FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σε δίλημμα οι ομάδες της Α2

Ημερομηνία: 25-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε μεγάλο δίλημμα βρίσκονται οι ομάδες της Α2 Κατηγορίας, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να αρχίσουν οι παίκτες προπονήσεις με την έλευση του Μάρτη. Όμως τα προβλήματα των ομάδων είναι τεράστια και προβληματίζει τους παράγοντες η επανεκκίνηση. Ο Κόροιβος δια του προέδρου του Σάκη Κάτζου είναι κάθετος και τονίζει πως δεν πρόκειται η ομάδα να ξεκινήσει, αν δεν ικανοποιηθούν οι όροι που έχουν θέσει το σύνολο των ομάδων της Α2 Εθνικής. Αναφερθήκαμε διεξοδικά χθες στα αιτήματα του Κοροίβου, που είναι και αιτήματα των άλλων ομάδων.

*Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και η Καρδίτσα, σύμφωνα με όσα δήλωσαν διοικητικοί παράγοντες της ομάδας. Η ομάδα του «Κάμπου» θέλει να παίξει αλλά ζητά εγγυήσεις.

*Τα ίδια πρεσβεύουν από την Πάτρα οι Απολλωνιστές, οι οποίοι έχουν προβλήματα οικονομικά, αφού τα έσοδα της ομάδας είναι πενιχρά, καθώς η βασική πηγή των χορηγιών πάει… περίπατο, με προβληματική την αγορά.

 

Καμιά ανακοίνωση για την πανδημία

Στα βουβά πέρασε η τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ηλείας. Κατά παγίαν τακτική τα όσα συζητήθηκαν, δεν ανακοινώθηκαν. Μάλιστα, υπήρχε ένα θέμα που συζητήθηκε «Οι συνέπειες και επιπτώσεις της πανδημίας στον αθλητισμό». Ουδεμία ανακοίνωση περί αυτού. Όσα συζητήθηκαν, αν συζητήθηκαν, έμειναν στους τέσσερις τοίχους. Φαίνεται το μυαλό είναι στις εκλογές.

 

Πρωτοπόρος ο Δανιήλ

Η ΕΠΣ Αχαΐας και ο πρόεδρός της κ. Δανιήλ είναι πρωτοπόρος τω όντι. Πρώτο το συμβούλιό του, εκτελώντας την παραγγελία της Ε.Π.Ο. (χειρισμός των τοπικών πρωταθλημάτων κατά το δοκούν), αποφάσισε τη λήξη των τοπικών πρωταθλημάτων της Ένωσης για το τρέχον έτος. Έτσι απλά!

*Και για να έρθουμε και στα δικά μας, κάποτε ο Κουλούρης και οι συν αυτώ θα πρέπει να αποφασίσουν για την τύχη των τοπικών πρωταθλημάτων, αλλά και για τα Κύπελλο.

*Πάντως, παράγοντας μεγάλης ομάδας έχει την άποψη πως η Ένωση θα πρέπει να καλέσει τα σωματεία κι όποιος θέλει ας παίξει!

 

Θέμα προπονητή

Του Κεραυνού Βρίνας η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν ενέκρινε τα δικαιολογητικά για την αθλητική αναγνώριση, γιατί σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, ως σωματείο Α΄ Κατηγορίας δεν έχει προπονητή με πτυχίο ΟΥΕΦΑ, ο οποίος να είναι εγγεγραμμένος και στο Μητρώο προπονητών της Γ.Γ.Α..

 

Διαιτητικά

Ένα χρόνο πίσω πήγε η ηλειακή διαιτησία φέτος. Χάθηκε μία σεζόν εμπειρίας για όλους τους διαιτητές και ειδικά για τους ελάχιστους αξιολογημένους στα εθνικά πρωταθλήματα.

*Πάντως, ο Πάνος Σταθόπουλος πήρε την πρώτη παρατηρησία του στη Σούπερ Λιγκ 2 (αγώνας Ιωνικός-Λεβαδειακός 1-1). Είδε τον Κατσικογιάννη (Ηπείρου), που φέτος υποβιβάστηκε από την Α΄ Εθνική.

 

*Κλείνουν σαράντα μέρες από τότε που έφυγε στα ανεπίστροφα Ηλύσια ο παλιός διαιτητής και αστυνομικός, Δημήτρης Κίτσος. Από τα καλύτερα παιδιά της διαιτησίας ο Κίτσος, σφύριξε για αρκετά χρόνια στο τοπικό, αλλά και στο εθνικό πρωτάθλημα. Δυστυχώς βάσκανη μοίρα ζήλεψε τον Δημήτρη και τον πήρε μαζί της, στερώντας τον από την γυναίκα του, τις κορούλες του και τους φίλους του.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος