FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: O Κόροιβος πανέτοιμος να παίξει μπάσκετ

Ημερομηνία: 29-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος συνεχίζει προετοιμασία, κάνει φιλικά, ενώ απέκτησε κι άλλον ψηλό, προκειμένου να δυναμώσει την ρακέτα. Ο Ετζιάκα, έχει ύψος 1.95 και είναι νέος στην Α2, αφού δεν έχει αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του μπάσκετ.

*Στο μεταξύ ο Δελέγκος μέσα από φιλικά ετοιμάζει την ομάδα. Νίκησε δύο φορές (μέσα-έξω) την Αχαγιά ’82, ομάδα Β΄ Εθνικής, ενώ αυτή την εβδομάδα  θα παίξει δύο φιλικά με το Μεσολόγγι που φέτος θα είναι αντίπαλοι.

*Κι επειδή από Θεού άρχεσθαι έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον αρχιμανδρίτη Δαμάσκηνο Πετράκο και τον πρεσβύτερο Παναγιώτη Γιατρά, που αγίασαν τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για το καλό της χρονιάς.

*Η διοίκηση έχει αναλάβει μεγάλο βάρος, ώστε να φέρει σε πέρας το οικονομικό και διοικητικό βάρος σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς. Όμως οι άνθρωποι είναι άξιοι και θα τα καταφέρουν.

 

Της βγήκε η… ψυχή

Της βγήκε η ψυχή της Παναχαϊκής να αποκλείσει με μισό μηδέν τον Διαγόρα στη «στρούγκα» των Βραχνεΐκων. Το γκολ πάλι ο Άγγελος Χαντί, που αναδεικνύεται σε σκόρερ της ομάδας της Πάτρας. Δυνατό ματς με 6 κίτρινες κάρτες.

 

Πειθαρχία παραγόντων

Για τις δύο ομάδες της Γ΄ Εθνικής (ΠΑΟΒ, Αίας) θέλουμε να επισημάνουμε το γεγονός της πειθαρχίας όχι των παικτών, γιατί αυτή είναι δεδομένη, αλλά των παραγόντων, γιατί η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν αστειεύεται. Για να καταλάβετε ένας παράγοντας-εκπρόσωπος σωματείου- πήρε ποινή 834 ευρώ και απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 μέρες για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα του Κυπέλλου!

 

Μια παραίτηση που έκανε αίσθηση!

Με σκεπτικισμό και απορία πληροφορηθήκαμε εμείς και η κοινή γνώμη, αλλά περισσότερο οι φίλοι της Νίκης Τραγανού το διαζύγιο του Γιώργου Γεωργιόπουλου με τη γυναικεία ομάδα της Νίκης. Εσωτερικά προβλήματα πιθανώς που έχουν σχέση με ένα δείπνο προς τιμήν του Παναθηναϊκού ήταν η κύρια αιτία. Σ’ αυτό ανακατεύθηκαν μέλη του Δ.Σ. που δεν είχαν λόγο, γιατί ο πρόεδρος  είναι εκείνος που έχει τον τελευταίο λόγο.

 

Πέτυχε με το έργο του

Αυτό το γεγονός στενοχώρησε τον Γιώργο που είναι παιδί ευαίσθητο και παραιτήθηκε. Μένει πλέον το έργο του όλα αυτά τα χρόνια. Βοήθησε τα κορίτσια να παίξουν καλή μπαλίτσα και να εδραιωθούν στη μικρή κατηγορία και φυσιολογικά ήρθε η άνοδος στη Β΄ Εθνική Γυναικών. Ο Γιώργος σ’ αυτή την επιτυχία έβαλε τη σφραγίδα του. Πλέον ανέλαβε η γκολκίπερ Αγγελική Θεοδωροπούλου, που έχει μάλιστα δίπλωμα προπονητή UEFA C.

 

Ο Αίας

Μεγάλη φιλική νίκη του Αίαντα στο νησί απέναντι στο Σκουλικάδο, το οποίο θα έχει και φέτος αντίπαλο στον όμιλο. Δεν μετράει το αποτέλεσμα στα φιλικά, όμως κάτι δείχνει η νίκη αυτή. Δείχνει ότι η ομάδα του κ. Γαβριλόπουλου αρχίζει να λειτουργεί παρότι δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές. Η προσθήκη του Κατελούζου είναι σημαντική, αλλά κάτι λείπει ακόμη από την ομάδα, η οποία έχει δρόμο να διαβεί. Είναι θετικό πάντως ότι το πρωτάθλημα αργεί να αρχίσει.

*Ο Εθνικός Σκουλικάδου ολοκληρώνει τις μεταγραφές του. Πήρε και τον Κώστα Κάρδαρη από τη μεγάλη Ζάκυνθο που είναι πολύ καλός παίκτης, ενώ δεν βλέπουμε φέτος τον Νικολακόπουλο που πέρυσι ήταν βασικός.

 

Η Ζάκυνθος ΠΑΕ;

Και μια και καταπιαστήκαμε με την Ζάκυνθο να αναφέρουμε πως η μεγάλη ομάδα εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι αναβάλλεται η τακτοποίηση αρκετών ομάδων της SL2 μαζεύει τα δικαιολογητικά για να δηλώσει συμμετοχή στη Β΄ Εθνική! Η προσπάθεια είναι εργώδης, γιατί το μετοχικό κεφάλαιο προκειμένου να γίνει ΠΑΕ είναι 350.000 ευρώ, χωριστά η δήλωση συμμετοχής. Οι άνθρωποι της Ζακύνθου κάνουν αγώνα για να μαζέψουν το χρήμα.

 

Τα φιλικά

Άρχισαν τα φιλικά και είχαμε μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα ματς που έγιναν και αρκετές εκπλήξεις. Φυσικά τα φιλικά είναι παιχνίδια για τους προπονητές, ώστε να βγάζουν συμπεράσματα και να αξιολογούν τους παίκτες! Όμως βγάζουμε κι εμείς συμπεράσματα. Δικαιολογούνται πάντως οι παίκτες, γιατί είχαν ένα-δύο ολόκληρα χρόνια να παίξουν μπαλίτσα!

 

Μεγάλες προκρίσεις

Η τρίτη φάση του Κυπέλλου ήταν τρομερή. Οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής παίξανε στις έδρες τους με ομάδες Β΄ Εθνικής. Τους βγήκε το λάδι να πάρουν την πρόκριση και αρκετές στην παράταση ή στα πέναλτι. Σημειώνουμε όμως τις μεγάλες προκρίσεις ομάδων της Γ΄ Εθνικής, όπως της Ηλιούπολης που απέκλεισε τον Βλαχιώτη, του Αχέροντα Καναλακίου τον Ολυμπιακό Βόλου, η Λευκίμμη τον Απόλλωνα Πόντου και η μεγάλη έκπληξη ο Α.Ο. Υπάτου που κέρδισε τον Εθνικό Σοχού στη Θεσσαλονίκη.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος