FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Όνειρα θερινής νυκτός!

Ημερομηνία: 12-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όνειρα που έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, στην κλήρωση των φετινών πρωταθλημάτων. «Μπορούμε να διακόψουμε τα πρωταθλήματα τα Χριστούγεννα και να ξαναρχίσουμε μετά από ένα μήνα!», είχε πει. Όνειρα θερινής νυκτός… Εκτός πραγματικότητας…

 

Υφαρπαγή

Στα νότια της Ηλείας κάτι έγινε όντως. Έχει σχέση με τις εκλογές της ΕΠΣΗ και πρόκειται για υφαρπαγή υποψηφίου!

 

Ο Κώστας  Φωτόπουλος

Τρομερός ο Κώστας Φωτόπουλος με τις δηλώσεις του για την τραγωδία στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» πριν 40 χρόνια. Ήταν 8 του Φλεβάρη 1981, όταν έγινε η μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού αθλητισμού. Ο Κώστας ήταν τότε 19 χρονών και σπούδαζε στη σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας και είχε πάει γήπεδο, όπου ο «Θρύλος» συνέτριψε την ΑΕΚ 6-0 και στη λήξη έγινε το κακό.

 

Η παραίτηση

Τεράστια εμπειρία έχει ο Κρεστεναίος παράγοντας και (τέως) Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΗ. Δεν ευτύχησε όμως να μείνει για χρόνια στη θέση του Γενικού Γραμματέα. Αιτία η διαφωνία του σε καίρια θέματα με τον πρόεδρο Κουλούρη! Επειδή ήμασταν μαζί στο Δ.Σ. της ΕΠΣΗ γνωρίζω την αξία του παράγοντα, ο οποίος παρά την εργατικότητα, το ήθος και την προσφορά του, έφυγε (παραιτήθηκε) νωρίς.

* Μάλιστα, ταλαιπωρήθηκε πολύ, από δικαστικές διαμάχες, γιατί ήταν οξύς στα γραφόμενά του στον Τύπο και ο άλλος, επειδή δεν είχε τη δύναμη να απαντήσει, επέλεξε την οδό τη δικαστική με επακόλουθα την καταδίκη του, έστω και με αναστολή!

 

Δεν ήμουν εκεί

Κι επειδή ο λόγος για την τραγωδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 8-2-1981, ο υπογράφων εκείνη την αποφράδα μέρα ήμουν στην Κρήτη για τον αγώνα Δ΄ Εθνικής, Ατσαλένιος-Εθνικός Αστέρας και επιστρέφοντας στο αεροδρόμιο του Ελληνικού τότε, μόλις κατέβηκα με ενημέρωσε ο ταξιτζής μου, Ε. Μπαρτζάκος, για τα τραγικά γεγονότα και ως γνήσιος «γαύρος» λυπήθηκα πολύ. Αυτά για την ιστορία.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος