FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μεγάλο το πρόβλημα της διαιτησίας

Ημερομηνία: 09-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στα όσα εκτενώς αναφέραμε χθες για την ηλειακή διαιτησία γίνεται φανερό πως ήδη υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, το οποίο οσονούπω θα οξύνεται, αν δε γίνει βαθιά τομή. Αν δεν βγουν νέα παιδιά που θα την επανδρώσουν μέσα σε δύο χρόνια. Υποδομή δεν υπάρχει κι ούτε κανένας ενδιαφέρεται, αφότου έφυγε από την Επιτροπή ο Σάκης Γιαννόπουλος. Αυτό λένε τα γεγονότα. Δε μπορεί στο χώρο της Α΄ τοπικής να μην υπάρχει καινούριο αίμα.

*Πάραυτα πρέπει να λειτουργήσει και μία και δύο σχολές. Να βγουν νέα παιδιά όχι για το μεροδούλι, αλλά παιδιά προικισμένα με προσόντα, ώστε μέσα σε δύο χρόνια να σφυρίζουν Γ΄ Εθνική. Θέλει όμως δουλειά. Θέλει οι παλιοί διαιτητές να γίνουν «δάσκαλοι» μέντορες των νέων διαιτητών, ώστε να επανδρωθεί η διαιτησία. Έπειτα οι παλιοί διαιτητές (Ρουμπάνης, Ηλιόπουλος, Καραγιάννης κλπ.) για παράδειγμα, να χρεωθούν τα νέα παιδιά και να τα οδηγήσουν στα δύσκολα μονοπάτια του χώρου. Τα παιδιά αυτά θα πρέπει να γυμναστούν και να μπουν στο χώρο, ώστε να επανδρώσουν τα εθνικά πρωταθλήματα. Ας κοιτάξουν τι γίνεται στις όμορες ΕΠΣ!

 

Να βγει πρώτα διοίκηση

Αυτή τη στιγμή ο Ηλειακός Βαρθολομιού είναι διοικητικά ακέφαλος, αφού έχουν παραιτηθεί όλα τα μέλη του συμβουλίου πλην Τζίκα! Έτσι ή αλλιώς όμως υπάρχει μπροστά η τρίτη (και φαρμακερή) γενική συνέλευση της Κυριακής οπότε πολλά θα ξεκαθαρίσουν για το μέλλον. Τα μελλοντικά σχέδια του πρώην Προέδρου αγνοούνται, γιατί πολλά έχουν γραφεί.

 

Να μην αργήσουν

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου ανακατασκεύασε το γήπεδό της και λένε ότι έχει γίνει υπέροχο. Οπότε απομένει η συγκρότηση νέου συμβουλίου, το οποίο θα επωμιστεί τις τύχες του σωματείου και πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Καλό είναι να μην αργήσουν οι διαδικασίες!

 

Κάτι καλύτερο από πέρσι

Ο ΑΠΟ Κουρτέση πέρσι άργησε υπερβολικά να συγκροτήσει συμβούλιο. Αυτό είχε τρομερές συνέπειες για τη λειτουργία του σωματείου! Η ιστορία αυτή έχει επιπτώσεις στη λειτουργία της ομάδας, η οποία έκανε άσχημο ξεκίνημα που συνεχίστηκε σ’ όλο τον πρώτο γύρο και η ομάδα κινδύνευσε με υποβιβασμό. Φέτος  κάτι καλύτερο πρέπει να γίνει!

 

Στο επίκεντρο το πανηγύρι

Τον Πέλοπα Πελοπίου τον κράτησε η ΕΠΣ στην Α΄ τοπική με την αναδιάρθρωση που έκανε. Το ιστορικό σωματείο δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν φέτος θα πάει στην Α΄ τοπική. Κατά δήλωση του Προέδρου πολλά θα εξαρτηθούν για την απόφασή τους από το προσεχές πανηγύρι του χωριού!

 

Έτοιμος σε λίγο καιρό

Για τον Ολυμπιακό των Σαβαλίων δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια. Πρωταγωνιστεί τα τελευταία έτη. Και φέτος έχουν βάλει σειρά να ετοιμαστούν. Η περσινή χρονιά ήταν πετυχημένη. Γιορτάστηκε πρόσφατα με… σουβλάκια και μπύρες! Το μέλλον της ομάδας του μεσόκαμπου είναι ευοίωνο. Εν αναμονή εξελίξεων στο άμεσο μέλλον.

 

Δύναμη ο Αλφειός

Ο Αλφειός στο Επιτάλιο αποτελεί πλέον δύναμη στην Α΄ τοπική. Υπάρχει το Δ.Σ. διετούς διάρκειας. Ανανέωσε ο Κώστας Μπακάλης κι όλα θα πάνε καλύτερα από πέρσι, όπου η ομάδα είχε ατυχίες και τραυματισμούς. Έχουν ήδη προγραμματίσει τη μουσική εκδήλωση προσεχώς με τον αξεπέραστο Καψάλη κι ελπίζουν να πάνε καλά.

 

Απαισιόδοξα μηνύματα

Η Προοδευτική κλασικά αργεί  κάθε χρόνο να μαζευτεί. Μας έχει συνηθίσει, οπότε έχουμε υπομονή, ώστε σε λίγο καιρό να μάθουμε τα καθέκαστα. Η ιστορική ομάδα της Παλαιάς έχει πάρε-δώσε με Πάτρα και θα ετοιμαστεί ώστε να κάνει ένα καλό ξεκίνημα… Πάντως κάποια μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα!

 

Έτοιμος από καιρό

Ο Πέλοπας Πύργου είναι η πρώτη ομάδα που μάθαμε πως θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 20 Ιουλίου, ανήμερα τ’ Αηλιός. Προπονητής ο πετυχημένος, Νίκος Δαβουρλής, ενώ όπως φαίνεται δεν θα υπάρξουν συνταρακτικές αλλαγές στο δυναμικό. Να προσθέσουμε εδώ, πως όταν κάναμε αναφορά στις περσινές μεταγραφές προ καιρού, αφήσαμε έξω το δυναμικό γκολκίπερ Γιώργο Μικελόπουλο. Μικρή αλλά σημαντική παράλειψη.

 

Μάλλον αδύνατο

Μετά την περσινή περιπέτεια στην Α΄ Κατηγορία η ομάδα του Ν. Κοροίβου Κατσαρού, είναι μάλλον αδύνατο να μπει στην ίδια περιπέτεια, πολλώ μάλλον που φέτος θα πρόκειται για ένα πρωτάθλημα-μαμούθ των 18 ομάδων. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο παράγοντας της ομάδας, Κώστας Μαρνέρας, ο οποίος φυσικά απηχεί τις απόψεις και των υπολοίπων στελεχών που… τρέχουν την ομάδα!

*Καλύψαμε ως τώρα όλες τις περσινές ομάδες της Α΄ τοπικής. Και τις 14. Απομένουν για αύριο οι νεοφώτιστες αρχής γενομένης από τον χρισμένο πρωταθλητή Ερμή Πλατάνου!

 

Ο Ηλειακός Λεχαινών

Διαβάσαμε τις δηλώσεις του Προέδρου του Ηλειακού Λεχαινών κ. Αλεξανδρόπουλου, σχετικά με την ιστορική ομάδα και την περιπέτειά της στην Α2. Η ομάδα αυτή με τη μεγάλη ιστορία «χαραμίζεται» στην Α2. Η θέση της είναι στη μεγάλη κατηγορία και προς τα εκεί πρέπει να κατατείνουν οι προσπάθειες του νέου Δ.Σ., το οποίο θα προέλθει από τη χθεσινή γενική συνέλευση.

 

Πρωταθλητής με τρεις αγώνες!

Τρεις αγωνιστικές έπαιξε η Κ16 της ΕΠΣ κατά τη λήξασα περίοδο. Πέντε ομάδες όλες και μια από αυτές, ο Ηλειακός Βαρθολομιού, δεν έδωσε ούτε έναν αγώνα! Ο πρωταθλητής Αστέρας έκανε τρία νικηφόρα παιχνίδια και… καθάρισε. Έτσι δικαίως, υπό τις παρούσες συνθήκες, θα πάρει τα μετάλλια του!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος