FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στη Βέροια ο Κόροιβος κάνει πρεμιέρα

Ημερομηνία: 02-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας κάνει ο Κόροιβος στη μακρινή Βέροια κόντρα στο Φίλιππο, στις 5μ.μ.. Η ομάδα της Αμαλιάδας έχει τα προβλήματά της καθώς δεν έχει κλείσει το ρόστερ της ακόμη και θα παλέψει το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου από το κανάλι You Tube του γηπεδούχου.

*Πέρυσι οι ομάδες είχαν συναντηθεί στην Αμαλιάδα και ο Κόροιβος είχε επικρατήσει 92-75, ενώ δεν έπαιξαν στο β΄ γύρο λόγω της βίαιης διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας.

*Καλή τύχη στην ομάδα του Κώστα Δελέγκου και να επιστρέψουν νικητές!

 

Οι ομάδες της Ζακύνθου στη Γ΄ Εθνική

Με τρεις ομάδες ως γνωστό, θα μετάσχει η ΕΠΣ Ζακύνθου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Δύο που έμειναν στην κατηγορία πέρυσι και ο πρωταθλητής Εθνικός Σκουλικάδου. Θα δούμε αυτές τις ομάδες εν ολίγοις και θα κάνουμε τα προγνωστικά μας.

*Η Ζάκυνθος πέρυσι ήταν τρίτη, αλλά μακριά από την κορυφή. Ήταν μια δυνατή ομάδα, ενισχυμένη με αρκετούς ξένους παίκτες. Και φέτος κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο. Απέκτησε μια δεκάδα νέων παικτών και προπονητής παρέμεινε ο Στ. Καραμαλίκης. Στόχος της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα σε έναν όμιλο βατό χωρίς φαβορί και πιο αδύνατο από πέρυσι. Ντεζαβαντάζ ότι δεν έχει δώσει πολλά φιλικά, άρα έχει ελλιπή προετοιμασία. Πιο γνωστοί παίκτες οι Ζακυνθινοί Σούρμπης και Κωστάκης.

*O A.O. Τσιλιβή πέρσι ήταν 6ος, από τις καλές ομάδες. Φέτος αρχικά  είχε αποφασίσει να μην κατέλθει. Όμως άλλαξαν γνώμη. Βρήκαν χρήμα και κατεβαίνουν. Ντεζαβαντάζ ότι δεν έχουν και αυτοί φιλικά. Έπαιξαν πάντως στη Βάρδα, όπου έχασαν 1-0. Προπονητής ανέλαβε ο Πατρίκ Εγκεμά, Νιγηριανός, πολιτογραφημένος Ζακυνθινός εδώ και χρόνια. Κράτησε αρκετούς παίκτες από το περσινό ρόστερ και καλύτερο τον άσο Λιβέρη. Θα παλέψει για την παραμονή.

 

*Ο Εθνικός Σκουλικάδου είναι ο πρωταθλητής Ζακύνθου. Ομάδα ενός χωριού στην ενδοχώρα της Ζακύνθου με 750 κατοίκους. Έχει προπονητή το Δημήτρη Νόλη, που ήταν πέρσι στην Ένωση Ερμιονίδας. Αποτελείται από μία μίξη ξένων και ντόπιων παικτών. Εδώ θα παίξει ο Αλέξης Νικολακόπουλος, γνωστός Ηλείος ποδοσφαιριστής, που πέρασε και από τον Πανηλειακό. Σημαντική μεταγραφή ο γκολκίπερ Γ. Παπαδόπουλος, που πέρσι ήταν παίκτης της Καβάλας. Θα παλέψει να κρατηθεί στην κατηγορία. Η ομάδα σε ένα τελευταίο φιλικό ήρθε 1-1 με τον Παλληξουριακό στην Κεφαλονιά.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Μπαίνουμε κατ’ ουσίαν στον τίτλο της κατηγορίας. Πλήρες το πρόγραμμα. Βαδίζουμε προς την τρίτη αγωνιστική και αυτή τη φορά το διπλό θα είναι δυσεύρετο. Ανάλογα με την όρεξη των φιλοξενουμένων και την αντίσταση των γηπεδούχων.

*Βλέπω μόνον δύο διπλά στον ορίζοντα. Το ένα από τον Αστέρα και το άλλο από τον Ξενοφώντα. Έχουν πάρει φόρα και πάνε να τριτώσουν τις νίκες! Άλλο δεν βλέπω και αν έρθει θα είναι μεγάλη έκπληξη. Υπάρχει ένα ντερμπάκι εκεί στο Καλλίκωμο ανάμεσα στη Βρίνα και το Πελόπιο. Οι ομάδες έχουν από δύο ήττες.

 

Ο Πανηλειακός στον Πύργο

Μετά από δύο εξόδους σε Σπιάντζα και Καλλίκωμο ο Πανηλειακός θα παίξει στην έδρα του, το «Μαρακανά» ή όπως αλλιώς επίσημα ονομάστηκε «Χαρ. Βιλαέτης», Αντίπαλος η Προοδευτική Μανωλάδας και πάει για τρίτη νίκη. Θέλει νίκη, αλλά και καλή εμφάνιση.

 

Έχει ντέρμπι η Α2

Η Α2 διανύει μόλις τη 2η αγωνιστική. Οι ομάδες ζεσταίνονται αλλά έχουμε και ντέρμπι, όπως το Πηνειακός-Ηλειακός Λεχαινών και Α.Ο. Μακρίσια-ΠΑΟ Κακοβάτου, ενώ μπαίνει στο πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος Βαρβάσαινας σε κόντρα με το Διγενή Χαριάς. Καλό παιχνιδάκι και το «τούμπι» θα γνωρίσει πιένες.

*Να δούμε και το Σώστη τι μπορεί να κάνει στη έδρα του με αντίπαλο ικανό, όπως είναι το Σκουροχώρι.

 

Φήμες

Οι φήμες οργιάζουν ότι κατά τις εξετάσεις κόπηκαν δώδεκα διαιτητές. Μα εντελώς αδιάβαστοι πήγαν ή είναι ντιπ άσχετοι με τον Κανονισμό. Είκοσι ερωτήσεις έμαθα πως τους έβαλαν και έπρεπε να απαντήσουν σωστά στις δώδεκα. Τι κάνουν οι καθηγητές διαιτησίας;

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος