FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Παμβουπρασιακός δίνει μάχη στη Ρόδο!

Ημερομηνία: 22-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του Ομίλου γίνεται στο Οικονομίδειο γήπεδο της Ιαλυσού, όπου οι πρωτοπόροι θα δοκιμάσουν την ισχύ του Παμβουπρασιακού, ο οποίος είναι η μόνη ομάδα που έχει νικήσει τον Ιάλυσο (1-0 στο Γρ. Καλάκος). Η «Μπάρτσα» θα υποχρεωθεί να τα δώσει όλα σ’ αυτό το ντέρμπι και να δείξει την αδιαφιλονίκητη φετινή ισχύ της. Βέβαια υπάρχουν προβλήματα από την απουσία του εξαιρετικού Ντόμα (4 κίτρινες), ενώ αμφίβολοι είναι και οι Μπούνας, Πέκεζ.

*Πήρε τα μέτρα της η Κ.Ε.Δ. και όρισε διαιτητή Β΄ Εθνικής, όπως και βοηθούς, τον Αγγελάκη (Μακεδονίας δηλ. Θεσσαλονίκης).

 

Μόνο… Νίκη με Φοίβο

Για το σημαντικό παιχνίδι της Νίκης με το Φοίβο Κρεμαστής γράψαμε και χθες κάμποσα πράγματα. Η σημασία του αγώνα για τους Τραγαναίους τεράστια. Η νίκη πρέπει να έρθει «εκ των ουκ άνευ». Είναι νωρίς μετά το μεσημέρι, αλλά οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να δώσουν μεγάλο-όπως πάντα-«παρών».

*Θα σφυρίξει ένας μαθητευόμενος από την Κεφαλονιά, ο Χρηστάτος, με βοηθούς τον ένα από Αχαΐα, τον άλλο από την Πρέβεζα (!) και παρατηρητή διαιτησίας την Ελένη Κυρίου, για να τους πει τη γνώμη της για το Χρηστάτο. Τώρα, αν το εξοδολόγιο φτάσει στα ύψη, τι τους νοιάζει αυτούς. Η ΕΠΟ της εξυγίανσης είναι αυτή!

*Αμέσως μετά θα παίξει η γυναικεία ομάδα με το Γύθειο. Πάει για νέα νίκη, αφού είχε νικήσει 3-0 και στον α΄ γύρο. Σφυρίζει ο Ρέκκας (Μεσσηνίας).

 

Ο Πανμοβριακός περιμένει…

Ο Πανηλειακός πηγαίνει στη γειτονική Κ. Αχαγιά όπου θα αντιμετωπίσει τον Ριόλο στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου γύρου, με την κάκιστη (για όσους θυμούνται) διαιτησία του Κουτσαναστάση. Αν πάνε επηρεασμένοι από την ήττα από τους Βραχνιώτες, οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τύχη. Αν πάνε υποψιασμένοι, τότε μπορούν  ακόμη και τη νίκη.

*Απών θα είναι ο Νικολόπουλος (κίτρινες), όπως και ο Π. Νιφορόπουλος που έχει κι αυτός κίτρινες. Θα σφυρίξει ο έμπειρος Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας) που έχει φάει με το… κουτάλι τη Γ΄ Εθνική.

 

Στα Βραχνέικα ο Αστέρας

Οι νεοσσοί του Αστέρα θα πάνε ως τα Βραχνέικα για να παίξουν στο ιδιόρρυθμο γηπεδάκι με το Διαγόρα που απειλεί να τους κατασπαράξει. Ρέφερι ένας ακόμη μαθητευόμενος από την Αργολίδα (Παπαγεωργόπουλος).

 

Στην ακριτική Καστοριά ο Κόροιβος

Με κρυφή ελπίδα πάει στην ακριτική Καστοριά ο Κόροιβος σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι υπερτερούν ελαφρά στις νίκες (9-9 έναντι 7-11) των «μπλε». Εκεί μέσα έχουν νικήσει Τρικούπη, Καβάλα, Διαγόρα, Εθνικό, Καρδίτσα και Απόλλωνα, ενώ έχουν χάσει μόνο από τον Ηρακλή και την Αγιά! Δύσκολο το παιχνίδι εκ προοιμίου, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Στον α΄ γύρο ο Κόροιβος είχε νικήσει 84-74.

*Θα σφυρίξουν οι Τζαφλέρης, Ζαχαρής (Μαγνησίας), Ξενικάκης (Ανατ. Μακεδονίας).

 

Δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά

Τόσο ο Ολυμπιακός Σαβαλίων (στο Επιτάλιο) όσον και η Ολυμπιάδα (στο Γούμερο) νίκησαν και πήραν τα δύο εισιτήρια για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου!

*Ο Ολυμπιακός στα πέναλτι, η Ολυμπιάδα στην παράταση! Το ωραίο είναι πως στην επόμενη φάση θα παίξουν μεταξύ τους! Η ομάδα των Σαβαλίων ήταν αρκετά εύστοχη από τα έντεκα μέτρα, ενώ η ομάδα από το Γούμερο έδειξε πως αξίζει να μείνει στην κατηγορία. Να προσθέσουμε πως η ομάδα που προπονεί  ο Χρήστος Αγγελόπουλος έχει παράδοση, αφού έχει παίξει τελικό Κυπέλλου και ημιτελικό!

 

Πίτα μετ’ ευχών

Μετά την επιτυχία στα Κρέστενα, η Ολυμπιάδα έκοψε την πίτα στο χωριό. Μεγάλη εκδήλωση με πολλούς φίλους της ομάδας να παρίστανται. Τυχερός ο Κώστας Καλατζής από τα παλαιά στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι ευχές όλων ήταν η παραμονή της ομάδας στην Α΄ τοπική.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Μαζεύει ο καιρός για τη λήξη της κανονικής περιόδου και οι ομάδες προσπαθούν να βρουν άκρη με τους υπολογισμούς. Έχουν πάρει χαρτί και καλαμάρι. Τόσο για την τετράδα των πλέι-οφ, όσο και για την τετράδα των πλέι-άουτ.

*Αρκετές ομάδες είναι πλέον σε δύσκολη θέση, καθώς ούτε αλλαγές καλά-καλά δεν έχουν, αφού υπάρχουν τιμωρημένοι με κίτρινες, τραυματισμοί κι όλα τα συναφή.

*Υπάρχουν αποφασιστικά παιχνίδια για την 23η αγωνιστική και μόνο ο Ξενοφών μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στη Θύελλα! Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι δύσκολα, έως αμφίρροπα. Υπάρχουν και ομάδες κουρασμένες, αφού παίξανε παράταση στο Κύπελλο. Η παρουσία του διπλού είναι σίγουρη τουλάχιστον σε δύο ματς!

 

Ο Βρέτταρος

Δηλαδή, αν η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό του Σκουροχωρίου έφταιγε ο πρόεδρος Βρέτταρος. Για να το καταλάβουμε κι εμείς, ρε παιδιά! Στις νίκες είναι καλός και στις ήττες φταίει αυτός;

 

Μνήμη Γ. Τσιομήτα

Έκλεισαν 40 μέρες από το φευγιό του διαιτητή Γιώργου Τσιομήτα. Για ανάπαυση της ψυχής του την Κυριακή, θα γίνει το μνημόσυνο του στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς. Στη μνήμη του οι συνάδελφοί του διαιτητές, εν ενεργεία και μη, συγκέντρωσαν ένα ποσό και το έδωσαν σε ευαγές ίδρυμα.

 

Παραδιαιτητικά

Ο Νίκος Ρουμπάνης και ο Χρυσόστομος Μάνθος πήραν ορισμό και θα κρίνουν τους μαθητευόμενους διαιτητές Καλαμάρη στην Κεφαλονιά και  Παναγάκο (Πάμισος-Ασπρόπυργος). Ακόμη, ο Νίκος Σταυρόπουλος θα σφυρίξει ακόμη ένα γυναικείο (Πηγαδάκια-Πουλακίδα). Μαζί του οι Ασημακόπουλος, Καραμέρος.

*Προς Επιτροπή Διαιτησίας: Έχετε διαλύσει οικονομικά όλες τις ομάδες, μηδεμιάς εξαιρουμένης με τον ορισμό τριπλετών από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Κάνετε λίγη… οικονομία!

 

Για την πίτα της ΕΠΣΗ

Μαθαίνουμε πως ειδοποιούν τηλεφωνικά πρόσωπα που πρόκειται να τιμηθούν κατά την εκδήλωση της πίτας. Με άκρα μυστικότητα κινείται γνωστό πρόσωπο που κινεί τα νήματα. Λέμε εμείς δεν θα ήταν καλύτερα να τα δώσουν στη δημοσιότητα; Άλλωστε πως υπηρετείται η διαφάνεια;

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος