FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: O Ιακωβάκης και το ηλειακό ποδόσφαιρο

Ημερομηνία: 30-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μπήκε ως υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣΗ ο Άρης Ιακωβάκης την πρώτη φορά, τέλος του Μάρτη, αλλά εκείνες οι εκλογές αναβλήθηκαν λόγω του ιού. Την δεύτερη φορά η παράταξη «Μπηλιώνη» αποφάσισε να μην κατεβεί, πιστεύοντας ότι και πάλι θα αναβληθούν! Όμως οι εκλογές έγιναν, όπως έγιναν στην ύπαιθρο και με την προσεκτική παρουσία της αστυνομίας.

*Ο Ιακωβάκης, εκπροσωπώντας, το σωματείο του (Ηλειακός Λεχαινών) πριν ψηφίσει έκανε αισθητή την παρουσία του με κάποιες ενστάσεις που υπέβαλε. Φυσικώ τω λόγω η εφορευτική επιτροπή τις απέρριψε, γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώτικα.

*Για την απόφασή του να κάνει τις εντάσεις ο κ. Ιακωβάκης δικαιώθηκε  πλήρως, όταν το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, έκανε δεκτή την ένσταση τριών σωματείων της ΕΠΣ Δωδεκαννήσου  (την ίδια περίπου εποχή) που αποκλείστηκαν-όπως και πολλά άλλα-γιατί δεν είχαν εγγραφεί στο μητρώο της Γ.Γ. Αθλητισμού!

*Δικαιώθηκε κι ο Άρης κι εδώ!

 

Σου ανήκουν έπαινοι

Τώρα, ο Άρης Ιακωβάκης με επιστολή του στα ΜΜΕ του νομού Ηλείας, του νομού μας, διεκτραγωδεί την κατάσταση των δώδεκα τελευταίων χρόνων υπό την προεδρία πάντοτε του ιδίου προσώπου, εξαιρετικού κατά τα άλλα παιδιάτρου. Όποιος δεν έχει διαβάσει αυτή την ανακοίνωση, ας την διαβάσει και τότε θα καταλάβει, γιατί μέχρι τώρα ζει στον δικό του κόσμο. Τότε θα καταλάβει την επιμονή να γίνουν εκλογές με 16 σωματεία, με βάση τον «πονηρό» νόμο του Αυγενάκη.

*Έχεις πολλούς επαίνους από τον υπογράφοντα, Άρη Ιακωβάκη, ο οποίος έχει αναλώσει τη ζωή του στο ποδόσφαιρο και τη διαιτησία, για τα οποία πάλεψε επί χρόνια μόνος σχεδόν.

 

Χαράτσι

Αυτοί της Ε.Π.Ο. δεν χάνουν πενταροδεκάρα. Ό,τι και να κάνεις πρώτα θα πληρώσεις! Τώρα με το παράβολο του Κυπέλλου Ελλάδας όρισαν 300 ευρώ για τα σωματεία Γ΄ Εθνικής. Αν δεν δηλώσεις συμμετοχή πληρώνεις πρόστιμο πάλι 300 ευρώ. Μπρος βαθύ και πίσω ρέμα. Λογικά, οι ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή. Το είχαμε ποτέ φανταστεί το κόλπο;

*Αφήστε τι έχει να γίνει με τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτό δεν κινείται φύλλο!

 

Το πρόβλημα του ΠΑΟΒ

Δεν μπορεί, δεν γίνεται ένα ιστορικό σωματείο, όπως είναι ο Παμβουπρασιακός να μη δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Αυτοί οι δέκα παράγοντες, μη εξαιρουμένου του δημάρχου κ. Λέντζα, θα μαζευτούν, θα δώσουν τον οβολό τους και η ομάδα θα λειτουργήσει. Δεν παίζει κανείς με την ιστορία ενός σωματείου, όπως ο Παμβουπρασιακός. Άρα αυτά που είπε ο κ. Άκης Παλούμπης είναι άμεσα εκτελεστά.

 

Για τα Λεχαινά

Υπάρχει δικαιολογία, ρε παιδιά, εκεί στον Ηλειακό Λεχαινών να μην μπορούν πέντε άνθρωποι να στήσουν ένα συμβούλιο. Τόσους παράγοντες έχει αυτός ο τόπος. Πόσο χαμηλά πρέπει να πάει η ομάδα;

 

Πάλιν η διαιτησία

Εκεί στον πίνακα εθνικών εκπαιδευτών διαιτησίας δεν χωράει φαίνεται κανένας από την Ηλεία, ούτε Ρουμπάνης, ούτε Γιαννόπουλος, ούτε Κυριακάκης (που είναι και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας) ούτε Σταθόπουλος!

*Έφεραν λοιπόν τον Μάνθο από την Αχαΐα, ο οποίος πριν καιρό διαφώνησε με την ηγεσία της ΕΠΣ και έφυγε για την Πάτρα! Ωραία πράγματα.

 

Η Νίκη Τραγανού

Πρωτοπορεί η Νίκη Τραγανού. Έκανε συνέλευση, έβγαλε νέο Δ.Σ. και σήμερα συγκροτείται σε Σώμα. Έτσι είναι τα σοβαρά σωματεία.

*Τους προτρέπω να φυλάξουν ως κόρη οφθαλμού τη γυναικεία ομάδα!

 

 

Το πνεύμα του Ολυμπισμού

Αν δεν βλέπετε από τη μικρή οθόνη τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σε όλα τα αθλήματα μηδενός εξαιρουμένου, χάνετε. Για παράδειγμα ο αγώνας τζούντο της Ελισάβετ Τελτσίδου με την αντίπαλο της Γερμανίδα ήταν κάτι το εξαιρετικό και αξέχαστο, μοναδικό, μέσα στο πνεύμα των αγώνων.

*Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Υπομονή ο καύσωνας θα περάσει!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος