FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Νέα αρχή με Κ. Παπαδόπουλο

Ημερομηνία: 18-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η μεγάλη προπονητική κρίση στον Κόροιβο, ξεπεράστηκε (κατά τη γνώμη μας) με τον καλύτερο τρόπο, αφού διορθώθηκε το αρχικό λάθος (πιθανώς και του ίδιου του Παπαδόπουλου), ο οποίος είχε παραιτηθεί αμέσως μετά την ήττα στην Πάτρα από τον Απόλλωνα… Ήταν ένα τεράστιο λάθος το οποίο πληρώθηκε ακριβά. Γιατί η ομάδα τότε είχε δύο νίκες (Αμύντας, Παγκράτι), δύο ήττες (Ανατόλια, Απόλλων), δηλαδή φυσιολογική κατάσταση. Κι όμως έγινε το λάθος, το οποίο έστω κι αργά διορθώθηκε. Πάμε για επανεκκίνηση της Α2 με το μεγάλο ματς Κοροίβου-Απόλλωνα.

 

Προελαύνει η Δόξα

Νέα μεγάλη νίκη για τη μελανόλευκη ομάδα της Δόξας το Σάββατο στη φλεγόμενη Ν.Μανολάδα. Εκεί η μάδα του Γ. Λαγού, που κάνει τρελή πορεία, δάμασε και τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, πέτυχε τη 15η νίκη της και μπορεί να συνεχίσει το σερί της ως το ντέρμπι με τον Αίαντα και γιατί όχι ως το τέλος.

 

Μοιρασιά στο Ενωσιακό

Ο Πέλοψ Πύργου δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες επί του ΑΠΟ Κουρτεσίου. Θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο είχε νικήσει 1-0 εκτός, κάτι που δε μπόρεσε να κάνει στη Σπιάντζα. Παρά ταύτα είναι σε καλό φεγγάρι. Η ισοπαλία (1-1) είναι θετικό αποτέλεσμα και είναι πολύ κοντά στο στόχο τους!

*Η επιτυχία όμως για το Κουρτέσι είναι μεγάλη, γιατί η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή δείχνει πως είναι ικανή να πετύχει τη σωτηρία της. Οι προσεχείς αγωνιστικές θα το δείξουν.

 

Καθόλου καλά

Δεν πάει καθόλου καλά ο Ηλειακός Βαρθολομιού. Μέσα στα άλλα στην Κρέστενα έπαιξε χωρίς Ραυτόπουλο, Πέτρο Τσουκαλά. Μάλιστα ο δεύτερος, που είναι ένας σημαντικός παίκτης, θα εκτίσει ποινή άλλων τεσσάρων αγωνιστικών (η μία μεθαύριο στο Κύπελλο), γιατί στο παιχνίδι με τον Πέλοπα έφαγε ποινή 5 αγωνιστικών.

 

Οι απόκριες

Περίμεναν εκεί στην ΕΠΣΗ να φτάσουν οι Απόκριες, ώστε να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους!

 

Με προσκλήσεις

Κανονικά με προσκλήσεις θα μπούμε στην αίθουσα του AMALIAS HOTEL για την πίτα της Ένωσης. Θα περιμένουμε να στείλετε και στη στήλη πρόσκληση, που είναι η μόνη στον τόπο που ασχολείται με ενωσιακά-διαιτητικά θέματα!

 

Τεράστια μυαλά

Σ’ εκείνο το Σάββατο της Τυρινής ή Τυροφάγου, κανόνισαν ο κ. Καραλάγας και οι συν αυτώ να βάλουν όλους τους αγώνες της Α1, Α2 και δεν συμμαζεύεται. Θα έχουμε ακόμη κι αγώνες Γ΄ Εθνικής. Μιλάμε πως θα κόψει κάθε ομάδα 24 εισιτήρια. Μιλάμε για τεράστια μυαλά!

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Τη Ν.Μανολάδα την έχει χρεωθεί ο παρατηρητής διαιτησίας, Παναγιώτης Σταθόπουλος, με αυτό που λέγαμε 108 στο στρατό. Μπορεί κάποιος να μας το εξηγήσει από την Επιτροπή του κ. Βασιλάκη; Να το καταλάβετε η Διαιτησία δεν είναι επάγγελμα… Τα ίδια ισχύουν και για τον Αντ. Καραγιάννη!

*Ο Ρηγόπουλος δεν είναι βοηθός. Είναι διαιτητής. Τότε ποια δουλειά είχε να οριστεί βοηθός στο Βάρδα-Πανηλειακός; Κι ακόμη ακόμη βοηθός στο προχθεσινό Πέλοψ-Κουρτέσι. Αυτά για να καταλάβει ο υπεύθυνος του εν Ηλεία γνωστού σάιτ που απένειμε εύφημο μνεία στον Στέλιο Κυριακάκη (που είναι υπεύθυνος ορισμών) για την άριστη (sic) δουλειά που κάνει!

*Με την ευκαιρία να θυμίσουμε, πως ο Ρηγόπουλος με βοηθούς τις Βασιλοπούλου, Στασινοπούλου διηύθυναν τον αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος Λύκοι Αιγιαλείας-Άρης Τρίπολης, ενώ προχθές ήταν στο Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης (Νέοι) με βοηθούς τους Λιάπη, Καραμέρο.

*Στην άκρη ο Χρήστος Κούλης. Είναι δική του άραγε επιλογή ή εντολή άνωθεν; Ρωτάμε απλώς…

 

Χαμός

Χαμός γίνεται στο πρωτάθλημα Β΄+Γ΄ Κατηγορίας. Εννοούμε πως οι διαιτητές και βοηθοί που ορίζονται, κάνουν όργια…

 

Πότε;

Εκείνος ο καθηγητής-εκπαιδευτής Διαιτησίας από τη Μεσσηνία, ο Χρονόπουλος,  πότε θα διδάξει πάλι στους διαιτητές της Ηλείας; Πάει καιρός που είχε περάσει από τα μέρη μας… Προχθές δίδαξε ο Κυριακάκης, ερχόμενος με φόρα από τον Βλαχιώτη, όπου τσέκαρε τον Ρέκκα (Μεσσηνίας).

 

Θα περιμένουμε

Εκείνα τα παιδιά από τον Πήγασο Πρασίνου διάβασαν τη στήλη ή όχι; Εμείς θα περιμένουμε το έγγραφο που τους έστειλε η ΕΠΣΗ, ώστε να διαγράψουν τον Πέτρο Σταθόπουλο που είναι μέλος του σωματείου τους! Θα περιμένουμε… Αν συνεχίσουν να κωφεύουν, θα επανέλθουμε με ονόματα και διευθύνσεις!

 

Ισχυρό, καλό δίδυμο

Για πολλοστή φορά φέτος το δίδυμο Πήττας-Καραλής πήρε παιχνίδι Β΄ Εθνικής. Ήταν βοηθοί του Δραγούση στο Ιωνικός-Αιγάλεω, όπου έφαγε η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι, που λέει ο λαός.

 

Νίκη με ανατροπή

Με θέλγει το πρωτάθλημα Β΄+Γ΄ Κατηγορίας. Προχθές στην Ώλενα γράφτηκε μια μεγάλη έκπληξη. Ο Άφοβος νίκησε τον Ωλενειακό που είχε βλέψεις εισόδου στα πλέι-οφ. Η ομάδα της Ώλενας προηγήθηκε 1-0, αλλά ο Παπαντώνης με δύο δικά του γκολ (το ένα με πέναλτι) έγραψε το 1-2 κι άφησε άφωνο τον όμιλο!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος