FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Πάλι παρόντες…

Ημερομηνία: 09-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ήταν η πρώτη Απριλίου που πέρασε, όταν έπαψε να υπάρχει η στήλη μου. Πέρασαν δύο και πλέον μήνες με καραντίνα και στα αθλητικά και αρκετοί μ’ αναζήτησαν. Δεν ήταν μόνο το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που με κράτησε μακριά από τη στήλη, ήταν και η συγκυρία. Βλέπετε, πίσω μας έκλεισε ερμητικά η πόρτα της ΕΠΣ και γιοκ πρωταθλήματα. Άλλαξε άρδην η ζωή μας.

*Κι όχι μόνον αυτό. Έπαψε κάθε αθλητική δραστηριότητα κι όλοι μπήκαμε στο καβούκι μας για το φόβο του ιού. Πόσο άλλαξαν τα πράγματα γύρω μας.

*Ωστόσο στο παρασκήνιο έγιναν πραγματάκια. Στον Ολυμπιακό Ζαχάρως λόγου χάρη, βγήκαν τα… πιστόλια! Εννοώ τα διοικητικά, όπου ο Μπάδας ήρθε πάλι στο προσκήνιο (εκ του παρασκηνίου ορμώμενος). Λέει και δηλώνει διάφορα περί του Ολυμπιακού (Ζαχάρως). Δεν τα λέει όμως όλα π.χ. τι εννοεί ο Γιώργος Καριώρης, όταν χάλασε η υπόθεση της ανάληψης της εξουσίας από το πρόσωπο που του είχε δώσει την εντολή και η στήλη αναρωτιέται… ποιο άραγε είναι το πρόσωπο αυτό!

*Μαθαίνουμε πως στην περίπτωση συνεμπήκαν και οι… ενωσιακοί!

 

Η ρεαλιστική απόφαση

Βγήκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άρης, και μετά την αναδιάρθρωση πρωταθλημάτων που έκανε με την πλειοψηφία των συμβούλων του, οι οποίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών και δήλωσε, πως η απόφασή τους ήταν «ρεαλιστική». Με άλλα λόγια η απόφασή τους είχε την αντίληψη της πραγματικότητας!

*Όμως έρχεται ένα σωματείο-Εθνικός Γερακίου- και τους απογειώνει. Έρχεται ένας προπονητής (ο κ. Δρακόπουλος της Δάφνης) και με τον τρόπο του τους προσγειώνει. Αφήστε το τι έχει γραφτεί στο facebook. Αφήστε που οι νουνεχείς, οι ουδέτεροι γέλασαν με την ψυχή τους…

*Μελλοντικά δε θα δούμε τίνι τρόπω θα βοηθηθεί το ηλειακό ποδόσφαιρο για το οποίο επαίρεται ο Πρόεδρος. Όταν τα σωματεία δουν την πραγματικότητα… Όταν αντιληφθούν τι εστί 18 σωματεία στην Α1 Κατηγορία!

*Και πώς βρε όλοι σεις αφού πριν δύο χρόνια τα 16 τα κάνατε 14, έρχεστε τώρα και τα 14 τα κάνετε 18; Στέκει αυτό σε κάποια λογική;

 

Αδιαφορία για το Κύπελλο!

Τα γεγονότα μιλάνε. Πέραν από τον Αλφειό Επιταλίου που βγήκε και εξέθεσε τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμούσε να μπει στην κλήρωση, στη διαδικασία ήταν απούσες οι ομάδες του Αίαντα και της Δόξας, γεγονός που δείχνει την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος.

*Αφήστε που σ’ άλλες ΕΠΣ έγιναν ακόμη πιο τραγελαφικά πράγματα. Σε μια περίπτωση μπήκαν στην κληρωτίδα μόνο δύο σωματεία. Αυτά που είχαν προκριθεί στον τελικό. Το ένα απ’ αυτά, λοιπόν, αρνήθηκε να μετάσχει, γιατί το θεώρησε άκρως γελοίο προς το κωμικό!

 

Ανθρώπινοι όμιλοι

Και ο Βρακάς στην ΕΠΣ Ηπείρου δεν υποβίβασε καμιά ομάδα, αλλά δεν έφτιαξε στην Α΄ όμιλο με 18 ομάδες. Απλώς εκεί τόσο η Α΄ όσο και η Β΄ αλλά και η Γ΄ Κατηγορία θα έχουν δύο ομίλους, ανθρώπινους κι όχι μαμούθ!

 

Δεν ήταν ομόφωνη

Η εισήγηση της τριμελούς Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ηλείας προς την ολομέλεια της Εκτελεστικής δεν ήταν ομόφωνη. Οι Καραλάγας, Κυριακόπουλος, Κόττας πήγαν 2-1. Ο ένας υποστήριξε να μη γίνει τέτοιας έκτασης ξεχείλωμα, αλλά δεν του πέρασε…

 

Δε λέμε ονόματα

Η ολομέλεια της Εκτελεστικής από την άλλη πλευρά είχε διαφωνίες. Δύο ή τρία μέλη διαφοροποιήθηκαν και καταψήφισαν την εισήγηση του Προέδρου για 18 ομάδες στην Α1. Ονόματα δεν λέμε.

 

Τηλεφωνικά

Έπειτα, δεν ήταν παρόντα όλα τα μέλη της Εκτελεστικής. Ένα πουλάκι μας είπε πως απουσίαζαν δύο σύμβουλοι και ψήφισαν τηλεφωνικά. Τώρα αυτό τι είναι; Προβλέπεται ή όχι;

 

Θα γελάνε

Πάμε τώρα και στο θέμα της Προόδου Σαλμώνης. Η ομάδα αυτή αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Άρα δεν δικαιούται προαγωγής, αλλά υποβιβασμού. Τόσοι νοματαίοι εκεί μέσα αγνοούν τις διατάξεις του ΚΑΠ και στέλνουν γράμμα στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ; Θα γελάνε στο Πάρκο Γουδή!

 

Οργή στο Γεράκι

Ξεχείλισαν από οργή στον Εθνικό Γερακίου. Όποιος ισχυριστεί πως έχουν άδικο είναι… κακομοίρης. Όχι εμίρης, κακομοίρης! Είδατε τι έγινε; Τους άφησε  ελεύθερους η ΕΠΟ κι εκείνοι έδρασαν ανάλογα.

 

Σαφώς προεκλογικός ο χαρακτήρας

Ο ιός που προέκυψε στη χώρα και διέλυσε τα πάντα έδωσε την ευκαιρία στην ΕΠΣΗ να κάνει τα κουμάντα της. Και τα έκανε με σαφή προεκλογικό χαρακτήρα. Όχι που θα άφηναν την ευκαιρία να πάει… χαμένη.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος