FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μόνον 18 σωματεία στις εκλογές της ΕΠΣΗ

Ημερομηνία: 11-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δουλεύει πλήρως το παρασκήνιο ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΗ, που έχουν οριστεί για τις 31 Μαρτίου. Υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο όμως, αφού μόνον 18 σωματεία της Ηλείας έχουν δικαίωμα ψήφου! Από αυτά τα 18 σωματεία ούτε που μπορούν να βγάλουν υποψήφιους οι τρεις παρατάξεις! Αν είναι δυνατόν.

*Είναι πολύ νωρίς. Υπάρχει ενάμισης μήνας μπροστά και κάποια σωματεία μπορούν να πάρουν την αθλητική αναγνώριση. Ξέρετε τι σημαίνει ότι ολόκληρος Αστέρας Αμαλιάδας δεν έχει δικαίωμα ψήφου; Κι ότι δεν δικαιούται να παίζει (αγωνίζεται) στο στάδιο Αμαλιάδας;

 

Υπάρχουν ευθύνες

Όμως, για το γεγονός ότι μόνον 18 σωματεία της Ηλείας από το ποδόσφαιρο έχουν δικαίωμα ψήφου στις ενωσιακές εκλογές, υπάρχουν ευθύνες. Τις έχουμε καταλογίσει εδώ και καιρό. Από το καλοκαίρι! Ουδέποτε η ΕΠΣΗ επίσημα δεν ασχολήθηκε με το θέμα.

 

Ζητείται λύση

Όμως η ΕΠΣΗ έχει Πρόεδρο και Γενικό. Δεν διαβάσαμε μια προτροπή τους, μια συνέντευξή τους, ώστε τα σωματεία να πάρουν εμπρός! Και θέλετε κάτι ακόμη σπουδαιότερο. Η Ένωση έπρεπε να κατευθύνει τα σωματεία και γιατί όχι να βρει τρεις-τέσσερις λογιστές να ασχοληθούν κατά τόπους με τα σωματεία και να φτιάξουν μαζί τα δικαιολογητικά. Τώρα κλαίνε, γιατί όμως κλαίνε;

*Ας βρούνε λύση, αν μπορούν!

 

Νέα αναβολή των εκλογών

Νέα αναβολή-αναμενόμενη- για τις εκλογές της Ε.Π.Ο. έδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Ο λόγος είναι η πανδημία που μαστίζει τη χώρα, ενώ η Κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δώσει μια ημέρα άδειας, ώστε οι πρόεδροι των Ενώσεων να έλθουν στην Αθήνα! Πάμε πλέον για τις 19 Μαρτίου και… βλέπουμε.

*Πάντως, ο υποψήφιος πρόεδρος της πλευράς της πλειοψηφίας Ψαρόπουλος, όπως δήλωσε στη «Δίκη» του Θωμαΐδη θα είναι και πάλι υποψήφιος!

*Για την περίπτωση του ευρωβουλευτή Ζαγοράκη δεν είχαμε κάποια εξέλιξη. Θα δούμε στη συνέχεια τι μπορεί να γίνει!

 

 

Τέλος για φέτος

Μετά το νέο λοκντάουν στην Αττική, μέχρι το τέλος Φλεβάρη, δεν πιστεύω κανένας αφελής να πιστεύει σε επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων! Τέλος για φέτος κατά την γνώμη μου.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος