FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Παρέλαση των ομάδων Α΄ τοπικής

Ημερομηνία: 16-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Λίγες μέρες απομένουν για τη σέντρα του πρωταθλήματος Α΄ τοπικής και συνεχίζουμε μια μίνι παρουσίαση των 16 μονομάχων. Είδαμε τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τώρα θα πάμε στις ομάδες που θα παλέψουν για το καλύτερο, πάντα με βάση και τα περσινά δεδομένα. Αναλυτικά είδαμε τους Πανηλειακό, Α.Ο. Ξενοφών, Νίκη Τραγανού, Δόξα Ν.Μανωλάδας, Αλφειό και Αστέρα. Σήμερα πάμε ένα βήμα παρακάτω: Ολυμπιακός Σαβαλίων, Προοδευτική, Πέλοπας Πύργου, Ηλειακός Βαρθολομιού και Ολυμπιάδα Γουμέρου.

 

Αποδυναμωμένος

Την προηγούμενη διετία ο Ολυμπιακός Σαβαλίων πρωταγωνίστησε και προσπάθησε να μπει στα πλέι-οφ. Φέτος η εικόνα του είναι εντελώς διαφορετική. Αποδυναμώθηκε. Δεν θα πάμε στα ονόματα, αλλά είναι πλέον γνωστό ότι η ομάδα του Ερνέστο έχασε παίκτες βασικούς. Και στην προετοιμασία έμεινε ένα κλικ πίσω η ομάδα, αφού μόλις προχθές έδωσε το πρώτο φιλικό. Αίνιγμα είναι η παρουσία της ιστορικής ομάδας στο πρωτάθλημα.

 

Την ύστατη στιγμή

Η Προοδευτική την ύστατη στιγμή έβγαλε διοίκηση. Το σκέφτηκαν πάρα πολύ στην Παλιά Μανωλάδα. Ανέθεσε την προπόνηση της ομάδας στον άσο της, Χρήστο Νικολετάκη. Έχασε βασικούς παίκτες και μέχρι στιγμής δεν απέκτησε άλλους. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αν αναλογιστούμε και την περσινή περίοδο, όπου η ομάδα άργησε να πάρει μπρος. Όσο όμως υπάρχει ο Σάκης ο Πέρδικας, ο γράφων θα αισιοδοξεί.

 

Ξεκίνησε πρώτος

Ο Πέλοπας Πύργου ξεκίνησε πρώτος προετοιμασία. Ο Νίκος Δαβουρλής κάτι ήξερε. Έτσι η ομάδα, όπως απέδειξε και στα φιλικά είναι έτοιμη να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής και μάλιστα άνετα. Η ομάδα αυτή είναι μια παρέα και το δείχνει αυτό. Φέτος έχει τις περσινές εμπειρίες κι αυτό θα την βοηθήσει πολύ να ξεπεράσει τα εμπόδια και δυσκολίες για μια άνετη παραμονή…

 

Τα άλλαξαν όλα

Τα άλλαξαν όλα φέτος στον Ηλειακό Βαρθολομιού. Ήδη ο Γιάννης Τζίκας, που είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα, αποτελεί παρελθόν. Πρόεδρος ανέλαβε ο κ. Γεωργιόπουλος, που μαζί με το Συμβούλιο κινήθηκε δραστήρια κι έδωσε τα «κλειδιά» της προπόνησης στο Μιχάλη Παπουτσή, ο οποίος διαθέτει τις εμπειρίες για μια άνετη παραμονή της ομάδας. Τα αδέρφια Τσουκαλά θα ηγηθούν προς τούτο.

 

Ολυμπιάς Γουμέρου

Μετά την περσινή περιπέτεια στο γήπεδο Λαντζοΐου, η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδό της με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα είναι εκεί αρκετά δυνατή, ώστε να πετύχει την παραμονή της. Προπονητής ανέλαβε ο Γιώργος Βαρουξής, που ξέρει την κατηγορία απ’ έξω κι ανακατωτά. Στα φιλικά προετοιμασίας πήγε αρκετά καλά και με το Σάκη Στροφύλλα (πέρσι 6 γκολ) συνεπικουρούμενος από το Ροδόπουλο (επίσης 6 γκολ) θα πετύχει το στόχο της. Δεν έχει ανακοινώσει ακόμη Συμβούλιο.

 

Νικολακόπουλος και Κατελούζος

Δύο παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Πανηλειακό έκλεισαν σε άλλες ομάδες. Ο Αλέξης Νικολακόπουλος και ο Κώστας Κατελούζος δύο πολύ γνωστά ονόματα. Ο μεν πρώτος κλείνει στον Εθνικό Σκουλικάδου (Ζακύνθου), αλλά έχει πρόταση και από νεοφώτιστη ομάδα Β΄ Εθνικής. Ο Κώστας Κατελούζος έκλεισε στο Ο.Φ. Αγ. Ματθαίου (Κέρκυρας) στον 5ο Όμιλο.

 

Σχολή τερματοφυλάκων

Σπουδαία η κίνηση του Ανδρέα Αντωνόπουλου να δημιουργήσει σχολή τερματοφυλάκων στην Ηλεία. Υποφέρει στη θέση το ποδόσφαιρό μας. Λίγοι είναι τερματοφύλακες και όλοι σχεδόν αυτοδίδακτοι.

 

Τελευταία αποτελέσματα

Τελευταία νέα από ομάδες Γ΄ Εθνικής του ομίλου μας: ο Διαγόρας παρέμεινε αήττητος για έβδομο παιχνίδι. Νίκησε στα Βραχνέικα τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου (1-0). Ο Παναιγιάλειος ήρθε 1-1 με την Ερμιονίδα και ο Α.Ο. Διαβολιτσίου για το Κύπελλο νίκησε στην παράταση τον Ακρίτα Κορώνης (1-3).

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος