FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μόνον 18 σωματεία στις εκλογές της ΕΠΣΗ

Ημερομηνία: 17-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σύμφωνα με όσα αποφάσισε το κονκλάβιο της ΕΠΣΗ, μόνον δεκαοχτώ σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου από τα πενήντα πέντε τόσα. Είναι δε τα εξής σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από τον πίνακα που έχει αναρτήσει στη σελίδα της η Γ.Γ.Α.: ΠΑΟ Βάρδας, Αίας Γαστούνης, Πανηλειακός, Πέλοπας Πύργου, Θύελλα Καταραχίου, Αλφειός Επιταλίου, Ολυμπιακός Σαβαλίων, Πέλοπας Πελοπίου, Ηλειακός Λεχαινών, ΠΑΟ Κακοβάτου, Αίολος Πύργου, Ν. Ατρόμητος Λαστεΐκων, Λέοντες Αμαλιάδας, Α.Ο. Κάστρου, Πρόοδος Σαλμώνης, Θύελλα Καρδαμά, Πρίγκιπες Λεχαινών, Κένταυρος Σωστίου.

*Ο Άρης Κουλούρης προετοίμασε με περισσή επιμέλεια τις εκλογές της 31 του Μάρτη! Δεν παρέκκλινε από τη νομοθεσία και το καταστατικό. Του αμφισβητήθηκαν οι εκλογές του 2013 για ψύλλου πήδημα. Η αντιπολίτευση τότε του Βασίλη Παναγόπουλου την έκανε την προσφυγή στα δικαστήρια, αλλά λεπτομέρειες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόρριψη της αίτησης ή γιατί κατά την γνώμη μου έτσι έκρινε η Πρωτοδίκης που ανέλαβε την υπόθεση! Κάποιος άλλος στη θέση της ίσως αποφάσιζε διαφορετικά.

*Αλλά και τις εκλογές του 2017 τις αμφισβήτησαν κι αυτές και τα 3 σωματεία αρχικά και ο Πέτρος Σταθόπουλος, η υπόθεση του οποίου εκκρεμεί ακόμη στο Εφετείο Πάτρας.

 

Εκλέκτορες

Προετοιμασία για τις εκλογές της 31ης  Μαρτίου άρχισε ο Κουλούρης. Όχι ότι στο παρασκήνιο δεν έχει αρχίσει… Αυτό δα έλειπε. Επίσημα άρχισε τον προεκλογικό αγώνα. Βρήκε τους εκλέκτορες των εκλογών. Αδόκιμη λίγο η λέξη αυτή, που εννοεί τα μέλη. Τα έβγαλε 18 (σύνολο) από τα 55 τόσα. Πάλι καλά. Το Λασίθι έχει ένα (!) και το Ηράκλειο μόνον οχτώ!

*Ωστόσο θα περιμένει την απάντηση από την Γ.Γ.Α., η οποία θα στείλει τον οριστικό πίνακα!

 

Τα «18»

Από τους 18 «εκλέκτορες» ο Κουλούρης έχει καμιά οχταριά, ο Μπηλιώνης έξι, ο Μπάδας κανένα. Κάποια άλλα είναι αδιευκρίνιστο τι θα πράξουν. Όμως, έχουμε πολύ καιρό για τις εκλογές, οι οποίες μπορεί και να αναβληθούν!

*Ένα άλλο καυτό θέμα είναι τι θα κάνει η Ε.Π.Ο. με τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ κι αν υποκύψει στα κελεύσματά τους ο Αυγενάκης!

*Κι ένα πρωτάκουστο. Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος