FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Πάντα πρώτος ο Βλαχιώτης

Ημερομηνία: 29-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αβρόχοις ποσί πέρασε από το Ναύπλιο ο Βλαχιώτης. Προηγήθηκε δις, αλλά οι γηπεδούχοι δις ισοφάρισαν (2-2). Έτσι, η ομάδα της Λακωνίας διατήρησε μια διαφορά 4 βαθμών από τη Σπάρτη και στη συνέχεια θα γίνει της… κακομοίρας! Την ερχόμενη Κυριακή πάει η Σπάρτη στο Ναύπλιο, ενώ η Ζάκυνθος θα ταξιδέψει στο Βλαχιώτη!

*Εντυπωσιάζει το Γύθειο. Αφού νίκησε την Ερμιονίδα (1-0) συνέχισε με τον Πανηλειακό (1-1), πήγε στη Θύελλα (1-1), νίκησε και το Διαβολίτσι και έρχεται στη Βάρδα!

*Αποφασιστική θα είναι η επόμενη αγωνιστική και για τις ομάδες που απειλούνται με υποβιβασμό. Ο Πανηλειακός πάει Βραχνέικα, ενώ το Διαβολίτσι υποδέχεται τον Παναργειακό. Η Θύελλα πάει Τσιλιβή και ο σώζων εαυτόν σωθείτω!

 

Τι θα γίνει με τη διαιτησία;

Θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα στους υπεύθυνους του Πανηλειακού. Φέτος έχουν γίνει τόσες αδικίες σε βάρος της ομάδας από διαιτητάκια-νεοσσούς, έχουν κάνει κάποια διαμαρτυρία στην ΚΕΔ/ΕΠΟ; Αν όχι, τότε καλά μας κάνουν με τους Καλαμάρη, Σαφαρίκα, Λιάρο, Χρονά, Καζάνα!

*Η ΚΕΔ/ΕΠΟ νομίζει πως μπορούν αυτοί οι νεοσσοί της διαιτησίας να βγάλουν σημαντικά παιχνίδια. Ευθύνες ωστόσο έχουν οι εκάστοτε παρατηρητές διαιτησίας που είναι άλλο κεφάλαιο, γιατί δεν γράφουν την αλήθεια εκτός εξαιρέσεων!

 

Συντριπτικές και στην Τρίπολη οι κοπέλες

Τα κορίτσια της Νίκης, στο Τραγανό είχαν νικήσει 6-1 τον Άρη Τρίπολης. Προχθές στο «Θ. Κολοκοτρώνης» νίκησαν 6-0 και προχωρούν σιγά σιγά αήττητες μέχρι τις 15 Μαρτίου, οπότε θα πάνε στην Αιγιάλεια στη ρεβάνς του 2-1 του πρώτου γύρου που θα κρίνει και τον τίτλο στον όμιλο. Μέχρι τότε υπάρχει καιρός.

*Η εξαιρετική ποδοσφαιριστής και πρώτη σκόρερ της ομάδας, η Δεσπολλάρη πέτυχε 4 γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν η Χρυσανθακοπούλου και η Κουκουβού. Σπουδαία επιτυχία και μπράβο σε όλες τις παίκτριες και τον προπονητή τους, τον Γιώργο Γεωργιόπουλο.

 

Σήμερα έχει Κύπελλο

Κλείνει σήμερα η  Φάση των «16» του Κυπέλλου με δύο σπουδαίες συναντήσεις, όπου αγωνίζονται ομάδες της τετράδας! Στο Επιτάλιο ο Αλφειός αντιμετωπίζει την Προοδευτική, η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αποβληθέντος στην Αμαλιάδα, μόλις προχθές, Μπιτούνη. Οι ομάδες έχουν κλείσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με τον Αλφειό να νικάει στον πρώτο γύρο (2-0) και στο β΄ γύρο οι ομάδες να έρχονται ισόπαλες (0-0). Θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι με τον Αλφειό, μετά το 1-1 με τον πρωτοπόρο Αίαντα, να είναι πιο κοντά στη νίκη.

 

Μεγάλο παιχνίδι

Μέγα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες της τετράδας. Στη Ν.Μανολάδα, Δόξα κατά Α.Ο. Ξενοφών. Οι ομάδες έχουν παίξει μόνο στον πρώτο γύρο, όπου η ομάδα της Κρέστενας και περσινή Κυπελλούχος νίκησε 3-0. Σε 15 μέρες ξαναπαίζουν στη Νέα, αλλά για το πρωτάθλημα! Αυτό λέει πολλά, αν δεν τα λέει όλα! Θα έχουμε μεγάλο παιχνίδι…

 

Α2: Νέα ήττα του Ερμή

Το χαρακτηριστικό της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Κατηγορίας ήταν η δεύτερη σερί ήττα του πρωτοπόρου Πλατάνου εκτός έδρας, στην Ανδραβίδα. Η ομάδα του Ερμή ήταν αρκετά καλή, αλλά στάθηκε πολύ άτυχη. Αρχικά δέχτηκε το πρώτο γκολ από τη Δάφνη στο 43΄ από τον Δημόπουλο (1-0). Με την έναρξη του β΄ μέρους ο Σπανός σούταρε προς την εστία του Ερμή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό άλλαξε πορεία κι έγινε το 2-0. Όλα αυτά κόντρα στη ροή του αγώνα! Στη συνέχεια η ομάδα του Πλατάνου έχασε πέναλτι, όταν ο Ντεβενέζος εκτέλεσε στη δοκό! Προς τη λήξη, οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλη ευκαιρία χαμένη, όταν ο Καραχάλιος σούταρε σε κενό τέρμα και η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Να σημειώσουμε ότι δεν αγωνίστηκε ο στρατευμένος Μπιλάι καθώς και ο Τσιμάνης για προσωπικό λόγο.

 

Η Θύελλα πλησίασε περισσότερο

Πλησίασε η Θύελλα στην κορυφή, μετά την εύκολη νίκη που σημείωσε το Σάββατο επί του Διγενή Χαριάς με σκορ 3-0 στο Ενωσιακό γήπεδο. Η ομάδα του Γιάννη Γκότση πέρασε εύκολο απόγευμα καθώς προηγήθηκε και ολοκλήρωσε το σκορ από το πρώτο ημίχρονο με τους Παργινό, Κότσι και Βαγγόπουλο. Ο Διγενής βρέθηκε σε άσχημη μέρα και δεν απείλησε. Πάντως ζήτησε ένα πέναλτι στο β΄ μέρος και μάλλον είχε δίκιο.

 

Πάντα ψηλά η Βρίνα

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κεραυνός Βρίνας, μετά την προχθεσινή νίκη του επί του Ατρόμητου Βαρβάσαινας (3-2). Η νίκη της ομάδας του Ν. Μπριασούλη ήταν ευκολότερη απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού το δεύτερο γκολ η ομάδα της Βαρβάσαινας πέτυχε στις καθυστερήσεις!

*Πάτησε γερά στο γήπεδο ο Ατρόμητος στο α΄ μέρος και ο Νιώτης στο 35΄ άνοιξε το σκορ (0-1). Ισοφάρισε σύντομα όμως ο Ηλιόπουλος στο 37΄ και στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα στον Κεραυνό στο 65΄ (2-1). Δέκα λεπτά αργότερα ο Μαστορόπουλος τελείωσε το ματς με δικό του γκολ (3-1). Απλώς ο Σεμπέκος με δυνατό σουτ στο 92΄ πέτυχε το τελικό 3-2.

 

Βελτιωμένος ο Ηλειακός

Με νίκη προχώρησε ο Ηλειακός Λεχαινών, αφού πέτυχε να δαμάσει τον Αετό Κέντρου με σκορ 2-1. Οι κυανόλευκοι πέτυχαν ακόμη μία νίκη, αφού πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο με «κεραυνό» του Πανόπουλου κάτω από το κέντρο και το δεύτερο με τον Μουσερή από ενέργεια του Κοντάνα. Οι «αετοί» απλώς μείωσαν στη συνέχεια.

 

Πρώτη νίκη με Μαρσέλη

Με νίκη επί του Α.Ο. Μακρισίων στέφθηκε η επίσημη πρώτη του Εθνικού Γερακίου υπό την τεχνική καθοδήγηση του Νίκου Μαρσέλη. Τα «γεράκια» βρίσκονται στην τετράδα κι εκεί θέλουν όχι μόνο να συνεχίσουν αλλά και να προωθηθούν έτι παραπέρα. Εύκολη νίκη παρά το μικρό σκορ (2-0).

*Στο 0-0 έμειναν η Α.Ε. Πηνείας και ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου στο γήπεδο Σιμόπουλου. Οι γηπεδούχοι δίνουν αγώνα παραμονής, ενώ η ομάδα του κ. Παναγιωτόπουλου κάνει αγώνα να μπει στα πλέι-οφ. Οι Σκουροχωρίτες δυσκολεύτηκαν στο γηπεδάκι Καραλετσίου και είχαν σουτ στο δοκάρι με το Μέλτη Βασιλακόπουλο.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος