FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Προαγωγή και υποβιβασμός στην Α2

Ημερομηνία: 24-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κλείνουμε σήμερα το σημείωμα για την παρουσία των 12 ομάδων της Α2 Κατηγορίας, ένα πρωτάθλημα στο οποίο υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερς, αλλά και δυνατές ομάδες. Θα κερδίσουν την  άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μόνον δύο ομάδες χωρίς πλέι-οφ, ενώ μπορεί να ανέβει και τρίτη ομάδα. Και ο υποβιβασμός θα είναι σκληρός, αφού υποβιβάζονται τέσσερα σωματεία. Προβλέπεται να γίνει «μάχη».

 

Άγνωστος «Χ»

Ο ιστορικός Α.Ο. Μακρισίων πέρυσι ήταν πάλι στην Α2 και σώθηκε, επειδή διακόπηκε το πρωτάθλημα, αφού ήταν επικίνδυνος να παίξει νοκ-άουτ παιχνίδι παραμονής. Φέτος λέγεται ότι ενισχύθηκε, αλλά δεν έχει ανακοινώσει μεταγραφές. Πρόεδρος είναι ο Π. Γιαννιώτης και προπονητής ο Δημήτρης Μπατζάκας.

 

 

Θύελλα Καρδαμά

Είναι νεοφώτιστη ομάδα και για πρώτη φορά θα παίξει στην Α2. Δεν έχει ανακοινώσει ούτε Συμβούλιο ούτε προπονητή. Θα την δούμε όταν παίξει. Αγωνίζεται στο γήπεδο Καρδαμά, που έχει από πέρυσι χλοοτάπητα.

 

 

Θα κατεβεί στο πρωτάθλημα;

Ο νέος Άρης Στρέφη είναι μια ιστορική και παλιά ομάδα. Ανασυγκροτήθηκε με Πρόεδρο τον επιχειρηματία Πάνο Κούρβα. Δήλωσε συμμετοχή αλλά δεν έχει ανακοινώσει μεταγραφές. Έχασε παίκτες από το περσινό δυναμικό. Το ερώτημα είναι, αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

 

Στόχος πρωταγωνιστικός

Άλλη μια ιστορική ομάδα που εδρεύει στην Κεραμιδιά, ο Πηνειακός. Ένωσε τις δυνάμεις της με την Α.Ε. Πηνείας και θέλει να πρωταγωνιστήσει. Έχει προπονητή τον Στράτο Καλογεράκο και Πρόεδρο τον Κ. Παπαλεωνίδα. Στόχος πρωταγωνιστικός.

 

 

Με Τομαρόπουλο ο ΠΑΟΚ

Ο Κακόβατος έχει μια πολύ ιστορική ομάδα που έχει πολλές συμμετοχές στην Α΄ Κατηγορία. Πέρσι πρωταγωνίστησε και δίκαια κέρδισε την άνοδο. Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Αλέκος Τομαρόπουλος και ενισχύθηκε η ομάδα με γνωστούς παίκτες, όπως ο Γκούσκος από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

 

 

Νέος στην κατηγορία

Το χορό των ομάδων της Α2 Κατηγορίας κλείνει ο Κένταυρος Σώστη, η ομάδα του Ηλία Σταυρόπουλου, η οποία πέρυσι πρωταγωνίστησε στον όμιλο του κάμπου της Β΄ Κατηγορίας και φέτος πήρε την άνοδο, αφού εγκατέλειψε ο Αχιλλέας Νεοχωρίου. Έχει προπονητή τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο (Μποτίνο) και αρχικά θα αγωνίζεται στα Καλύβια, έως ότου γίνει το γήπεδο Χάβαρι. Η ομάδα θα παλέψει για την παραμονή.

 

 

Προετοιμάζονται οι ομάδες Γ΄ Εθνικής

Σε εργώδη προετοιμασία βρίσκονται οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής (9ος όμιλος). Στα πλαίσια αυτά η Αχαϊκή νίκησε τον Παλληξουριακό 4-2, ενώ ο Διαγόρας Βραχνεΐκων ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Φωκικό στην Άμφισσα. Ακόμη, το Διαβολίτσι νίκησε 2-0 τον Πάμισο.

 

 

Συνεχίζουν μεταγραφές

Οι μεταγραφές στις ομάδες του 9ου Ομίλου συνεχίζονται. Φαίνεται πως ο ΠΑΟ Βάρδας και ο Αίας Γαστούνης έχουν κλείσει το ρόστερ τους. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τις υπόλοιπες ομάδες που συνεχίζουν να παίρνουν παίκτες. Έτσι ο Παναιγιάλειος πήρε τον Αιγιώτη Άκη Δημόπουλο και τον Κώστα Μαυραγάκη, ενώ επέστρεψε ο Αιγιώτης Μαυρόπουλος. Ο Ναυπακτιακός πήρε τον 23χρονο τερματοφύλακα Άγγελο Σταυρόπουλο (που τελευταία ήταν στο Αιγάλεω) και το Νάκα που έπαιξε στο Νέστο Χρυσούπολης. Τέλος, στην Αχαϊκή έκλεισε ο γνωστός μας, Γιώργος Γραμματικόπουλος, ο Αλβανός Μπρούνο Λίπι και ο Πορτογάλος Γουίλσον!

*Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τη Ζάκυνθο σχετικά με το φετινό δυναμικό της. Πάντως τελευταία απέκτησε τον Βραζιλιάνο Εντουάρντο.

*Εξάλλου ο Α.Ο. Τσιλιβή, που φέτος θα στηριχτεί κυρίως σε παίκτες Ζακυνθινούς, ανανέωσε ο Ζαννιάς και αποκτήθηκαν οι Δανούλης, Μπακάμης. Η ομάδα αυτή άλλαξε και προπονητή. Τον Τσούκλη διαδέχτηκε ο γνωστός μας Πατρίκ Εγκεμά με βοηθό τον Σάκη Γεωργίου.

 

 

Περιζήτητος

Απίστευτο αυτό που διάβασα σε γνωστό σάιτ. Στον παράγοντα Γιώργο Μπάδα έχουν κάνει πρόταση να βάλει υποψηφιότητα τόσο ο Κουλούρης όσο και ο Μπηλιώνης. Εγώ γνώριζα μόνο για το νυν Πρόεδρο!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος