FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο αγώνας συνεχίζεται στο Ψυχικό

Ημερομηνία: 28-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα, αύριο ο Κόροιβος πάει στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει στο Ψυχικό την ομώνυμη ομάδα, η οποία ναι μεν προχθές έχασε στο Παγκράτι, βρίσκεται όμως στη ζώνη των πλέι-οφ, ισόβαθμη με Απόλλωνα και Ελευθερούπολη. Γερή έδρα έχει η ομάδα του Ρεμεντέλα κι εκεί έχει χάσει μόνον από την Καρδίτσα και την Ελευθερούπολη! Δύσκολο χωρίς άλλο παιχνίδι, αλλά ο Κόροιβος θα τα δώσει όλα για να πάρει ρεβάνς της ήττας του α΄ γύρου στην Ήλιδα (77-86).

*Θα σφυρίξουν οι Κατραχούρας, Χαραλαμπάκης (Κρήτης), Κοντίλης (Χίου).

 

Η μεγάλη νίκη επί Απόλλωνα

Μεγάλη κι ανεπανάληπτη η εμφάνιση του Κοροίβου προχθές στην Ήλιδα. Περνάει στην ιστορία το 80-73, που είναι η πρώτη επιτυχία στο νέο έτος! Ο Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε ρεσιτάλ στο παρκέ και οι παίκτες ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του. Ήταν μια νίκη που ήρθε στην ώρα της, ώστε να δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες για τη συνέχεια, η οποία θα είναι πολύ δύσκολη. Μάλιστα, αν στη συνέχεια ανεβεί ο Σαραλίγια θα έρθουν καλύτερες μέρες.

*Χατζηδάκης, Χρυσόπουλος και Αθανασούλας ηγήθηκαν της προσπάθειας για τη νίκη!

 

Ανεπανάληπτη πρόκριση

Ο Αίας θύμισε παλιές εποχές και μέρες και πέρασε στους «4» του Κυπέλλου Ηλείας, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, ο οποίος είναι μια κατηγορία πιο πάνω. Αλήθεια, μπορεί άραγε ο πρωτοπόρος της Α΄ τοπικής να αποκλείσει ομάδα Γ΄ Εθνικής. Αποδείχθηκε πως ναι!

*Στρατηγός της νίκης ο πολύπειρος κόουτς, Θοδωρής Ανδριόπουλος, που κατέβασε εξαιρετικά την ομάδα. Οι παίκτες όμως ήταν εκείνοι που τον δικαίωσαν πλήρως. Ο Αίας είχε 13 τελικές κι ένα δοκάρι. Αντίθετα, ο υποτονικός Ολυμπιακός μόνον τρεις. Η ομάδα της Ζαχάρως έμεινε στη νίκη επί του Πανηλειακού!

*Αξιοσημείωτη είναι και η παραίτηση του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου μόλις 5 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, που δημιουργεί νέα προβλήματα στην ομάδα.

 

Στη Ζαχάρω ο ΠΑΟΒ

Ματς παρηγοριάς για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως αύριο, ενώ για τον Τσίρκοβιτς και τα παιδιά του είναι μία ευκαιρία να σφραγίσει την παραμονή του στη Γ΄ Εθνική. Τεράστιο το πρόβλημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πρέπει άμεσα να βρουν άνθρωπο πάγκου καθοδηγητή. Είναι έξαλλοι στη Ζαχάρω με την παραίτηση Ντίνου, ενώ εκφράζουν επώνυμα παράπονα για λάθος στήσιμο της ομάδας και αναιτιολόγητες αλλαγές.

*Θα σφυρίξει ο Καυκάς (Μεσσηνίας), σωθήκαμε!

 

Με Θύελλα ο Πανηλειακός

Για την τιμή των όπλων θα παίξει αύριο ο Πανηλειακός κόντρα στη Θύελλα Πάτρας που βρίσκεται με το… μισό πόδι στο τοπικό. Θυμίζουμε πως στον α΄ γύρο οι ομάδες είχαν βγει ισόπαλες (0-0). Θα σφυρίξει ο περιβόητος Καζάνας (Αιτωλοακαρνανίας) που μας σφύριξε εδώ με τη Ζάκυνθο και μας καταϋποχρέωσε!

 

Για νέα νίκη τα κορίτσια

Το Σάββατο πρωί, ώρα 10, παίζουν τα κορίτσια της Νίκης Τραγανού απέναντι στην Ακαδημία Δόξα (Ζακύνθου), την οποία απειλούν με συντριβή. Είναι μια ακόμη δοκιμασία πριν την τελική μάχη με τους Λύκους της Αιγιαλείας. Στο Τραγανό θα σφυρίξει ο Ρέκκας (Μεσσηνίας).

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Σάββατο θα μπουν στα ηλειακά γήπεδα οι ομάδες της Α΄ τοπικής. Διανύουμε την 22η αγωνιστική. Συνεχίζεται η «μάχη» για μια καλύτερη θέση στα πλέι-οφ. Τα προγνωστικά μιλάνε για εύκολες νίκες των τεσσάρων. Ίσως δυσκολευτούν κάποιοι, αλλά θα καθαρίσουν εν τέλει.

*Σημαντικό το παιχνίδι στο Βαρθολομιό με Ολυμπιακό Σαβαλίων ο Ηλειακός. Προβλέπονται πέντε άσοι κι ένα ή δύο διπλά.

 

Ντέρμπι στο Ενωσιακό

Το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής στην Α2 θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο, ανάμεσα στη Δάφνη και τη Θύελλα. Οι ομάδες απέχουν μόνον τρεις βαθμούς και θα τα δώσουν όλα σε ένα κρίσιμο ματς. Καιροφυλαχτούν ο Ερμής Πλατάνου, η Βρίνα και το Γεράκι.

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Τα έχουμε καλύψει όλα εδώ. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Απλώς ο Νίκος Σταυρόπουλος ορίστηκε στο έκτο παιχνίδι του Γ΄ Εθνικής (Ζάκυνθος-Παναργειακός). Εύκολο παιχνιδάκι, με βοηθούς τους Καλαμαρά, Δ. Κόρδα. Ακόμη ο Καραγιάννης πάει Γύθειο στον αγώνα, τοπικό ντέρμπι με τη Σπάρτη.

 

Περί ΕΠΟ ο λόγος

Στην προσλαλιά του κατά την κοπή της αποκριάτικης πίτας της ΕΠΣ, ο Πρόεδρος Άρης μίλησε για δικαίωσή του, γιατί δεν ψήφισε στην οκταετία που πέρασε ούτε Γκιρτζίκη ούτε Γραμμένο. Τόνισε, πως διαχώρισε τη θέση του γι’ αυτό βρέθηκε απέναντι. Μάλιστα είπε πως οι δύο παραπάνω φταίνε, γιατί η ΕΠΟ έχασε το αυτοδιοίκητο.

*Δεν τα είπε όλα. Δεν είπε, πως σ’ ό,τι ζήτησε δεν του έκαναν το χατίρι. Και εννοείτε όλοι φαντάζομαι, τι ακριβώς ζήτησε από τους δύο! Τώρα τα υπόλοιπα που είπε, περί διεκδίκησης των επιχορηγήσεων των σωματείων, όπως και η βελτίωση λειτουργίας τους, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

*Ως Πρόεδρος μιας μεγάλης Ένωσης έπρεπε να είχε λόγο. Όμως τον απώλεσε…

 

Ο Φιντριλής

Ανάμεσα στις βραβεύσεις από την ΕΠΣ ήταν κι αυτή του Σάκη Φιντριλή. Πολύ σημαντική η προσφορά του στη λειτουργία των μικτών ομάδων, γι’ αυτό δίκαια τιμήθηκε. Τώρα, αν τον στεναχωρούν οι υπεύθυνοι γιατί οι Μικτές δεν έχουν επιτυχίες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο…

 

Το κύπελλο πρωταθλητή

Θα πρέπει να κατάλαβαν όλοι εκεί στη διοργανώτρια ότι το να δίνεις το κύπελλο του πρωταθλητή μετά από 6 μήνες είναι μία… τραγωδία για κάθε ομάδα. Το έπαθλο δίνεται στην ώρα του και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε τους πρόλαβε πλέον η ΕΠΟ που έβαλε διάταξη φέτος στον ΚΑΠ και αναφέρει ότι το έπαθλο πρωταθλητή δίδεται στο γήπεδο!

 

Ο Μούτσος πρώτος

Πρέπει εδώ να επανορθώσουμε μία αβλεψία χθεσινή. Υπό τον τίτλο «Άγνοια» είχαμε ένα σποτ σχετικά με τη βράβευση του Άγγελου Μούτσου. Σύμφωνα με το δικό μας αρχείο πρώτος σκόρερ ήταν ο Νικολετάκης. Όμως σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΠΣ (φύλλα αγώνων) με ένα γκολ διαφορά, πρώτος είναι ο Μούτσος, ο οποίος στα πλέι-οφ, όπως μας πληροφόρησε ο Άγγελος Κουής δεν είχε πετύχει γκολ. Δεν θέλαμε να αδικήσουμε κανέναν. Μπράβο στον Άγγελο.

*Καλά καρναβάλια σ’ όλους από τη μία άκρη ως την άλλη της Ηλείας. Και του χρόνου!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος