FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Οι εκλογές της Ε.Π.Ο. και οι δικές μας

Ημερομηνία: 21-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξανά-μανά ορίστηκαν για τις 19 Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ, που έχουν καταντήσει πλέον «πολυθρύλητες». Στο παρασκήνιο γίνεται «σφαγή» ανάμεσα στο Ζαγοράκη και τον Ψαρόπουλο. Η Κυβέρνηση θέλει τον πρώην διεθνή παίκτη και ευρωβουλευτή της, οι πρόεδροι των ΕΠΣ αμύνονται, γιατί θέλουν Ψαρόπουλο. Γίνεται μύλος δηλαδή.

*Και πάνω στην αναμπουμπούλα ήρθε η δήλωση του Προέδρου Άρη: «Δεν μας αφορούν οι εκλογές της ΕΠΟ, παρά μόνον οι δικές μας». Σπουδαία δήλωση, αφού ο Άρης διακηρύττει ότι οι εκλογές ολόκληρης Ομοσπονδίας δεν τον ενδιαφέρουν. «Καίγεται» όμως για τις εκλογές της ΕΠΣ. Γιατί θέλει να μείνει στην εξουσία ώστε σε διάρκεια να περάσει τον Αναστασόπουλο!

*Από την άλλη όχθη, ο Πέτρος Μπηλιώνης ρίχνει το γάντι σε εκείνους που λένε διάφορα και εμπλέκουν το χρόνο των εκλογών της ΕΠΟ με τις εκλογές της Ενώσεως για ευνόητους λόγους. Δηλώνει έτοιμος και του παραγγέλλει να τηρήσει πιστά τον αθλητικό νόμο, ο οποίος επιτάσσει οι εκλογές της Ενώσεως να γίνουν 45 μέρες από την προκήρυξή του και όχι σε διάστημα δέκα ημερών. Του δείχνει έτσι πως έχουν γνώση οι… φύλακες!

 

Μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο

Μπήκαμε για τα καλά σε προεκλογική περίοδο για το ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνον οι εκλογές της ΕΠΟ που έχουν αναβληθεί δύο φορές και ορίστηκαν για τις 19 Φλεβάρη. Είναι και οι εκλογές της ΕΠΣΗ που αναμένονται με αγωνία, καθώς τρεις συνδυασμοί θα διεκδικήσουν τη νίκη και τη διοίκηση της ΕΠΣΗ την ερχόμενη 4ετία. Οι ενωσιακές εκλογές δεν έχουν οριστεί ακόμη. Ο χρόνος τέλεσής τους είναι άγνωστος. Δεν τον γνωρίζει ούτε ο Πρόεδρος Άρης που θα τις ορίσει! Θα το σκεφτεί πολύ αυτόν τον καιρό. Γιατί δεν είναι το 2017 που πήρε την Ένωση δια περιπάτου!

 

Ο Γ. Μπίρμπας υποψήφιος

Ένας νέος παράγοντας είναι ο Γ. Μπίρμπας, πρόεδρος του Αίαντα την τελευταία διετία. Αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές με τον συνδυασμό του Πέτρου Μπηλιώνη. Θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε έναν σημαντικό συνδυασμό, που έχει πολλούς νέους υποψηφίους. Του Γιώργου του αξίζουν έπαινοι γι’ αυτή του την επιλογή.

*Βγήκε κάποιος από την περιοχή και τον κατέκρινε για την επιλογή του. Υπάρχουν παντού τέτοιοι καλοθελητές. Αντί να τον επαινέσει που θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στα διοικητικά της Διοργανώτριας τον ψέγει. Είναι θέμα κι αυτό νοοτροπίας.

Απίθανο να συνεχιστούν

Και θα κλείσουμε με ένα τελευταίο σποτ σχετικά με την επανεκκίνηση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τόσο πολύ μας πονάει. Θεωρούμε απίθανο να συνεχιστούν η Γ΄ Εθνική και το τοπικό ποδόσφαιρο. Και τούτο, διότι είναι δύσκολο να ακολουθηθούν τα πρωτόκολλα υγείας, όπως τα εννοεί και τα θέλει ο Ε.Ο.Δ.Υ.. Αφήστε που στους λοιμωξιολόγους έφτασε η πληροφορία πως οι φίλαθλοι αψηφούσαν την πανδημία και πήγαιναν ιδίως στα ξέφραγα γήπεδα, αλλά και στα φραγμένα, με μια εύλογη ενοχή των παραγόντων!

 

Νέκρα παντού

Ήδη έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα πρωταθλήματα νέων, Κ17 και Κ15 της Σούπερ Λίγκα, των Νέων της Σούπερ Λίγκα 2 και των μικτών Ενώσεων, ενώ τα πρωταθλήματα Γυναικών δεν έχουν ξεκινήσει.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος