FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: O Πάνος Κατσώλης στους ουρανούς

Ημερομηνία: 03-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ένας σπάνιος άνθρωπος και παράγοντας του ποδοσφαίρου που έδρασε μια 45ετία στον ηλειακό χώρο δεν υπάρχει πια. Από το 1972 μέχρι το 2017 έδρασε ως αντιπρόεδρος, Γενικός γραμματέας ή απλώς σύμβουλος στην ΕΠΣ Ηλείας. Τα πιο πολλά χρόνια στο πλευρό του Προέδρου, Άγγελου Αναστασόπουλου και αργότερα στο πλευρό του Άρη Κουλούρη, πάντοτε διακρινόμενος για το ήθος και τη σωφροσύνη του. Βέβαια ένωσε κι αυτός στο τέλος πικρία, καθώς περιήλθε στο περιθώριο από την «οικογενειοκρατία» που επικρατεί στο χώρο της ΕΠΣ Ηλείας. Αλλά αυτά γίνονται…

 

Άδοξο τέλος

Μας άφησε ο Πάνος Κατσώλης, αφού κόπηκε άδοξα το νήμα της ζωής του, καθώς οξεία νόσος τον ταλαιπώρησε το τελευταίο δίμηνο. Η πολίχνη της Σαλμώνης, της δικής του Σαλμώνης, πενθηφορούσα, τον αποχαιρέτησε το πρωινό του Σαββάτου. Τα μέτρα για την πανδημία στέρησαν πολλούς από την εξόδιο ακολουθία, της οποίας προέστη ο πνευματικός πατέρας μας κ.κ. Γερμανός, που με την παρουσία του τόνισε την αξία του θανόντος ως ανθρώπου και παράγοντα της αγροτιάς. Γι’ αυτό άλλωστε τον αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια ο νυν Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πελοπίου, κ. Μπακοβασίλης.

 

Λαοθάλασσα

Από την πενθηφορούσα λαοθάλασσα απουσίασε η Διοργανώτρια του ποδοσφαίρου της Ηλείας που αρκέστηκε σε ένα ψήφισμα απλό, όπως κάνει συνήθως. Αλλά ο Πάνος Κατσώλης δεν ήταν ένας συνηθισμένος παράγοντας και άνθρωπος. Ήταν ο ένας! Η ΕΠΣΗ ήταν απούσα, ούτε ένας δεν παρέστη από την Διοίκηση! Ήταν μόνον ο φίλος του Γ. Παναγιωτακόπουλος. Απεναντίας τον τίμησε η Π.Α.Κ. Ηλείας με όλο το επιτελείο (Μπηλιώνης, Υφαντής, Καριώρης), ο Πρόεδρος και τα μέλη της Προόδου Σαλμώνης (Γιαννακόπουλος), ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΗ, Τάσης Λαμπρόπουλος, ο παρατηρητής αγώνων Πέτρος Σταθόπουλος και πλήθος κόσμου. Από πλευράς διαιτησίας έδωσε το «παρών» το μέλος του Δ.Σ., Ανδρέας Δούφας και ο διαιτητής Γ. Αναστόπουλος.

 

Της… βουβαμάρας

Γενική βουβαμάρα επικρατεί στο χώρο της ΕΠΣ Ηλείας σχετικά με τις εκλογές που θα γίνουν στις 31 του Μάρτη. Αφενός το γεγονός ότι τα γραφεία της ΕΠΣΗ είναι κλειστά, λόγω της πανδημίας, αφετέρου το ότι υπάρχει γενική απραξία στον αγωνιστικό τομέα, δεν ακούγεται ψίθυρος. Άπαντες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Το γεγονός ότι θα ψηφίσουν μόνον 18 σωματεία (εκτός απροόπτου) καθιστά προβληματικές τις εκλογές, αφού τα σωματεία δεν φτάνουν, ώστε να δώσουν «χαρτί» σε υποψήφιους συμβούλους. Έτσι, ο υποψήφιος πρόεδρος Γ. Μπάδας βρήκε την ευκαιρία να θέσει εαυτόν εκτός διαδικασίας! Ήταν κάτι που η στήλη είχε προβλέψει!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος