FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Παιχνίδια ζωής ή θανάτου!

Ημερομηνία: 21-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τα καλά εξακολουθούν τα παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Τόσο ο Αίας όσο και ο ΠΑΟ Βάρδας μεθαύριο «Κυριακή του Παραλύτου» τα δίνουν όλα με Ναυπακτιακό και Τσιλιβή για τους βαθμούς της νίκης που οδηγούν ολόισα στη «σωτηρία».

*Με νίκες οι ηλειακές ομάδες θα έχουν κάνει άλμα σωτηρίας! Ο ΠΑΟΒ στη Ζάκυνθο με το Τσιλιβή (που είναι πλέον βαθμολογικά ημιθανές) και ο Αίας στη Γαστούνη με τον Ναυπακτιακό, ο οποίος δύσκολα φτάνει μέχρι το γκολ! Μόνο καλές διαιτησίες να έχουν οι ομάδες και θα το παλέψουν για το τρίποντο!

 

Στην κόψη του… ξυραφιού

Στην κόψη του… ξυραφιού βρίσκονται κι όλες οι άλλες ομάδες. Από τη Ζάκυνθο που πάει στη Θύελλα Πατρών για να κερδίσει και να αγγίξει τον τίτλο του πρωταθλητή, μέχρι τον Παναιγιάλειο που πάει στην Κ. Αχαγιά για μια… ιδέα ή τον Πάμισο που παίζει το τελευταίο χαρτί στο Μελιγαλά κόντρα στους Βραχνιώτες ή το Διαβολίτσι που πηγαίνει στο Ληξούρι για να κερδίσει την παραμονή!

 

Φήμες

Στη δίνη των ενωσιακών εκλογών και μάλιστα μετά την αναβολή, ενεπλάκη και το όνομα του γνωστού επιχειρηματία, Θανάση Παπαγεωργίου. Διάφοροι φήμες τον έφερναν ως υποψήφιο κόντρα στον Κουλούρη. Όμως η περίπτωση δεν προχώρησε, παρά τις προσδοκίες. Ο εν λόγω παράγοντας έχει ως στόχο να ασχοληθεί με τα διοικητικά της Παναχαϊκής.

 

Εκλογές και στην Αχαΐα

Ετοιμάζεται να στήσει κάλπες η ΕΠΣ Αχαΐας, αφού η τετραετής θητεία του Άγγελου Δανιήλ ολοκληρώθηκε και πλέον φτάνει η ώρα της ετυμηγορίας των σωματείων. Οι εκλογές θα γίνουν την Τρίτη 29 Ιουνίου. Ο Άγγελος Δανιήλ θα είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία. Ως γνωστόν ο Δανιήλ είναι και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο..

 

Το φιλότιμο

Έχω την άποψη και δεν τη αλλάζω ότι η πλευρά του Πέτρου Μπηλιώνη έπρεπε να κατεβάσει υποψήφιους στις προχθεσινές εκλογές. Καλές οι καταγγελίες, οι δημοσιεύσεις, αλλά αδερφέ μου μπες μέσα στην κονίστρα, έστω με δύο υποψηφίους για να μετρηθούν οι δυνάμεις σου. Να μετρηθεί το φιλότιμο κάποιων τύπων που κάνουν τον έξυπνο. Να μετρήσεις εν τέλει το φιλότιμο κάποιων.

 

Άβουλα όντα

Άβουλα όντα ορισμένοι παράγοντες σωματείων. Με τι ήθος και προσωπικότητα ορισμένοι κάνουν κουμάντο στα σωματεία τους. Όλο το χειμώνα έβριζαν την Διοργανώτρια, τη διαιτησία, τα… ανάκτορα και την άνοιξη ψήφιζαν και όχι απλώς ψήφισαν αλλά είχαν και ώρα προέλευσης, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός και δημιουργηθεί πρόβλημα. Αφήστε δε που ο άλλος ήταν υποψήφιος και στρογγυλοκάθησε στην εφορευτική επιτροπή. Εκλέχτηκε άραγε ή διορίστηκε;

 

Στα δικαστήρια

Κάποιοι παράγοντες σωματείων που είχαν μάθει τι έγινε προ καιρού στην ΕΠΣ Ζακύνθου, ζητούσαν τον ουρανό με τα άστρα… Μα η εποχή και η περίπτωση δεν ήταν η ίδια. Κι έπειτα δεν είδατε τι έγινε στην ΕΠΣ Καρδίτσας; Τραβιούνται στα δικαστήρια.

 

Καθείς στο πόστο του

Τώρα, για τη συγκρότηση του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ (που τη λένε Εκτελεστική) δεν έχω κάποιο σχόλιο. Ο αρχηγός τα είχε κανονίσει όλα! Διεμέρισε τα αξιώματα και οι άλλοι ψήφισαν σε όλα «ναι». Ο Κυριάκος δεν ξέρω γιατί έμεινε εκτός. Ο Παρασκευόπουλος βαρέθηκε να υπογράφει και δεν ήθελε πόστο. Έτσι, η κ. Γεωργοπούλου ανέλαβε Γραμματέας, θέση δυναμική, θέση καυτή, γιατί έχω περάσει και ξέρω τη γλύκα και τις ευθύνες. Ταμίας ο κ. Προκόπος νυν και αεί. Τώρα οι άλλοι θα πάρουν καμιά Επιτροπούλα, γιατί η Επιτροπή Διαιτησίας είναι του Προέδρου νυν και αεί.

 

Διαιτητικά θέματα

Ο Γιάννης Καραλής πήρε τον ένατο ορισμό του. Χθες ήταν βοηθός στο Βλαχιώτης-Επισκοπή με διαιτητή τον Βλάχο, Ανατολικής Αττικής με καταγωγή από τη Σαλμώνη. Ο Τσάκαλης προχθές με βοηθούς τους Κακαλή-Καραμέρο σφύριξε Διαγόρας-Ληξούρι, ενώ ο αρχηγός Κυριακάκης ήταν στο ντέρμπι της Ζακύνθου και ο Βασιλάκης στο παιχνίδι της Βάρδας!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος