FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Πλήρης ο φάκελος του Κοροίβου

Ημερομηνία: 13-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εδώ και καιρό δεν υπήρχε κάτι ανακοινώσιμο γύρω από τη δραστηριότητα του Κοροίβου. Οι παράγοντες της ομάδας της Αμαλιάδας δούλευαν υπομονετικά και άρπαξαν την ευκαιρία που δίνει ο ΕΣΑΚΕ για τη συμπλήρωση όλων των δικαιολογητικών, ώστε να γίνει δεκτή η συμμετοχή της στη Basket League. Αντίπαλος ο Ερμής Αγιάς. Θα δούμε προσεχώς τι έργο θα παιχτεί.

 

Τ’ αλλάζει όλα!

Τ’ αλλάζει όλα η ΕΠΟ της «εξυγίανσης». Κατεβάζει το όριο της ηλικίας των μικτών ομάδων. Φτιάχνει την Κ12 και την Κ14, ενώ επιχορηγεί τις ΕΠΣ, ώστε να έχουν προπονητές με προσόντα. Προχωράει και πιο κάτω, θέλει προπονητές στις ομάδες όλων των τοπικών κατηγοριών. Το θέμα όμως είναι πόσοι προπονητές στην Ηλεία έχουν ταυτότητα τριετίας;

 

Το μπαμ

Στο τοπικό πρωτάθλημα η Δόξα έκανε το «μπαμ» με το Γιώργο Πολίτη!

 

Το στοίχημα

Το στοίχημα για την επιβίωση του Πανηλειακού είναι τα εισιτήρια διαρκείας 30 και 80 ευρώ. Τίθενται σε κυκλοφορία και ο φίλαθλος κόσμος, ο απλός ή ο… λεφτάς, πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Πέρυσι πουλήθηκαν πολλά διαρκείας. Φέτος πρέπει να πουληθούν περισσότερα. Μόνον έτσι το νέο Δ.Σ. θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες. Τα διαρκείας είναι ζωτικής σημασίας για τη φετινή πορεία του Πανηλειακού.

 

Τα λάθη

Αφειδώς μοίρασαν τις ελευθέρας με εντολή του Πυρσού ο Τσαντίλης και ο Χήτος. Υπάκουαν σαν πειθήνια όργανα. Η δικαιολογία ήταν γνωστή: «Τους πήραμε για έναν χρόνο!». Μεγάλη μόδα οι μονοχρονίτες. Μα όλοι μονοχρονίτες; Τι συμφωνίες ήταν τούτες. Και καλά κάποιοι επαγγελματίες που είχαν το δικαίωμα και οι ερασιτέχνες; Και οι αδελφοί Τσίγκρηλα ακόμη, ακόμη. Μονοχρονίτες όλοι. Μεγάλα τα λάθη του Πυρσού.

 

Οι επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες του Πύργου οφείλουν να ενισχύσουν και το νέο Δ.Σ. του Πανηλειακού, όπως ακριβώς ενίσχυσαν τον Πυρσό. Με πινακίδες και διαρκείας.

 

Αξεπέραστα εμπόδια

Αξεπέραστα τα εμπόδια του Α.Ο. Μακρίσια στην μετά Βρέτταρον εποχή. Η ομάδα έχει ξεμείνει από παίκτες, ενώ χάλασε η συμφωνία με τον προπονητή Μπατζάκα, όπως διαβάσαμε. Συζητήσεις και διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων. Μία είναι η λύση. Δεν αντέχουν δύο σωματεία σε μια κωμόπολη, όσο μεγάλη κι αν είναι πληθυσμιακά. Τα παραδείγματα πολλά. Θυμίζουμε ορισμένα. Βούναργο (Ήφαιστος-Ατρόμητος), Λεχαινά (Ηλειακός-Πρίγκιπες), Ανδραβίδα (Δάφνη-Φίλιππος), Ζαχάρω (Ολυμπιακός- Κόκκινη Θύελλα), Γαστούνη (Αίας-Απόλλων), Βάρδα (Παμβουπρασιακός-Αστέρας Σερμπάνι).

*Επομένως συνένωση Α.Ο.Μ. και Αναγέννησης στην Α1 ή Α2 τοπική.

 

Μεγάλα προβλήματα

Τρία μεγάλα προβλήματα φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει η Διοργανώτρια ΕΠΣΗ στην Α1 Κατηγορία. Το ένα πρόβλημα ακούει στο όνομα του Ενιπέα που σίγουρα πλέον δεν θα δηλώσει συμμετοχή, όπως όλα δείχνουν. Το δεύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Μακρίσια, ενώ το τρίτο είναι ο Αστέρας. Προσωπικά πιστεύουμε πως η ομάδα της Αμαλιάδας, έστω και την επομένη της Παναγίας θα δηλώσει συμμετοχή. Ειδάλλως το πρόβλημα θα είναι μεγάλο.

*Υποψήφιες ομάδες να αντικαταστήσουν τους τρεις, υπάρχουν από την Α2.

 

Σε αργούς ρυθμούς

Σε πολύ αργούς ρυθμούς κινούνται οι ομάδες της Α2 Κατηγορίας. Ως τώρα αρκετές ομάδες  δεν έχουν ανακοινώσει νέο συμβούλιο ή προπονητή. Δύο-τρεις ομάδες είναι έτοιμες. Αυτό είναι ένα θλιβερό σημάδι των καιρών και των κρίσεων. Υπάρχουν και υποψήφιες ομάδες για άνοδο, όπως ο Ν. Κόροιβος, ο Πέλοψ Πελοπίου και έπεται η Δάφνη.

 

Οι Τσιγκρηλαίοι

Τα εξαιρετικά παιδιά, ο Δημήτρης κι ο Πάνος Τσίγκρηλας βιάστηκαν να μεταναστεύσουν κάπου 70 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους. Τους πήρε κι αυτούς η «μπάλα» κι ακολούθησαν την πεπατημένη φεύγοντας από τον Πανηλειακό. Ωστόσο, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα καλόν είναι να ξανασκεφτούν και να επανέλθουν στον Πανηλειακό!

 

Ο Νίκος Κατσώλης

Ένας από τους παίκτες που διακρίθηκαν ιδιαίτερα φέτος με την ομάδα της Προόδου Σαλμώνης, ο Νίκος Κατσώλης, γηγενής και εξαιρετικός σε ήθος, αποφάσισε να αλλάξει φανέλα. Ευχαριστεί τη Διοίκηση της ομάδας, τους συμπαίκτες και είναι έτοιμος να υπογράψει αλλού!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος