FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Πρόσωπο κοινής αποδοχής ο Κωσταριάς

Ημερομηνία: 20-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Είναι μονόδρομος η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωσταριά στις εκλογές της ΕΠΣΗ με την Π.Α.Κ. Ηλείας, χωρίς να υποτιμούμε τις άλλες υποψηφιότητες, οι οποίες θα ανακοινωθούν στη συνέχεια. Ο Δημήτρης Κωσταριάς από μαθητής ακόμα του Λυκείου έπαιξε μπάλα σε ερασιτεχνικά σωματεία, ως τη Δ΄ Εθνική, αλλά και τον Πανηλειακό. Ως παράγοντας έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, τόσο ως Γενικός Αρχηγός του Πανηλειακού επί προεδρίας Σταυρόπουλου, όσο και στην ΕΠΣΗ ως Γενικός Γραμματέας και μέλος της Πειθαρχικής. Αναμένεται να υπερψηφιστεί στις ερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΗ, διότι τυχαίνει να έχει την αποδοχή όλων των παραγόντων καθώς είναι γνωστό το έργο του στην Ένωση.

 

Πρωτάθλημα ενός γύρου

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, κάποιος κύριος Κουπτσίδης, που ανήκει στην εξυγίανση και λένε ότι πάλι θα είναι στην Εκτελεστική της Ε.Π.Ο., άναψε φωτιές με την άποψη που εξέφρασε για πρωτάθλημα ενός γύρου (!) εξαιτίας του κορονοϊού, με τη δικαιολογία πως, ούτως ή άλλως, τα ματς γίνονται χωρίς φιλάθλους!

*Μάλιστα, του δικού μας, του Σάκη Καραλάγα, του κακοφάνηκε, οπότε δήλωσε: «Σε καμία περίπτωση πρωτάθλημα ενός γύρου», γιατί θα αδικηθούν οι ομάδες.

*Μήπως πέρσι δεν αδικήθηκαν ομάδες με την απόφαση της ΕΠΟ να αναδειχτούν πρωταθλητές, όπως αναδείχτηκαν ή να υποβιβάσει ομάδες, όπως υποβίβασε τον Πανηλειακό από τη Γ΄ Εθνική; Σε περιπτώσεις τέτοιες όπως η πανδημία όλα είναι δυνατά, ακόμη και πρωτάθλημα ενός γύρου!

 

Ο Νίκος Ντόμας

Ο 34χρονος παίκτης, τέως του Παμβουπρασιακού, Νίκος Ντόμας, ερωτοτρόπησε όλο το καλοκαίρι με τη Θύελλα Πατρών, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει στην ομάδα της Βάρδας. Μετά την αποχώρησή του όμως από τους «Ταύρους», ερωτοτροπεί πάλι με την ομάδα της Πάτρας, στην οποία είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2007-2008.

 

Τα Βραχνέικα

Μέχρι την τελευταία στιγμή έκανε μεταγραφές ο Διαγόρας Βραχνεΐκων. Απέκτησε τον Σταύρο Δημόπουλο, στόπερ από τη Νίκη Προαστείου και τον 19χρονο Άγγελο Μπακατσέλο, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργολίδας και πέρυσι έπαιζε στον Ηρακλή Καρυάς (Α΄ Αργολίδας). Τώρα, αν και πότε θα παίξουν θα το δείξει η πορεία της πανδημίας.

 

Πάλι με τα δικαστήρια

Η τρομερή πανδημία έκλεισε και τα δικαστήρια. Έτσι, η υπόθεσή μου στην οποία με περιέπλεξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ δεν βγήκε στο ακροατήριο. Είναι μια υπόθεση που έχει να κάνει με τις Ενωσιακές εκλογές του 2017. Τις εκλογές οπερέτα. Ήταν για το «ευχαριστώ» ανθ’ ων έπραξα ως Γενικός Γραμματέας στα χρόνια που ήταν στην αντιπολίτευση.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος