσκολα του Ολυμπιακού Σαβαλίων και του Πελοπίου. Αμφίρροπο το παιχνίδι στον Πλάτανο (Ερμής-Βρίνα).

*Οι «βυσσινόλευκοι» έκαναν ακόμη μια καλή μεταγραφή, πήραν από τον Αίαντα τον Γεωργόπουλο, που είναι καλό μπακάκι.

 

Θέματα διαιτησίας

Ο Ρηγόπουλος ρίχνεται στη μάχη της Γ΄ Εθνικής. Πάει στη Ζάκυνθο, στον αγώνα Εθνικού Σκουλικάδου-Πάμισου με βοηθούς τους Ασημακόπουλο, Λιάπη, οι οποίοι είναι έμπειροι και απορούμε πώς και γιατί δεν προωθήθηκαν στον πίνακα. Από τους παρατηρητές, ο Πρόεδρος της Επιτροπής που φέτος τον υποβίβασαν πάει στο Αίγιο (Παναιγιάλειος-Διαβολίτσι) και ο Ρουμπάνης στο νησί Ζάκυνθος-Βραχνέικα.

*Προχθές στην επιμορφωτική τους διαιτητές δίδαξε ο Νίκος Ρουμπάνης με θέμα «μαρκαρίσματα». Ο Πρόεδρος ως φαίνεται άλλαξε τακτική. Έβαλε στο περιθώριο τους Μάνθους και Χρονοπουλαίους και θα αρκεστεί στους δικούς μας (Γιαννόπουλο, Ηλιόπουλο) και τους της Επιτροπής οι οποίοι ξέρουν καντάρια τον Κανονισμό.

*Βασικό θέμα παραμένει αυτό με τους παρατηρητές διαιτησίας. Τώρα, που είναι αρχή και δοκιμάζονται οι διαιτητές καλό είναι να μπαίνουν οι παρατηρητές. Να αποφεύγονται τα μακρινά τρίο π.χ. Αποστολόπουλος στα Καλύβια (τι είναι αυτό;).

*Τον Παρασκευόπουλο τον είδε ο Σταθόπουλος σε εύκολο παιχνίδι. Έκανε ένα λαθάκι, αλλά να δοκιμαστεί πάλι. Να μην πηγαίνει όμως με δύο γυναίκες βοηθούς που τα κάνουν μαντάρα.

*Έχει αποδυναμωθεί η ηλειακή διαιτησία. Με την πολιτική που ασκεί η παρεούλα του Άρη, φεύγουν οι διαιτητές ο ένας μετά τον άλλον. Και ο πόθος του Προέδρου να δει διαιτητή στην Super League είναι όνειρο θερινής νύχτας.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος