FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό γήπεδο: Πότε θα επανέλθουν οι ομάδες στα γήπεδα;

Ημερομηνία: 18-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αναρωτιούνται πολλοί για το πότε θα επανέλθουν οι ομάδες στα γήπεδα! Αυτό είναι τόσο φυσιολογικό, ώστε αρμόδιος συνάδελφος συντάκτης να απευθυνθεί στον Πρόεδρο, Άρη. Πήρε την απάντηση… η οποία σχολιάστηκε χθες από την οικεία στήλη.

*Να θυμίσω αυτό που έγραψε γνωστό σάιτ για το πάθημα του Πανηλειακού το 2012 επί προεδρίας Κώστα Ντάβαρη. Τότε που η διαιτησία έδωσε τη θέση στη Β΄ Εθνική εκεί που ήθελε! Δηλαδή σε μια από τις ομάδες Νίκη Βόλου, Ζάκυνθο, Οικονόμο Τσαριτσάνης για όσους θυμούνται. Τότε τα μπαράζ ξεκίνησαν στις 22 Ιουνίου κι έληξαν στις 8 Ιουλίου.

 

 

Προφήτη Ηλία

Όμως κι άλλες φορές έχει επεκταθεί η αγωνιστική περίοδος. Επί προεδρίας Αναστασόπουλου-Δημουλιά κάποια μπαράζ είχαν γίνει του Προφήτη Ηλία, 20 Ιουλίου, γιατί προηγήθηκαν δικαστικές αποφάσεις.

 

 

Τέλος Ιουλίου

Πιο πρόσφατα επί προεδρίας Άρη Κουλούρη, το 2013, τότε που είχαν προσβληθεί  οι εκλογές στο Πρωτοδικείο και η περίφημη δικαστίνα εξέδωσε την απόφασή της μέσον του Ιουλίου, τα μπαράζ έγιναν τέλος Ιουλίου. Άραγε φέτος πού θα πάμε χρονικά;

 

 

Για το θεαθήναι

Για την περασμένη Πέμπτη είχε οριστεί δικάσιμος κατά του Πέτρου Μπηλιώνη, ηγέτη της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ και Προέδρου της Π.Α.Κ.. Όμως ο κορονοϊός έκλεισε τα δικαστήρια και η δίκη που προκάλεσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, για συκοφαντική δια του Τύπου δυσφήμηση, αναβλήθηκε, όπως ήταν φυσικό και ορίστηκε για την 1η Οκτωβρίου. Ταλαιπωρεί κόσμο ο Πρόεδρος για ασήμαντα (κατά τη γνώμη μου θέματα), αφού η Π.Α.Κ. ασκεί κριτική για αποφάσεις της Διοργανώτριας. Εδώ κριτική δέχεται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας και δεν μπορεί να την αντέξει την ήπια κριτική ο Πρόεδρος της Ένωσης; Στο κάτω-κάτω της γραφής, γιατί δεν απαντάει η Εκτελεστική; Φαίνεται αυτή είναι για το θεαθήναι…

 

 

Ο Κένταυρος Σώστη

Το δυναμικό σωματείο Κένταυρος Σώστη, με καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι ένα βαθμό πίσω από τον Πηνειακό. Θα διεκδικήσει την είσοδό του στα πλέι-οφ στον αγώνα με τον Αχιλλέα εντός. Την ίδια ώρα ο συνδιεκδικητής Πηνειακός θα πάει να παίξει με τον Άρη Δήμητρας.

*Την ομάδα του Σώστη προπονεί ο Ηλίας Σταυρόπουλος, ο οποίος επί χρόνια είναι η «ψυχή» της ομάδας. Φέτος είχε αξιόλογη πορεία, με 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Το γεγονός ότι είναι μέσα στο παιχνίδι, μια αγωνιστική πριν το τέλος, δείχνει το δυναμισμό της ομάδας. Και δεν ξεχνούν το παιχνίδι με τον Άρη Δήμητρας και τα όσα έγιναν από τον διαιτητή.

*Ο Δημήτρης Φωτόπουλος, ο 17χρονος Δαλαμάρας, ο Σύρος, ο πρώτος σκόρερ Μάκης Νικολόπουλος (6 γκολ) καθώς και ο Αλέξανδρος Γεωργίου είναι οι πρωτοκορυφαίοι της ομάδας.

 

 

Επιλαχών ο Μυρσιναϊκός

Ο ιστορικός Μυρσιναϊκός τερματίζει τέταρτος στον όμιλο του κάμπου κι έμεινε εκτός νυμφώνα, παρότι έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Προπονητής ο παλιός παίκτης της ομάδας Αλ. Νάστος και μια πλειάδα παικτών, παλαιών και νέων, όπως ο Αλεβιζόπουλος, ο Μπέλης (πρώτος σκόρερ με 6 γκολ), ο Λυκουρίνος, που παρότι βετεράνος προσφέρει ακόμη και σημείωσε 5 γκολ. Μαζί τους ο Βασίλης Γουλιμής, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο.

 

 

Η προσπάθεια του Αμπελόκαμπου

Διάττων Αστέρας στο ηλειακό ποδοσφαιρικό στερέωμα ο Εθνικός Αμπελοκάμπου. Ανέβηκε τις κατηγορίες κι έφτασε στο ζενίθ, αγωνισθείς πριν τέσσερις περιόδους στην Α΄ τοπική. Έκτοτε ακολούθησε πτωτική πορεία και φέτος δήλωσε συμμετοχή στη Β΄ και καταλήγει πέμπτος με 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες, δηλαδή τυπική παρουσία. Προπονητής ήταν ο Μιμίκος Βυθούλκας, ο οποίος έχει γράψει και αυτός τη δική του ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Ο Μαγκαφάς με 5 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ.

 

Η ομάδα του Σμέρου

Στον ηλειακό κάμπο η ομάδα του Άρη Δήμητρας γράφει τη δική της ιστορία. Επικεφαλής ο Κοσμάς Σμέρος που είναι επικεφαλής κάποιων ανθρώπων και κρατάνε την ομάδα του μικρού χωριού. Είναι σημαντικό ότι ουδέποτε απέκτησε δικό του γήπεδο ο Άρης. Παλεύει όμως. Φέτος είχε προπονητή τον Φερέτο και έμπειρους παίκτες, όπως ο Πατήρης, ο Καλογερόπουλος, ο Χαραλαμπάκης, ο Μανιάτης και άλλοι. Έκανε 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Μικρή συγκομιδή, αλλά υπάρχει ως ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό.

*Αύριο οι ουραγοί του ομίλου και τα πρωταθλήματα υποδομής.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος