FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο μεταγραφικός παραλογισμός του Γενάρη

Ημερομηνία: 10-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι μεταγραφές του Γενάρη έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα, τη δική τους ομορφιά. Να δείτε τι έχει να γίνει ως το τέλος του μήνα. Κι αν η μεταγραφή του Γιάννη Σωτηρόπουλου ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, τι έχετε να πείτε για τη μεταγραφή του Φώτη Παναγόπουλου από τον Πανηλειακό στη Ζαχάρω; Ή τη μεταγραφή του Αλέξη Νικολακόπουλου από τον Ατρόμητο Πειραιά στον Πανηλειακό;

*Χρησιμοποιούμε τη λέξη παραλογισμός, με την  έννοια όχι του λαθεμένου αλλά της τρέλας. Είναι η μεταγραφή που αντιβαίνει τη λογική. Τέτοια είναι η μεταγραφή λόγου χάρη του Νικολόπουλου από τον Αλφειό Επιταλίου στον Ολυμπιακό Μυρτιάς, δηλαδή την ομάδα του χωριού του , από την οποία ξεκίνησε. Από την Α1 στη Β΄ τοπική. Εκεί τελειώνει κάποιος… Δεν ξαναβλέπει το όνομά του στην εφημερίδα!

*Περιμένουμε και την κίνηση του Ενιπέα και του Α.Ο. Ξενοφών.

 

Χαμός

Τι έγινε ρε παιδιά στον αγώνα Ολυμπιακός Σαβαλίων-Ολυμπιάδα (2-0) την τελευταία αγωνιστική του χρόνου; Τρεις κόκκινες στην ομάδα του Γουμέρου, μία κίτρινη που συμπληρώνει τέσσερις. Κλήση σε απολογία των δύο ομάδων από παρατηρήσεις του διαιτητή Β.Παναγόπουλου! Τι έγινε εκεί ρε παιδιά;

 

Διαιτητικές αρρυθμίες

Ήταν περασμένες 9 η ώρα τη νύχτα της Τρίτης και τα τρίο των διαιτητών δεν είχαν ανακοινωθεί για τους αγώνες της επομένης. Μιλάμε για έντεκα μόλις αγώνες κι έναν αναβληθέντα (Πελόπιο- Βαρθολομιό) γιατί τάχα δεν υπήρχε διαθέσιμο καλό τρίο! Κατά τα άλλα βαδίζουμε δυνατά και διαιτητικά.

*Εμάς ως εφημερίδα δεν μας ενδιαφέρουν τα τρίο. Δεν τα δημοσιεύουμε ακόμη και να μας πληρώνουν, απλώς γιατί δεν αποτελούν είδηση! Όμως ρε παιδιά, να τα δίνετε νωρίτερα στο Βασίλη κι όχι να τον ταλαιπωρείτε!

 

«Μπαμ»

«Μπαμ» με Φωτάκη Παναγόπουλο και Ηλία Ηλιόπουλο (Πάμισος) έκανε ο Ολυμπιακός Ζαχάρως. Θέλει να μείνει στην τετράδα και ενισχύεται!

 

Τέλος η Α.Ε. Πηνείας

Πού να αντέξουν οι άνθρωποι του Σιμόπουλου. Πέρυσι έκαναν τον  υπέρ όλων αγώνα κι έμειναν στην κατηγορία. Φέτος άντεξαν ένα γύρο κι ακολούθως τα παράτησαν. Αδιέξοδο. Πώς να αντέξεις εν μέσω οικονομικής κρίσης με τόσα έξοδα κι ελάχιστα έσοδα. Ο απολογισμός της ομάδας είναι οικτρός: Ήττες 11, ισοπαλίες 3. Πρώτος σκόρερ ο Χριστόπουλος με 2 γκολ (ο Κώστας ή ο Ανδρέας δεν έχει σημασία).

*Πάντως, η απόφαση των ανθρώπων του Δ.Σ. για αποχώρηση στην παρούσα στιγμή είναι θετική. Τουλάχιστον οι παίκτες να πάνε κάπου αλλού να παίξουν…

 

Ο Π. Ρούνης

Το κατόρθωμα του Παναγιώτη Ρούνη είναι αξεπέραστο, αφού βούτηξε κι έπιασε τον Τίμιο Σταυρό ανήμερα τα Θεοφάνεια στο Παλούκι Αμαλιάδας, για όγδοη στη συνέχεια φορά. Ο πανύψηλος αστυνομικός είναι ο γνωστός γκολκίπερ επί χρόνια του Α.Ο. Χάβαρι, πέρυσι στη Νίκη Τραγανού και φέτος στην Α.Ε. Πηνείας. Να είναι καλά το παιδί και να συνεχίσει και του χρόνου!

 

Αποχώρησαν τα Καβάσιλα!

Φαινόμενο η αποχώρηση του Ατρομήτου Καβασίλων από το πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας αμέσως μετά τις εορτές και το νέο έτος. Ο Ατρόμητος είναι ένα από τα ιστορικά σωματεία της ΕΠΣ Ηλείας με μεγάλη διαδρομή στα τοπικά πρωταθλήματα. Με γήπεδο με χλοοτάπητα από τα πρώτα στην Ηλεία, με μεγάλη κερκίδα. Με συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου (1998-1999) και επί χρόνια παραμονή στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια ήρθε η φθορά. Η οικονομική κρίση «τσάκισε» το σωματείο, όπως κι άλλα σωματεία της Ηλείας. Η έλλειψη ενδιαφέροντος από τους τοπικούς παράγοντες οδήγησε την ομάδα στη Β΄ τοπική, από την οποία αποχωρεί με την έναρξη του β΄ γύρου. Δυστυχώς!

 

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων

Η ομάδα του Ολυμπιακού (Σαβαλίων) είναι η τρίτη ομάδα εντός ζώνης πλέι-οφ. Με 9 νίκες, δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες και 32 βαθμούς. Το περίεργο είναι ότι έχει χάσει στην έδρα του, του κόσμου τους βαθμούς (ήττα από Αίαντα, ισοπαλία με Προο κλπ.). Είναι σημαντικό πως το καλοκαίρι δεν έκανε κινήσεις, ειμή μόνον αυτή του Μπούτσι και αργότερα του Αθανασούλη. Έχασε και τον κόουτς Γιάννη Δούμα, αλλά το δίδυμο (Μαρσέλης-Ερνέστος) κάνει θαύματα. Το σπουδαιότερο, του Δ.Σ. ηγείται γυναίκα, η Πόπη Σπυροπούλου, που για μας είναι κάτι το έξοχο!

 

Και της Ζαχάρως

Άλλους τόσους βαθμούς, όσους ο προηγούμενος, έχει συγκεντρώσει και η συνώνυμη ομάδα της Ζαχάρως. Με, ομοίως, 9 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες! Αρκετά άτυχος, γιατί έχασε βαθμούς στις καθυστερήσεις. Προπονητής ο Σταύρος Μεντής και πρώτοι σκόρερς οι Έλιοτ (10), Παπαγεωργίου (9). Λογικά θα πάει καλύτερα στο β΄ γύρο. Ίδωμεν…

 

Έφυγε ο Γιώργος…

Μεγάλη θλίψη μας διακατέχει από το φευγιό του Γιώργου Πολλάτου. Εντελώς ξαφνικά ήρθε η οδυνηρή είδηση του χαμού του. Ήταν μόλις 73 χρονών, με μεγάλη διαδρομή στη Διαιτησία της Ηλείας στα δύσκολα πρώτα χρόνια του Συνδέσμου. Έπαιξε και στις εθνικές κατηγορίες και στα τοπικά. Κι όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου αποχώρησε κι ασχολήθηκε με τα διοικητικά του Αστέρα Αμαλιάδας.

*Θρηνούμε, Γιώργο, το χαμό σου. Καλή ανάπαυση, φίλε, στην αιωνιότητα. Καλό Παράδεισο!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος