FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Κόροιβος πάει Χαλκιδική

Ημερομηνία: 08-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την Χαλκιδική ετοιμάζει βαλίτσες ο Κόροιβος. Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος με το Πευκοχώρι, το οποίο μπορεί να μπήκε στη κούρσα της Α2 στο παρά πέντε, όμως μόνον «αδύναμος κρίκος» δεν είναι. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε μεγάλη νίκη στην Καβάλα επί της ομώνυμης ομάδας. Στις τέσσερις αγωνιστικές έχει δύο νίκες, δύο ήττες (η μια από τον Ιωνικό μέσα). Στόχος είναι η παραμονή. Ο κόουτς της ομάδας της Μακεδονίας, Ευριπίδης Μελετιάδης, υποστήριξε πως το πρωτάθλημα είναι ένας «μαραθώνιος» κι όποια ομάδα αντέξει θα πετύχει τους στόχους της.

*Μεσοβδόμαδα, το Πευκοχώρι πήγε στην Καρδίτσα κι έπαιξε φιλικούλι με την ομώνυμη ομάδα. Οι αντίπαλοι βγήκαν ισόπαλοι 83-83 και στο έξτρα πεντάλεπτο ο ΑΣΚ νίκησε 93-90!

*Την Τρίτη ο κόουτς των «μπλε» Σορώτος είδε την κατάσταση των παικτών του σε φιλικό που έγινε στην Περιβόλα με τον Απόλλωνα.

 

«Τρένο» ο Ηλειακός Βαρθολομιού

Είμαστε μόνο στην 6η αγωνιστική του 13ου πρωταθλήματος Α2 Κατηγορίας και ο Ηλειακός Βαρθολομιού ήδη ξέφυγε κατά πέντε βαθμούς από Βρίνα και τον Πυργιώτη Πέλοπα. Λίγο πιο κάτω βρίσκονται η Δάφνη και ο Πέλοπας Πελοπίου.

*Η ομάδας του Γιάννη Τζήκα με προπονητή το Μιχάλη Καλαρίτη και μια πλειάδα καλών ποδοσφαιριστών, έχει στόχο την άνοδο και κάνει ως τώρα αήττητη πορεία. Προχτές στο γήπεδο Κατσαρού νίκησε και τον τοπικό Ν.Κόροιβο με 0-2, έπειτα από γκολ του Πέτρου Τσουκαλά και του Ράλλη (πεν.). Ο Ηλειακός είναι για ενάμιση μήνα άστεγος, καθώς έχει γίνει σπορά στο γήπεδό του. Επόμενο ματς με τον Αετό Κέντρου.

 

Έσπασαν το αήττητο

Με τρίτη συνεχόμενη νίκη οι Λέοντες Αμαλιάδας δάμασαν τον Κεραυνό Βρίνας και του έσπασαν το αήττητο. Η ομάδα του Θωμά Πατσαούρα έκαμψε την αντίσταση της ομάδας της Επαρχίας Ολυμπίας στο 84΄ με γκολ του Γκουρακούκι. Οι Λέοντες είχαν ανοίξει το σκορ με τον Παρασκευόπουλο και είχε ισοφαρίσει για τη Βρίνα ο Αλεξανδρόπουλος.

 

Πέντε δοκάρια και 4 γκολ

Καταιγιστική η Δάφνη στην Ανδραβίδα «τσάκισε» τον Απόλλωνα Ν.Φιγαλείας με 4-0, ενώ είχε και πέντε δοκάρια. Θυμίζουμε κάτι που έχουμε ξαναγράψει, πως η ομάδα  του Απόλλωνα είναι φέτος αγνώριστη και προχτές έπαιξε με δέκα από το πρώτο ημίχρονο και ήταν ομάδα χωρίς ειρμό και συνοχή. Έτσι, η Δάφνη με πλουραλισμό στην επίθεση πέτυχε τέσσερα γκολ και πέτυχε πλατιά νίκη, με σκόρερς τους Δημόπουλο, Βαρβαρέσο (πεν.), Σπανό και Σταθόπουλο.

 

Επίκειται μηδενισμός!

Μιλάμε για την ένσταση που υπέβαλε ο Ίφιτος κατά Αετού Κέντρου, επειδή ο τελευταίος χρησιμοποίησε παίκτη που είχε δεχτεί 1 αγωνιστική, λόγω κίτρινων καρτών. Η Πειθαρχική Επιτροπή του Χατζή και του Κολοβάδη κάλεσαν το Φανούρη να παραστεί στη συνεδρίαση. Τα ντοκουμέντα είναι αδιάσειστα. Τι χρειάζεται λοιπόν, να έρθει ο Φανούρης από το «Φράγμα», τι να υποστηρίξει; Το πράγμα είναι… φανερό! Ο μηδενισμός είναι φως φανάρι!

 

Ο Αντ. Κουλούρης

Τρίτη νίκη προχτές για τον ΑΠΟ Κουρτέσι. Δύσκολη μεν, γιατί δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στην Α΄ τοπική, αλλά πολύτιμη, γιατί στο φετινό πρωτάθλημα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Για τούτο το Δ.Σ. κι ο Γιάννης Καραλάγας έφεραν στην ομάδα τον αμυντικό Διαμαντόπουλο, ώστε να αποδεσμευτεί ο Αντώνης Κουλούρης και να ενισχύσει την επίθεση. Ήδη προχτές ο Αντώνης κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ήρθε η νίκη επί της Πηνείας (1-0).

*Να σημειώσουμε εδώ πως ο Αντώνης Κουλούρης πρόσφατα έγινε ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ στη Γαστούνη (πρώην Καραμιχάλη) και του ευχόμαστε καλές δουλειές!

 

Τέσσερις κόκκινες

Γενικά μιλάμε για υψηλού επιπέδου από απόψεως συμπεριφοράς στα γήπεδα της Α΄ τοπικής. Ενίοτε όμως υπάρχουν και ακραίες συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα στο Γούμερο, όπου είδαν κόκκινη κάρτα δύο παίκτες της Ολυμπιάδας (Κωνσταντόπουλος, Μαραθιάς), οι οποίοι ξέφυγαν… Δύο κόκκινες είχαμε και στο Σκουροχώρι, ανά μία εκατέρωθεν (Νικολόπουλος, Σκουρής) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Η γυναικεία ομάδα του Τραγανού

Οι άνθρωποι της Νίκης Τραγανού είναι λίαν αξιέπαινοι, γιατί πέρυσι δημιούργησαν γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και φέτος συνεχίζουν, όταν η πρωτεύουσα του νομού δε δήλωσε συμμετοχή!

Δεν γνωρίζουμε, αν την ενίσχυσαν την ομάδα τους οι Τραγαναίοι και με Πυργιώτισσες. Όμως είτε έτσι, είτε αλλιώς η ομάδα υπάρχει και θα παίξει στον όμιλο της Πελοποννήσου μαζί με τη Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου (γνωστή από πέρυσι), τον Άρη Τρίπολης που πέρυσι ήταν Β΄ Εθνική, το Πλατανίτι Αργολίδας (φετινή ομάδα), επίσης τη Δόξα Πουλακίδας (χωριό της Αργολίδας), το Γύθειο (νέα ομάδα και αυτή) και τους Λύκους Αιγιαλείας ή την ομάδα της Πάτρας, Ίκαρος Πετρωτού!

 

Βουλωμένο… γράμμα

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ έστειλε στις ΕΠΣ το παρακάτω γράμμα που αφορά τους παρατηρητές διαιτησίας που δεν μπήκαν στον  πίνακα αξιολόγησης (π.χ. Λαμπρόπουλος, Ηλιόπουλος). Αυτοί λέει το γράμμα, επειδή δεν μπήκαν στον πίνακα εθνικών παρατηρητών, μπορούν να μπουν στους τοπικούς πίνακες των Ενώσεων. Αυτοί ήδη έχουν πιστοποιηθεί και κακώς η Επιτροπή Διαιτησίας του κ. Άρη Κουλούρη δεν τους ενέταξε, γιατί αν τους είχε εντάξει θα τους είχε χρησιμοποιήσει, όπως έκανε με τον Σταθόπουλο. Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος