FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σέντρα στις 11 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 10-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ (Δημητρίου το αφεντικό) μετέθεσε την σέντρα της Γ΄ Εθνικής κατά λίγο καιρό. Η δικαιολογία είναι ότι πρέπει να λυθούν οι εκκρεμότητες. Σύμφωνα με την κλήρωση η Βάρδα πηγαίνει Πάτρα, ώστε να συναντήσει τη Θύελλα και ο Αίας παίζει στη Γαστούνη με την Αχαϊκή. Καλή αρχή.

 

Αιδώς

Μέχρι την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής έχουμε καιρό. Θα πήξουν οι ομάδες στα φιλικά. Θα προηγηθεί η Α΄ τοπική και η Α2 θα ακολουθήσει. Η στήλη θα κάνει τα προγνωστικά της με βάση τα δεδομένα.

*Ο μέγας απών είναι ο Ολυμπιακός Ζαχάρως. Τι να πει κανείς και τι να υποθέσει. Άφησαν οι παράγοντες μιας πόλης με 5.000 κατοίκους μια ιστορική ομάδα εκτός πρωταθλήματος. Αιδώς Αργείοι!

 

Ησύχασαν

Δεν θα κάνω τις ίδιες κρίσεις ούτε για τον ΑΠΟ Κουρτέσι ούτε για το Ν. Κόροιβο. Αυτές είναι ομάδες μικρών χωριών. Πόσο να αντέξουν ακόμη οι παράγοντες. Παράβολα, διαιτησίες, πρόστιμα (ακόμη και από κίτρινες). Τα τίναξαν στον αέρα και ησύχασαν…

 

Ήταν «αποκεφαλισμός»!

Ένας φίλος από τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην ΕΠΣΗ μου είπε ότι η περίπτωση του Νικολακόπουλου δεν ήταν αποχώρηση (παραίτηση) αλλά αποκεφαλισμός, όπως του Προδρόμου! Να το πιστέψω δεν μπορώ, γιατί κανένας δεν μπορούσε να τον παραιτήσει, αν μόνος του δεν το αποφάσιζε!

*Πάντως, το μέλλον θα δείξει πιο πολλά πράγματα!

 

Ο νεαρός

Επένδυση για το μέλλον είναι η απόκτηση του νεαρού Νίκου Κουτσογιαννόπουλου από τη Νίκη Τραγανού. Το παιδί προέρχεται από τους Πρίγκιπες Λεχαινών, ακαδημία Ζαπάντη κι έχει μέλλον μπροστά του!

 

Ενημέρωση

Με εξάρες, οχτάρες και δεν συμμαζεύεται ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας ο Πανηλειακός. Πάνε καλά οι «ερυθρόλευκοι» παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες. Καλό θα είναι να συμπαραταχθούν και συμπαρασταθούν οι φίλαθλοι αγοράζοντας ένα διαρκείας!

*Από τη διοίκηση να ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης…

 

Ούτε σκέψη για μείωση εξοδολογίου

Εκεί στη διαιτησία έχουν αφήσει κάποιες εκκρεμότητες με κάτι δεκάρικα. Ο Πρόεδρος έχει δώσει υποσχέσεις. Να δούμε. Όχι να τα πληρώσει όλα η διαιτησία. Κάθε σήμα στοιχίζει ένα πενηντάρι. Τουτέστιν η ΕΠΣΗ θα εισπράξει 250 ευρώ με το καλημέρα. Ούτε να το σκεφτούν για μείωση του εξοδολογίου. Υπάρχουν άλλα πράγματα να μειώσουν, αν θέλουν να βοηθήσουν τα σωματεία.

 

Αλαλούμ

Το τι γίνεται στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, αγγίζει τα όρια του γελοίου. Δήλωσε αδυναμία συμμετοχής η Σπάρτη! Αντί της ιστορικής ομάδας θα παίξει όχι ο δεύτερος της Α΄ κατηγορίας, Αμυκλιακός, αλλά ο τρίτος Μολαϊκός! Αλαλούμ!

 

Με βάση τη λογική

Και το αλαλούμ συνεχίζεται. Προχθές κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής τους ανακοινώθηκε πως η σέντρα θα γίνει στις 11 του Οκτώβρη. Τι λέτε, ρε απίθανοι, της εξυγίανσης. Εγώ έκανα προγραμματισμό και μπήκα στην προετοιμασία  για έναρξη στις 23 Σεπτεμβρίου και εσείς με πάτε 20 μέρες αργότερα! Με γεια σας, Διακοφώτηδες! Τουλάχιστον τον όμιλο τον φτιάξατε με βάση τη λογική!

 

Το θάψατε το Κύπελλο

Ο Ηλίας Φωτόπουλος ήδη έπαιξε με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας στο Κύπελλο. Αντιμετώπισε τους Γαργαλιάνους και τους συνέτριψε-απέκλεισε με 5-0. Εμείς εδώ παίζουμε ακόμη φιλικά… Θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει δύο γύρους Κυπέλλου. Από προγραμματισμό σκίζουμε. Έτσι είναι, κ. Καραλάγα, το θάψατε το Κύπελλο για μια ακόμη χρονιά.

 

«Αδυνάτισε» φέτος ο Ολυμπιακός

Αδυνάτισε πολύ φέτος ο Ολυμπιακός των Σαβαλίων. Έφυγε και ο Λάμπης Μαρκόπουλος που ήταν δυνατό στέλεχος. Έφυγε και ο Αντωνόπουλος και άλλοι αρκετοί. Πάει για συντήρηση η ομάδα του Ερνέστο και πολύ καλά κάνει, όπως ήρθαν τα πράγματα.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος