FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ψυχοβγάλτες ολκής!

Ημερομηνία: 20-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το παιχνίδι Πανηλειακού-Διαγόρα Βραχνεΐκων το παρακολούθησαν ελάχιστοι φίλοι του Πανηλειακού. Δεν ξέρω αν ήταν διακόσιοι, μαζί με καμιά πενηνταριά Βραχναίους. Αυτοί οι λίγοι φίλοι των ερυθρολεύκων απογοητεύτηκαν πλήρως από τη νέα ήττα (που ήταν η 5η φετινή). Έχασαν στη Ραφήνα (ελέω διαιτησίας), έχασαν στα Βραχνέικα, από Διαγόρα, Ιάλυσο (ελέω διαιτησίας) δεν τους είπαμε και τίποτε, αλλά το προχθεσινό χάλι του α΄ ημιχρόνου, να πάει και να μη γυρίσει! Δεν θα πάμε ονομαστικά σε 2-3 παίκτες που δεν ήξεραν πού πάταγαν, γιατί δεν είναι πρέπον. Θα τους θυμίσω μόνον ότι προλαβαίνουν να επανέλθουν στο τοπικό!

*Στην επανάληψη βελτιώθηκε η εικόνα τους, αλλά τότε δεν είχαν τύχη-καμία τύχη- ούτε ο Μανωλιάς, ούτε ο Αρβανίτης, ενώ απογοήτευσε ο Μακροστέργιος.

 

Μούσκεμα στον πειθαρχικό έλεγχο

*Θα σταθώ λίγο στο ρέφερι Ρούσσο (Κορινθίας). Αυτόν τον ευτέλισαν οι νικητές με τα τερτίπια και τα κόλπα τους. Αυτός ο τερματοφύλακας Μπαμπούνης έδωσε σόου από τη στιγμή που τον μάρκαρε ώμο με ώμο εκτός μικρής περιοχής (αν είδαμε καλά) ο Μπαρμπαρούσης. Μιλάμε, πως έδωσε σόου το παιδί… Αλλοπρόσαλλο ο Κορίνθιος διαιτητής. Δεν γνώριζε τι εκανε. Όσο τα άκουγε από τον κόσμο, τόσο χειρότερος γινόταν. Σφύριξε μονόμπαντα Αχαΐα. Φειδωλός στις κίτρινες μόνον στους Βραχναίους. Κιτρινίστηκαν μόνον οι Σταυρόπουλος, Λίπι, Ρουγκάλας και ο τερματοφύλακας, ενώ από τον Πανηλειακό οι Αντωνόπουλος, Χατζηστάμου, Αρβανίτης, Νικολόπουλος. Να ξαναρθεί το παιδί εδώ.

Υστερόγραφο: Αν ήταν δεκαετία του ’70, το παιχνίδι δεν θα έληγε!

 

Περιμένουν ακόμη τα λεφτά

Τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής στην Ηλεία και Αχαΐα, που τόσο ταλαιπωρούνται φέτος στο πρωτάθλημα, γιατί έπρεπε να περάσει του Διακοφώτη, περιμένουν ακόμη τα δέκα χιλιάρικα που είχε υποσχεθεί κατά την κλήρωση η ΕΠΟ. Πού να βρεθούν όμως τα χρήματα, όταν ο Περέιρα εισπράττει 20 το μήνα για να παριστάνει τον αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ και όταν όλοι οι παρατρεχάμενοι κοστίζουν στην ΕΠΟ της εξυγίανσης.

 

Στοίχισε η απουσία του Τσιάκου

Η νέα ήττα του Κοροίβου στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πάτρας γέμισε κατήφεια και προβληματισμό τους φίλους της ομάδας. Για μία ακόμη φορά η απουσία του Τσιάκου στοίχισε στην ομάδα, η οποία έμεινε «ορφανή» στη ρακέτα, όπου οι δύο ψηλοί του Απόλλωνα στο β΄ μέρος έκαναν πάρτι.

*Οι «μπλε» όσο είχαν δυνάμεις στο α΄ ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ, καθώς οι Πατρινοί του Δελέγκου ήταν μέτριοι και άστοχοι. Στην επανάληψη όμως μετέφεραν το παιχνίδι στη ρακέτα του Κοροίβου και «καθάρισαν» τον αγώνα.

*Ο Τσιάκος ήταν στην Ήλιδα  και κατά την προθέρμανση έκανε ασκήσεις αποκατάστασης και δείχνει ικανός σε εύλογο χρονικό διάστημα να επιστρέψει και να ενισχύσει τη ρακέτα της ομάδας.

*Ήδη ο Κουταλιανός ετοιμάζει την ομάδα για το ματς στη μακρινή Καστοριά, η οποία προχθές έχασε στην Καβάλα.

 

 

Άρχισαν οι… εκπτώσεις

Ο Φλεβάρης είναι ο μήνας των εκπτώσεων στην αγορά. Φαίνεται όμως, πως είναι και ο μήνας των εκπτώσεων για την Πειθαρχική της ΕΠΣΗ. Δεν εξηγείται αλλιώς, πως είχαμε έκπτωση σε ορισμένες ποινές ποδοσφαιριστών. Μετά τις εκπτώσεις σε ομάδες (βλέπε Αετός Κέντρου) είχαμε έκπτωση ποινών και σε ορισμένους ποδοσφαιριστές επιλεγμένες. Τουλάχιστον είναι δύο παίκτες της Α΄ Κατηγορίας αυτοί. Φυσικά και είναι δύσκολο να αποφύγει η τριάδα της Πειθαρχικής τον πειρασμό. Βλέπετε υπάρχουν πανταχόθεν πιέσεις. Είναι κάποια «μορμολύκεια» που αυτή είναι η δουλειά τους, να παρακαλάνε… Ενίοτε εισακούονται. Εμείς δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όλους τους αγώνες. Αλλά τα τεκταινόμενα τουλάχιστον στην Α΄ τοπική μαθαίνονται. Και μην πει κανένας κ. Κολοβάδης (που με έστειλε πακέτο στον αθλητικό εισαγγελέα της ΕΠΟ) ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα γράφουμε… Απλώς τα γράφουμε  για να μη νομίζουν πως απευθύνονται σε κάφρους…

 

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Η 22η αγωνιστική πέρασε, αφήνοντας μεγάλες συγκινήσεις και δύο διπλά (το ένα αναμενόμενο). Η νίκη του Ενιπέα στο «Ντ. Παπαγεωργίου» επί του Αλφειού πολύ σημαντική, γιατί του δίνει ώθηση βαθμολογική, καθώς είχαμε τη μεγάλη έκπληξη στο Ξενοφών-Ολυμπιάδα (1-1). Η νίκη της Δόξας εξάλλου στις καθυστερήσεις επί της Προοδευτικής ήταν ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα που είχε ως απόρροια μανουριάσματα στη λήξη (τρεις κόκκινες).

*Δυναμικό το τοπικό ντέρμπι Αίας-Σαβάλια (1-1) δεν ανέδειξε νικητή, ενώ το Σκουροχώρι πήρε διπλό στα Μακρίσια και πέρασε μπροστά από τον αντίπαλό του. Φυσιολογικό το διπλό του Ηλειακού, που έχει «μπλέξει» και με το προσεχές άκοπο τρίποντο θα ανασάνει!

 

Ώρα Κυπέλλου

Ξεκινάει η προημιτελική φάση του Κυπέλλου με δύο μεγάλα ντέρμπι. Ο Αλφειός θα αντιμετωπίσει τον ισόβαθμό του στο πρωτάθλημα, Ολυμπιακό Σαβαλίων, στο γήπεδο Επιταλίου. Ο Αλφειός στο πρωτάθλημα είχε νικήσει στον α΄ γύρο στα Σαβάλια (1-0), ενώ οι ομάδες δεν έχουν παίξει για το β΄ γύρο. Ανοιχτό παιχνίδι που παίζεται τριπλή παραλλαγή!

*Το έτερο παιχνίδι στο Γούμερο, ανάμεσα στην τοπική Ολυμπιάδα (26 βαθμοί) και τον Αίαντα (31 βαθμοί) έχει το δικό του ενδιαφέρον. Στον α΄ γύρο η Ολυμπιάδα νίκησε στο Γούμερο (4-0). Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το παιχνίδι.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος