FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μεγάλο παιχνίδι στη Βάρδα!

Ημερομηνία: 23-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλο παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας είναι το παιχνίδι του ΠΑΟΒ με τη Ζάκυνθο. Η πρωτοπόρος του ομίλου έρχεται στη Βάρδα με πρώτο «φιγουρίνι» τον Κάρδαρη και νέους ξένους, όπως ο Ιάπωνας Κοναγκάγια! Θα χτυπήσει το παιχνίδι και απομένει στον ΠΑΟΒ να δούμε πώς θα παρουσιαστεί, γιατί το β΄ ημίχρονο στο Διαβολίτσι ήταν για τον… διάβολο!

*Ενδεχόμενη απουσία του Μικελάτου θα είναι σημαντική για την ομάδα του Τσίρκοβιτς, ο οποίος δεν θα πρέπει να αναλάβει πάλι την… ευθύνη! Να προσθέσουμε ότι η Ζάκυνθος είναι μεν αήττητη, αλλά έχει τρεις ισοπαλίες, από τις οποίες δύο μέσα στο νησί. Κοντολογίς, το παιχνίδι είναι κρισιμότατο για τη Βάρδα και απαιτεί εγρήγορση, προσοχή και… τύχη!

 

Έχει περιθώρια ο Αίας

Στη Ζάκυνθο εκστρατεύει ο Αίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Τσιλιβή, ο οποίος έχει μόνον ένα βαθμό! Αυτόν που πήρε στην Κ. Αχαγιά. Από κει και πέρα έχει χάσει μέσα από Διαβολίτσι, Πάμισο και Ζάκυνθο (με 0-1 παρακαλώ), ενώ κι εκτός έχασε στο Ληξούρι και τα Βραχνέικα. Άλλαξε προπονητή αντί του Ενγκεμά ήρθε ο Χάρης Ράντος. Ισχυροποιήθηκε μετά την διακοπή με την προσθήκη του Σαμπανέι, ενώ έχει πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Χαρακτινό. Είναι μια αδύνατη ομάδα γενικά (καμία σχέση με πέρυσι) και βρίσκεται με το μισό πόδι στο τοπικό!

*Από κει και πέρα ο Αίας, έχει πολλά περιθώρια ακόμη και να νικήσει το Τσιλιβή και να κρατηθεί ψηλά στη βαθμολογία!

 

Ακόμη και η Ζάκυνθος

Ακόμη και η ΕΠΣ Ζακύνθου έχει εκπροσώπους στην ΕΠΟ, αφού η εξυγίανση που συνεχίζεται έβαλε σε Επιτροπή τον πρόεδρο Φιλιπποπολίτη με αναπληρωτή τον Σουπιό, ενώ στην Επιτροπή Γυναικείου μπήκε μέλος η Αναστασία Κορφιάτη. Με 20 σωματεία συνολικά η Ζάκυνθος και με 50 εμείς μείναμε απ’ έξω για να… κοιτάμε.

 

Χαμός

Έχει περάσει κάμποσος καιρός από τις τελευταίες εκλογές της ΕΠΟ και ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί η Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ). Έχουν προβλήματα οι άνθρωποι φαίνεται. Πάντως, ακούγονται ονόματα από τις φίλιες ΕΠΣ, όπως ο Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας), ο Στυλιαρας (Αιτωλοακαρνανίας), ο Θάνος (Γρεβενών), ο Καλογερόπουλος (Αθήνας) και δεν συμμαζεύεται. Να φύγουν επιτέλους οι «νεκροθάφτες» της ηλειακής διαιτησίας.

 

Ο Χουλιάρας

Θα διαβάσατε ότι ο Ναυπακτιακός έκανε ένσταση κατά της Αχαΐκής, γιατί η ομάδα της Κ. Αχαγιάς έκανε τις αλλαγές της σε τέσσερις διακοπές και όχι σε τρεις, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Ποια ευθύνη όμως μπορεί να έχει η ομάδα, όταν την ευθύνη των αλλαγών την έχει ο ρέφερι και ο αρμόδιος βοηθός. Να θυμίσουμε πως διαιτητής ήταν ο Χουλιάρας από την Πρέβεζα, ο οποίος στο φύλλο αγώνα έγραψε τρεις διακοπές, γεγονός που τον διαψεύδει το βίντεο του αγώνα, αλλά και ο παρατηρητής!

 

Αλλαγές προπονητών

Στη φούρια τους επάνω τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής άλλαξαν προπονητές για πολλούς και διαφόρους λόγους. Έτσι, τον Μαντζούνη του Διαβολιτσίου, διαδέχτηκε ο Παλαμάρας που είναι Καλαματιανός. Τον Τομπάζη του Ναυπακτιακού ο Κουρμπανάς, αμέσως μετά την ήττα στη Μεσσήνη και ο Ζήκος διαδέχτηκε τον Τσίκα στα Βραχνέικα, μετά την ήττα από τον Αίαντα, ενώ στο Τσιλιβή τον Ενγκεμά διαδέχτηκε ο Ράντος.

 

Θέματα διαιτησίας

Την τρίτη φετινή διαιτησία του πήρε ο Βασίλης Τσάκαλης. Με βοηθούς τους Καραμέρο, Λιάπη σφύριξε το Θύελλα-Πάμισος (0-0) και πραγματοποίησε καλή διαιτησία, όπως παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση. Από κει και πέρα μετακινήθηκαν τρεις παρατηρητές. Ο Σταθόπουλος στο Ζάκυνθος-Τσιλιβή για να κρίνει τον ντόπιο διαιτητή Μιχαλόπουλο που τον αξιολόγησαν τώρα για να βάλει ένα χεράκι στη διαιτησία! Η ΕΠΟ βλέπετε δεν χαλάει χατίρι στις δικές της Ενώσεις.

*Ο Νίκος Ρουμπάνης πήγε στην Κεφαλονιά (Παλληξουριακός-Παναιγιάλειος) και είδε τον Τσοπλάκο (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ ο Σάκης Γιαννόπουλος στη Γαστούνη (Αίας-Σκουλικάδο) είδε τον διαιτητή Πετρόπουλο.

 

Παρών ο πρόεδρος

Στη Γαστούνη, όμως, ήταν και ο πρόεδρος Άρης, που άσκησε καθήκοντα παρατηρητή αγώνα. Την προηγούμενη Κυριακή ήταν στη Βάρδα και πιθανώς την Κυριακή θα κάνει το ίδιο ταξιδάκι στον αγώνα ΠΑΟΒ-Ζάκυνθος. Είναι γνωστό πλέον, πως ο παρατηρητής αγώνα δεν αμείβεται και προφανώς δεν θέλει να κουράζει τους συνεργάτες του!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος