FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Θεοδωρακόπουλος στο τιμόνι

Ημερομηνία: 01-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έτοιμος από καιρό ήταν ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος να αναλάβει το δύσκολο έργο του προπονητή στον Πανηλειακό στην μετά τον κορονοϊό εποχή. Με μεγάλη προπονητική εμπειρία, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια διδάχτηκε την τέχνη από προπονητές που εκάστοτε είχε, με εμπειρίες από αγώνες καθόσον μέχρι πρότινος ήταν μέλος ως εν ενεργεία γκολκίπερ του Πανηλειακού, αλλά και προπονητής τερματοφυλάκων.

*Ο 37χρονος Καρατουλαίος στην καταγωγή μέχρι πρότινος παίκτης του Πανηλειακού, υπό τις παρούσες συνθήκες είναι ιδανική λύση, με δεδομένη την αξία του, αλλά και την αγάπη για το ερυθρόλευκο σωματείο!

 

Η τράπουλα

Αμέσως μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και ανάλογα πότε θα γίνουν οι εκλογές, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά. Το κύριο μέλημά της είναι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, για το οποίο πρέπει να βγάλει την προκήρυξη, ώστε οι ομάδες να έχουν κάποιο μπούσουλα, να δουν αν θα δηλώσουν συμμετοχή όταν θα έρθει η ώρα.

*Από μια ματιά που ρίξαμε οι ομάδες Γ΄ Εθνικής της Πελοποννήσου είναι πολλές και ο όμιλος που θα παίξουν τόσο ο Παμβουπρασιακός, όσο και ο Αίας δύσκολα θα συγκροτηθεί. Όμως στο Πάρκο Γουδή ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Θα ανακατέψουν αρκετά την τράπουλα.

 

Εξαιρετικός ο Λάκης

Στο προσκήνιο βγήκε κατά τη συνέλευση του Πανηλειακού ο Παντελεήμων Αθανασόπουλος. Δεν άντεξε κάποια πράγματα που άκουσε και ξεσπάθωσε. Πήρε, λοιπόν, το λόγο ο Λάκης και τόνισε εμφαντικά, πως στόχος του Πανηλειακού είναι η επάνοδος στη Γ΄ Εθνική! Με ρεαλιστικό μπάτζετ και πολλή δουλειά.

*Σε κάποια στιγμή ξεσπάθωσε και άφησε αιχμές για άφθαρτους και λωποδύτες (κλέφτες ενδυμάτων και μάλιστα λουομένων). Έκλεισε δε το λόγο του με υπόμνηση ότι ως νέα διοίκηση «δεχόμαστε προτάσεις».

 

Ακόμη χρωστάει η Ε.Π.Ο.

Εξαιρετική εντύπωση άφησε ο εκπρόσωπος της απερχόμενης διοίκησης Νικολούλιας, ο οποίος εξέθεσε τα οικονομικά πεπραγμένα λεπτομερώς του Πανηλειακού. Τόνισε πως το Δ.Σ. αφήνει ένα μικρό χρέος, το οποίο θα καλυφθεί από τα 5.000 ευρώ που οφείλει στον Πανηλειακό η Ε.Π.Ο..

*Αυτή είναι η Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης, η οποία είχε υποσχεθεί εδώ κι ένα χρόνο 10.000 στα ηλειακά σωματεία της Γ΄ Εθνικής για τα ταξίδια των ομάδων στη Ρόδο και ακόμη δεν τα έχει δώσει όλα, γιατί προ καιρού είχε στείλει τα μισά του δέκα χιλιάδες!

 

Εντύπωση

Εντύπωση έκανε ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι με όσα είπε, εκτός από εκείνο το περί τον προ τριών ετών αγώνα Πανηλειακού-Α.Ο. Ξενοφών. Προσωπικά δεν με έπεισε!

 

Μέλος δύο σωματείων

Φρονώ πως ο Χηνόπουλος δεν είχε δικαίωμα να οριστεί Πρόεδρος της Συνέλευσης. Το ξέρει κι ο ίδιος, αφού είναι Γραμματέας άρα και μέλος της Θύελλας. Δεν μπορεί να είναι μέλος δύο σωματείων του ίδιου αθλήματος!

 

Αρκετοί επώνυμοι

Αρκετά μη μέλη του Πανηλειακού βρέθηκαν στη συνέλευση. Ήταν εκεί ο Θοδωρής Βαγγόπουλος κι ο Κώστας Μπακάλης (από τις Ακαδημίες), ο Νικολακόπουλος και ο Μαραθιάς (από ΕΠΣ), ο Προκόπης, ο Γ. Παναγιωτακόπουλος. Στο πλευρό του Ντέγιαν ο Βαβίλης, ο Στάθης Χαραλαμπόπουλος κ.α..

 

 

Τέλος εποχής

Τέλος εποχής για τον επί χρόνια Πρόεδρο του Ηλειακού Βαρθολομιού, Γιάννη Τζίκα. Δήλωσε παραίτηση στην πρώτη συνέλευση του σωματείου. Διάδοχός του φαίνεται πως θα είναι ο Ανδρέας Αλεξόπουλος. Αυτό θα αποφασιστεί σε νέα σύναξη των μελών.

 

Η ιστορία

Τι σου είναι η ιστορία. Παντελώς είχα ξεχάσει πως ο Άρης Πετρούπολης ήταν αντίπαλος του Ηλειακού Λεχαινών στη χρυσή διετία των «καβαλάρηδων» 2000-2002. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά μετά από 20 χρόνια και οι παίκτες είχαν πολλά να θυμηθούν και να πούνε!

 

Ο ΑΠΟΚ είχε δύσκολη αποστολή

Δύσκολη αποστολή είχε ο ΑΠΟ Κουρτέση εκ των προτέρων. Το οικονομικό θέμα επηρέασε την απόδοση, καθώς δεν έγιναν οι ενισχύσεις που έπρεπε. Διοικητικά μετά από διαβουλεύσεις Πρόεδρος ανέλαβε πάλι ο Νίκος Καπώνης και προπονητής ο Γ. Βαγγελάκος. Η ομάδα ενισχύθηκε με τον Διαμαντόπουλο, κυρίως, Κουρκουμέλη, Αντωνόπουλο και αργότερα ήρθε και ο Αντώνης Κουλούρης. Πρώτο όνομα παραμένει ο Κωστόπουλος και ο Ντίνος Καπώνης.

*Η πορεία ήταν γεμάτη τριβόλους και παγίδες, καθώς το σύνολο είχε εξασθενήσει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Η συγκομιδή στον πρώτο γύρο ήταν πενιχρή (μία νίκη, τρεις ισοπαλίες, εννιά ήττες). Προ του κινδύνου η ομάδα να υποβιβαστεί αύτανδρη άλλαξαν τον Βαγγελάκο με το Μιχάλη Παπουτσή. Η κατάσταση βελτιώθηκε και μέχρι τη βίαιη διακοπή η ομάδα είχε μαζέψει 11 βαθμούς και έμενε ο τελικός με το Βαρθολομιό! Τελικά ανανέωσε την παραμονή της με την αναδιάρθρωση!

*Πρώτος σκόρερ ο Κωστόπουλος με 8 γκολ. Πρόλαβε και πέτυχε 5 γκολ ο Ντίνος Καπώνης και από 4 οι Κόσκορης, Γεωργόπουλος.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος