FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σε αναμμένα κάρβουνα οι ομάδες Γ΄ Εθνικής

Ημερομηνία: 02-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται και οι δύο ομάδες της Ηλείας. Κατά τον Τσίρκοβιτς ο ΠΑΟ Βάρδας θέλει μία νίκη και σώζεται σ’ αυτό το ιδιόρρυθμο πρωτάθλημα της ΕΠΟ. Αλλά και ο Αίας δεν πάει πίσω, γιατί αυτός πάει για δύο νίκες. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν για δύο νίκες. Το είπε και ο Ανδριόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ναυπακτιακό!

 

Όταν θέλει το κράτος

Πανίσχυρο είναι το κράτος! Όταν θέλει κάνει τα πάντα. Αναβάλλει και τις εκλογές της Ε.Ο.Κ.. Την Δευτέρα στην τηλεοπτική «Δίκη» του Θωμαΐδη, ο Βασιλακόπουλος μετά και την τελευταία εξέλιξη, δηλαδή την αναβολή των εκλογών της Ε.Ο.Κ., έπνεε μένεα κατά του Υφυπουργού Αυγενάκη, ο οποίος μεσολάβησε, ώστε να αναβληθούν οι εκλογές της Ομοσπονδίας μπάσκετ!

*Με βάση τα παραπάνω ούτε και οι εδώ εκλογές έπρεπε να γίνουν. Καμία σημασία δεν έχει, αν μαζεύτηκαν στο ύπαιθρο οι «16» κι άλλοι τόσο αναπληρωματικοί, συνοδοί και περίεργοι. Κι εδώ έγινε συνωστισμός!

 

Άνω-κάτω!

Χαμός έγινε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος μπάσκετ. Ο Προμηθέας τα έβαλε με όλους, μετά την ήττα στο πέμπτο παιχνίδι στο Λαύριο. Έκανε ενστάσεις (τρεις τον αριθμό) αλλά και οι τρεις απορρίφθηκαν από τον αθλητικό δικαστή. Τώρα, η ομάδα της Πάτρας ίσως πάει στο ΑΣΕΑΔ και καλά… Χριστούγεννα. Όλα αυτά γίνονται, γιατί δεν μπορούν τρεις διαιτητές να σφυρίξουν δίκαια και σωστά ένα παιχνίδι. Τι γίνεται ρε παιδιά τέλος πάντων με την… ταμπακιέρα;

 

Κίνδυνος για τις μισές

Άνω κάτω έγινε και ο 9ος Όμιλος της Γ΄ Εθνικής με τον κορωνοϊό. Η Θύελλα είχε πολλά κρούσματα και αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Ζάκυνθο. Μοιραία αναβλήθηκε και η επόμενη αγωνιστική του ομίλου και περιμένουμε σήμερα τι θα γίνει με το παιχνίδι αυτό. Κι όλα αυτά ενώ κινδυνεύουν οι μισές ομάδες του ομίλου με υποβιβασμό και επόμενο είναι να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

 

Τεράστιας σημασίας

Το παιχνίδι Θύελλας-Ζακύνθου είναι τεράστιας σημασίας για τις δύο ομάδες, αλλά και για τον όμιλο. Αν το χάσει η ομάδα της Πάτρας υποβιβάζεται καθώς έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας. Στην περίπτωση που το πάρει η νησιώτικη ομάδα βγαίνει πρώτη. Σε αυτό το παιχνίδι μάλιστα η ομάδα του Μαρίνου πάει χωρίς το βασικό της παίκτη, Κάρδαρη, που έφαγε 3 αγωνιστικές στο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό!

 

Ο Μπηλιώνης

Απογοητευμένος θα πρέπει να είναι ο Πέτρος Μπηλιώνης από την όλη διαδικασία των ενωσιακών εκλογών. Ούτε υποψήφιος ήταν ούτε το «παρών» έδωσε. Η απογοήτευσή του είναι τέτοια που αποκλείεται μελλοντικά να ασχοληθεί με τον χώρο. Αφενός οι υποσχέσεις των παραγόντων έμειναν υποσχέσεις. Καμία δεν υλοποιήθηκε. Ούτε ο Αίας δεν έδωσε ψήφο, αφού πήγε να ψηφίσει μια κοπέλα, κόρη σημαίνοντος παράγοντα της ομάδας της Γαστούνης! Τώρα, αν τσιμάρισε ένας τον πρόεδρο αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Στις εκλογές όλα γίνονται. Ειδικά στις ενωσιακές…

 

Ο δήμαρχος και ο βουλευτής

Αμ ο άλλος που άλλα υποσχόταν κι άλλα έπραξε ή ο τρίτος που ήταν σίγουρος στην Π.Α.Κ. και τελικά έβαλε υποψηφιότητα. Αφήστε τον δήμαρχο που υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια και άλλα έπραξε. Μια τρέλα ήταν οι εκλογές της ΕΠΣ των 16 σωματείων. Ή να αναφέρω εκείνον που κρυβόταν και τελικά έβαλε τη γυναίκα του να ψηφίσει. Είναι μεγάλο σχολείο οι ενωσιακές εκλογές από καταβολής ηλειακού ποδοσφαίρου. Μόνο όσοι έχουν δοκιμάσει, ξέρουν.

*Να ξέρετε δε ότι στις εκλογές των 16 σωματείων ανακατεύτηκε και η πολιτική, προκειμένου να ψηφιστεί συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

Ρετρό

Πάνε πενήντα χρόνια από το έπος του Γουέμπλεï. Ο Παναθηναϊκός στον τελικό με τον Άγιαξ. Ήμαστε τότε νεαροί δάσκαλοι με τον μετέπειτα κουμπάρο μου, τον Γιώργο Βέλμαχο και υπηρετούσαμε στην ορεινή Ηλεία. Αποφασίσαμε να πάμε Πάτρα, ώστε να δούμε το ιστορικό παιχνίδι. Πράγματι, πήγαμε και είδαμε τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όπως λεγόταν τότε το Τσάμπιονς Λιγκ. Μικροί, ανέμελοι, φίλαθλοι που δεν μπορούσαν να ακούσουμε μόνο ραδιοφωνικά τον μεγάλο τελικό. Πάνε πενήντα χρόνια. Κι όμως η θύμηση του γεγονότος ακόμη και τώρα με γοητεύει!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος