FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Να ανεξαρτητοποιηθεί η Διαιτησία

Ημερομηνία: 29-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πρόεδρος των Διαιτητών, Σπύρος Βασιλείου, έκανε το αυτονόητο, το οποίο πρέπει να κάνει η Ομοσπονδία Διαιτητών και άλλοι ζωντανοί Σύνδεσμοι. Έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, ώστε να ανεξαρτητοποιήσει τη διαιτησία, υλοποιώντας την ολιστική μελέτη της ΦΙΦΑ.

*Στο ζήτημα αυτό αντιδρούν λυσσαλέα οι Πρόεδροι των ΕΠΣ (οι αποκαλούμενοι βλαχοπρόεδροι), γιατί πρώτον έχασαν τα ποσοστά και δεύτερον θα χάσουν τα κουμάντα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

 

Ο Κουλούρης επικεφαλής

Πληροφορίες της στήλης λένε ότι «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Προέδρου Άρη στις νέες ενωσιακές εκλογές. Διεκδικούσε τη θέση και η Βίκυ, που είναι μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής. Η κ. Δημητρακοπούλου πιθανόν να δοκιμάσει την τύχη της στις εκλογές της ΕΠΟ, όπου χωρίς την υποψηφιότητα Ψαρόπουλου ο δρόμος είναι ανοιχτός!

*Μάλιστα, διαδίδεται, ακούγεται ότι σίγουρα θα είναι υποψήφια με τον Ζαγοράκη, οπότε είναι ανοιχτός ο δρόμος  να πάρει την προεδρία στις Γυναίκες, οπότε θα πάει μπροστά το άθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου.

 

Άρωμα γυναίκας

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Πόλυς Μπιτούνη, με τον Πέτρο Μπηλιώνη, την αναμενόμενη της Μαρίνας Πρίφτη, στο πλευρό του Μπάδα, ήρθε και η υποψηφιότητα της κ. Γεωργοπούλου (από Βάρδα μεριά) με τον Κουλούρη. Άρωμα γυναίκας, λοιπόν, για πρώτη φορά στα χρονικά της Ενώσεως. Βέβαια, η Μαρία Γεωργοπούλου-Παλούμπη την λήγουσα 4ετία ήταν μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, οπότε δεν είναι πρωτάρα.

 

Εκκρεμότητες

Κατά τα άλλα υπάρχουν εκκρεμότητες στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του Προέδρου Άρη, αφού είναι στον αέρα οι υποψηφιότητες του Γ. Τσουραπά και του Ανδρέα Νικολακόπουλου, που είχαν διαφωνήσει ανοιχτά με τον Πρόεδρο και είχαν παραιτηθεί από τις θέσεις τους. Πρόκειται για αξιόλογους παράγοντες με άποψη και γνώμη.

 

Αποκαθήλωση Ψαρόπουλου

Τα προγνωστικά δίνουν πλέον προβάδισμα στον Ευρωβουλευτή Ζαγοράκη καθώς τον θέλει η Κυβέρνηση! Φαίνεται να υποχωρεί και ο Μελισσανίδης, που είχε βεβαία την εκλογή του Ψαρόπουλου στην προεδρία της Ε.Π.Ο.. Οι αλλεπάλληλες αναβολές των εκλογών, λόγω του κορωνοϊού, δούλεψαν υπέρ του Ζαγοράκη, καθώς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, συν τοις άλλοις, καταλαμβάνει το όριο ηλικίας του νέου νόμου Αυγενάκη!

*Αυτά είναι τα επακόλουθα της πανδημίας.

 

Ερώτημα

Το ζητούμενο πλέον είναι τι θα γίνει με τα μέλη της Εκτελεστικής. Ποιοι δηλαδή θα πλαισιώσουν τον Ζαγοράκη, γιατί αν έχει την πλειοψηφία ο Μελισσανίδης, τότε ο Ζαγοράκης θα είναι «μαριονέτα». Ο ηγέτης της ΑΕΚ έκανε αγώνα πανελλαδικά ώστε να πάρει τις Ενώσεις και τώρα που θα ερχόταν η ώρα της δικαίωσης θα χάσει την εξουσία; Ιδού το ερώτημα και η απορία.

 

Δεν έχει «κλειδώσει»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γ. Χατζησαρόγλου, που ανήκει στο κλίμα του προέδρου Γραμμένου έκανε δηλώσεις υπέρ της υποψηφιότητας του Ζαγοράκη και εξέφρασε την ευχή να πάρει το «χρίσμα» ο Ευρωβουλευτής. Μάλιστα είπε ότι θα πρέπει να βάλει δικούς του ανθρώπους ως υποψήφιους στην Εκτελεστική και να εγκρίνει αυτούς που θα τον βάλουν! Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι 50-50 και δεν έχει «κλειδώσει».

 

Ο «Φονιάς»

Όταν «κλειδώσει» η περίπτωση της υποψηφιότητας Ζαγοράκη, τότε θα είναι δυνατόν να επιλέξει τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του, οπότε αν ο Χρήστος Δημόπουλος είναι αναγνωρίσιμος από τον υποψήφιο Πρόεδρο, θα μπορέσει να μπει στο ψηφοδέλτιο. Θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον «Φονιά» με την τόση προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στα διοικητικά της ΕΠΣΗ επί χρόνια.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος