FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο ΠΑΟΒ τη νίκη της αγωνιστικής

Ημερομηνία: 08-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Παμβουπρασιακός στο Μενίδι, επικρατώντας 0-1 του σκληροτράχηλου Αχαρναϊκού. Ήταν η πέμπτη φετινή  για τη «Μπάρτσα» που την κρατάει πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα με το κλείσιμο του πρώτου γύρου. Χρυσός σκόρερ ο Λεχαινίτης μέσος, Θανάσης Νικολόπουλος, με τη μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα. Πέτυχε το τρίτο φετινό του γκολ!

*Σχολιάζοντας την  περασμένη Παρασκευή τον αγώνα είχα μιλήσει για σκληροτράχηλο αντίπαλο στο Μενίδι, που είχε χάσει μόνον από το Διαγόρα Ρόδου. Ήδη έχασε και από τον ΠΑΟΒ, ο οποίος έκανε φανταστικό ποδαρικό στο 2019!

 

Οκτώ γκολ ο Μπαρμπαρούσης

Ο Πανηλειακός πήρε το μέγα ηλειακό ντέρμπι του Τραγανού μπροστά σε 500 φιλάθλους κι έκανε βήμα παραμονής σταθερό. Παρουσιάστηκε αρκετά καλός, ώστε να ξεπεράσει το σοκ της ισοφάρισης δέκα τρία λεπτά πριν τη λήξη… Ο κόουτς χρησιμοποίησε την 11άδα των τελευταίων επιτυχιών με αλλαγή στα γκολπόστ, όπου ο προπονητής δοκίμασε το νεομεταγραφέντα Κυρίτση αντί του Καρακίτσου. Σκόραραν στο 1-3  ο Αρβανίτης (πρώτο γκολ φέτος), ο Μπαρμπαρούσης που έφτασε τα 8 γκολ και οδηγεί την κούρσα των σκόρερς του ομίλου, καθώς και ο Πάνος Τσίγκρηλας (πρώτο γκολ φέτος κι αυτός)!

 

Άτυχη η Νίκη

Άτυχη στον υπερθετικό βαθμό η Νίκη στο ηλειακό ντέρμπι. Δεν έφτανε η απουσία του Αρμάντο Λούτζι, προστέθηκαν και οι έγχρωμοι Σο και Ακασού, οι οποίοι την έκαναν, κατά το κοινώς λεγόμενο, δηλαδή ξέχασαν να επιστρέψουν από τις διακοπές τους, γεγονός που εμείς τουλάχιστον αγνοούσαμε και δεν καταλάβαμε γιατί. Αυτά πρέπει να λέγονται, να στηλιτεύονται και να υπερτονίζονται!

*Έτσι, σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι για το μέλλον της, η Νίκη στερήθηκε βασικούς της παίκτες και φρονώ πως η απουσία τους ήταν η αιτία της ήττας.

 

Από το πλοίο στο γήπεδο!

Το πλοίο της γραμμής, με το οποίο ο Αστέρας έφτασε στο νησί των Ιπποτών, άργησε να φτάσει στο λιμάνι της Ρόδου και οι παίκτες ασθμαίνοντας έφτασαν στο γήπεδο. Χωρίς προθέρμανση μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα ήταν φυσικό… Έτσι οι «βυσσινί» είναι πάντα ουραγοί, χωρίς νίκη για ένα γύρο!

*Ο Γκάτζιος χρησιμοποίησε την ενδεκάδα που είχε παίξει στο Κύπελλο με τον Πανηλειακό, με δύο αλλαγές. Αντί του γκολκίπερ Χρήστου έπαιξε ο Μπεσσής και αντί του Ζουλούμη ο Γιαννόπουλος.

*Έτσι το μέλλον του Αστέρα παραμένει αβέβαιο και σκοτεινό.

 

Έμπλεξε για τα καλά

Έμπλεξε για τα καλά ο Κόροιβος μετά τη νέα ήττα από το Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Αιγάλεω (83-69). Έτσι, τώρα μπήκε για τα καλά στο χορό των ομάδων που είναι στη ζώνη των πλέι-άουτ με 5-7 νίκες. Γιατί, στον αγώνα αυτό δεν έφταναν οι 21 πόντοι του Λεϊμάνις, ενώ μόνο με 5 τρίποντα δεν πάς πουθενά!

*Επόμενο παιχνίδι, στην  Ήλιδα με τον Αμύντα, με νέο προπονητή στη θέση του  παραιτηθέντος Κώστα Σορώτου.

 

Μεταγραφικό παζάρι

Την περασμένη Παρασκευή γράψαμε κάποια ονόματα που αποτελούσαν μεταγραφικούς στόχους. Έτσι, ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, που ήταν το πρώτο όνομα κατέληξε στη Νίκη Τραγανού, ενώ στον Πανηλειακό ήρθαν δύο μικρά, αλλά ταλαντούχα παιδιά, όπως ο Μπάλλας, που από το Χειμαδιό πήγε στα Μακρίσια και από κει στους «ερυθρόλευκους» και ο Γιώργος Λούσκος από τη Θύελλα. Καλές κινήσεις ως επένδυση για το άμεσο μέλλον.

*Ακόμη, ο Μηλαδόπουλος από τη Δόξα Ν.Μανολάδας κατέληξε στο Ριόλο.

 

Ας τη λουστούμε

Κανένας υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος ή παράγοντας που έχει εντρυφήσει στο τοπικό ποδόσφαιρο, δεν πολυκαταλάβε γιατί η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ δεν έβαλε αγωνιστική το περασμένο Σάββατο και την έβαλε αύριο Τετάρτη. Μήπως επειδή ήσαν ακόμη εδώ τα παγανά και φοβήθηκαν, μήπως μαγαριστούν; Ας τη λουστούμε τώρα όλοι την Τετάρτη.

 

Ο δευτεραθλητής του χειμώνα

Αφού κάναμε αναφορά στον πρωταθλητή χειμώνα, πάμε στο δευτεραθλητή, Α.Ο. Ξενοφών, ο οποίος ακολουθεί με βραχεία κεφαλή στους 2 βαθμούς. Η ομάδα του Μιλοσέσκι κάνει πολύ καλή πορεία, έχοντας ως τώρα 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα, τη δεύτερη αγωνιστική, από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως μέσα στην έδρα του!

*Οι προοπτικές είναι καλές για το δεύτερο γύρο, εφόσον κάνει μία ή δύο κινήσεις ακόμη. Πρώτος σκόρερ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος με 12 γκολ και ακολουθεί ο νεαρός Παναγόπουλος με 4. Την ομάδα γυμνάζει ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος