FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μόνο νίκη οι «πράσινοι» του ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 14-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η δράση στο ειδικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής συνεχίζεται την Κυριακή και ο ΠΑΟ Βάρδας καλείται να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού Σκουλικάδου και να κάνει άλμα παραμονής. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς είναι φορμαρισμένη, δυνατή και πάει με σκέψη στο παιχνίδι. Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει και με ποιο τρόπο θα φτάσει στη νίκη. Έχει την εμπειρία και την επιθετική ισχύ  να κάνει άνετη νίκη!

*Οι «ταύροι» είναι ανώτεροι σε όλες τις γραμμές τους κι έχουν επιθετικές αιχμές δύο μεγάλους παίκτες όπως είναι οι Μικελάτος, Λαθύρης (3 γκολ φέτος).

*Ερωτηματικό η θέση του γκολκίπερ, επειδή ο Βορύλλας είναι στρατευμένος.

 

Συστράτευση στον Αίαντα

Δημιουργήθηκε θέμα, λοιπόν, στον Αίαντα. Μετά την ισοπαλία στον αγώνα με τον ΠΑΟΒ, την μη συμμετοχή του Καλογερόπουλου, η οποία πέρασε ντούκου από τους ασχολούμενους με το ρεπορτάζ της ομάδας της Γαστούνης. Παράλληλα, δημιουργήθηκε κι άλλο ένα θέμα με τον κ. Κάρδαρη (Λάμπη), ο οποίος έκανε και δηλώσεις και ζήτησε από τους παίκτες αφοσίωση στην ομάδα! Έχει δίκιο και πρέπει όλοι να συμπαρασταθούν στην κοινή προσπάθεια.

*Η ομάδα αυτή την Κυριακή έχει το ρεπό της και θα προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Ναυπακτιακό.

 

Καυτά παιχνίδια

Και ο αγώνας συνεχίζεται σε αυτό τον ημιπρωτάθλημα που εμπνεύστηκε η Ε.Π.Ο., ώστε να βγάλει πρωταθλητές και υποβιβασμένους στη Γ΄ Εθνική, τους οποίους παράλληλα αγωνίζεται να μειώσει! Προέχει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Ζάκυνθο και τον Ναυπακτιακό, που θα κρίνει πολλά στην ανάδειξη της πρωτιάς στον όμιλο!

*Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι καυτά και αφορούν ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό: Αχαϊκή-Πάμισος, Διαγόρας-Ληξούρι, είναι αβέβαιης έκβασης, ενώ τα Παναιγιάλειος-Τσιλιβή και Διαβολίτσι-Θύελλα, θα έχουν νικητή τους γηπεδούχους!

 

Οι εκλογές των «16»

«Ανερρίφθω ο κύβος»! Είτε γίνουν τώρα, είτε αργότερα οι ενωσιακές εκλογές, θα τις πάρει ο Πρόεδρος Άρης, αφού είναι ο εκλεκτός των 16 σωματείων! Η αντιπολίτευση προ του τετελεσμένου γεγονότος έκανε πίσω ένα βήμα και παραχώρησε τη θέση της στο νέο κύμα συνεργατών του Άρη.

*Από τους παλαιούς έμεινε πιστός δούλος ο Κυριάκος, ο Προκόπος, ο Παρασκευόπουλος και από τους νεότερους ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος έχει και ιδέες και οράματα. Υπάρχουν και νεότεροι, όπως η κ. Μαρία Γεωργοπούλου, η κ. Πολυξένη Κεκάτου, ο Σαμψούνης, ο Καλημέρης και ο Ανδρέας Γκιόκας, που τον θεωρούμε άξιο παράγοντα. Για να λέμε την αλήθεια οι υπόλοιποι μας είναι άγνωστοι, εκτός του Ηλία Σταυρόπουλου που αποτελεί μεγάλη έκπληξη για να μπει συνεργάτης του Προέδρου.

*Το ωραίο είναι πως δεν ξέρουμε από πόσους θα αποτελείται η νέα Εκτελεστική Επιτροπή, δηλαδή πόσοι θα εκλεγούν!

*Ακόμη οι Αγωγιάτης, Γιαννόπουλος, Κοτσοχείλης και Παπαντωνόπουλος, μπήκαν στα υποψήφια μέλη της Εκτελεστικής, ενώ πρώτα ήταν αναπληρωματικοί!

 

Αποχή η Π.Α.Κ. Ηλείας

Τελικά έγινε αυτό που υποψιαζόμαστε. Μετά το παρασκήνιο, που πιθανώς υπήρξε, η Π.Α.Κ. απέσυρε τις υποψηφιότητες, αρνούμενη να μετάσχει στην παρωδία εκλογών των 16 σωματείων. Αν έπραξε σωστά ή όχι η ιστορία θα το κρίνει…

 

Πάνε για νέο καταστατικό τα σωματεία

Πάει να βάλει σειρά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο υπεύθυνος Αθλητισμού της Κυβέρνησης, ο κ. Αυγενάκης και ζητάει τώρα από τα σωματεία μέχρι 30 Ιουνίου να αλλάξουν τα καταστατικά τους και να τα εναρμονίσουν με το νέο νόμο!

*Πολλή δουλειά, τρέξιμο και θέλω να μετρήσω πόσα σωματεία θα έχει από τη νέα περίοδο η περιοχή μας!

 

Η ένσταση

Φυσιολογικά απορρίφθηκε η ένσταση του Ναυπακτιακού κατά της Αχαϊκής. Ο Κ.Α.Π. ουδέν αναφέρει. Είναι μια απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, λόγω της πανδημίας που ασπάστηκε και η Ε.Π.Ο., ώστε να εξυπηρετούνται οι ομάδες και να μη λιγοθυμάνε οι παίκτες!

*Άλλωστε, ο διαιτητής του αγώνα έκανε συμπληρωματική έκθεση και πήρε όλες τις ευθύνες.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος