FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μνήμη Αντώνη Γεωργιάδη

Ημερομηνία: 19-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αντώνης Γεωργιάδης ήταν εκείνος ο προπονητής που συνέδεσε τον Πανηλειακό με την άνοδο στην Α΄ Εθνική. Αυτόν τον Πανηλειακό που βολόδερνε χρόνια στη Γ΄ Εθνική και ο ηγέτης Σάκης Σταυρόπουλος άλλαζε τον έναν προπονητή μετά τον άλλο. Μέχρι που έφερε στον Πύργο έναν «Μαυραετό» της Δράμας. Έτσι ήρθε η αναγέννηση και η άνοδος στα μεγάλα «σαλόνια» και ο Πυργιώτης, ο Ηλείος φίλαθλος, να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές…

*Θα γινόταν δε και η έξοδος στην Ευρώπη, αν δεν συνέβαινε το μοιραίο τότε στην «Κακιά Σκάλα».

*Ενεός και εμβρόντητος έμεινε ο κόσμος της ομάδας, ο μέσος φίλαθλος. Την τραγική είδηση μου την μετέφερε ο αείμνηστος Κώστας Αργυρακόπουλος τηλεφωνικά. Ο κυρ Αντώνης που αγαπούσε τους αθλητικογράφους τραυματίστηκε βαριά και προχθές «έφυγε» για πάντα…

 

 

Η Αρκαδία, η Λακωνία κλπ.

Συνεχίζουμε με τα πρωταθλήματα Α΄ Κατηγορίας, στη γειτονική μας Αρκαδία και πιο πέρα με τη Λακωνία. Οι δύο αυτές ΕΠΣ είναι μικρές, ιδιαίτερα η Αρκαδία, η οποία έχει και αποστάσεις. Η Αρκαδία έχει δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Ο πρώτος περιλαμβάνει την Τρίπολη και γύρω χωριά. Εδώ προηγείται η ΑΕΚ Τρίπολης αήττητη σε 6 αγώνες και 18 βαθμούς. Στο δεύτερο όμιλο περιλαμβάνονται οι ομάδες της επαρχίας Κυνουρίας και προηγείται ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου κι όχι το Λεωνίδιο, που έχει παίξει στις εθνικές κατηγορίες, αλλά τώρα έχει υποχωρήσει προ του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

*Ο κ. Καρράς στην ΕΠΣ Λακωνίας έκανε κάτι το σπάνιο. Χώρισε τις ομάδες της Α΄ Κατηγορίας σε 3 ομίλους των εννέα ομάδων! Φυσικά ο πρωταθλητής θα βγει μέσω πλέι-οφ.

 

 

Η Αργολιδοκορινθία

Τις δύο ΕΠΣ τις βάζω μαζί, γιατί παλαιότερα αποτελούσαν ένα νομό! Η Αργολίδα είναι μικρός νομός, αλλά έχει μεγάλη έκταση και περιλαμβάνει δύο νησιά (Ύδρα, Σπέτσες) αλλά και τον Πόρο. Η ΕΠΣΑ φέτος έχει δημιουργήσει 2 ομίλους των εννέα ομάδων, αλλά ο Παναργειακός θα κάνει περίπατο ως έχων καλύτερη ομάδα!

*Ομοίως και η Κορινθία έχει διανύσει την 6η αγωνιστική. Έχει δύο ομίλους των δέκα ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια.

*Είδαμε όλες τις Ενώσεις της Πελοποννήσου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος