FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μεγάλες νίκες στην πρεμιέρα της επανέναρξης

Ημερομηνία: 13-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ένα τεράστιο διπλό πήρε ο Αίας στο Αίγιο και μια χρυσή νίκη ο Παμβουπρασιακός στο «Γ. Καλάκος» επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων στη δύσκολη επανεκκίνηση του μισού πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής. Τόσο η ομάδα της Γαστούνης που είναι «νεοφώτιστη», όσο και ο ΠΑΟΒ που έχει δύσκολο πρόγραμμα, πέτυχαν νίκες απαραίτητες για το μέλλον, που είναι πολύ κοντινό.

*Σπουδαίες επιτυχίες σημείωσαν ακόμη η Θύελλα Πάτρας (νίκησε στο Ληξούρι μισό μηδέν), το Διαβολίτσι, που τσάκισε στο νησί το Τσιλιβή, η Ζάκυνθος που πήρε το τοπικό ντέρμπι με το Σκουληκάδο και ο Πάμισος που νίκησε τον Ναυπακτιακό στη Μεσσήνη! Και ο αγώνας συνεχίζεται!

 

Το διπλό στο Αίγιο

Νίκη εκτός προγράμματος, που μετράει διπλά πέτυχε ο Αίας στο Αίγιο επί του γηπεδούχου, που θεωρείται από τα φαβορί για άνοδο. Αφού ξεπέρασε το πρώτο τέταρτο η ομάδα του Θ. Ανδριόπουλου φάνηκε πιο πολύ στο γήπεδο και καλύτερα προετοιμασμένη. Η παρουσία των Παρασκευόπουλου, Καλογερόπουλου και Γεωργιόπουλου, που έδεσαν αρμονικά με το σύνολο, βοήθησε την ομάδα να φτάσει στο στόχο της. Αν πούμε πως η διαιτησία του Ρούτση ήταν αψεγάδιαστη, δεν είμαστε υπερβολικοί. Είναι πλέον αρκετά έμπειρος ο διαιτητής από την Κόρινθο.

*Αύριο η ομάδα πάει Βραχνέικα να παλέψει!

 

Τους πήρε η… μπάλα!

Σπουδαία επιτυχία για τον ΠΑΟΒ στην επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής. Το περίμεναν αυτό το παιχνίδι οι γηπεδούχοι και προπαντός ο Τσίρκοβιτς. Ήταν μεγάλη νίκη επί των Βραχναίων, που θεωρείται σκληρό καρύδι του ομίλου. Οι νέοι παίκτες που ενίσχυσαν την ομάδα (Λαθύρης-που σκόραρε κιόλας- ο Γ. Πολίτης, ο Μωραΐτης και ο αλλοδαπός Γκεβόρι) βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε να έρθει η νίκη με αρκετό κόπο και καρδιοχτύπι, γι’ αυτό στο τέλος στα αποδυτήρια έγινε χαμός από τα πανηγύρια των παικτών!

*Καλύτερος «πράσινος» ο νεοαποκτηθείς Λαθύρης. Καλούτσικος ο ρέφερι Ρέκκας (Μεσσηνίας).

 

 

Κανένας

Μήπως είδατε στις επιτροπές της ΕΠΟ κανέναν δικό μας και δεν το πήρα είδηση; Όλοι οι ορισθέντες ήταν του συστήματος της εξυγίανσης που θριάμβευσαν στις πρόσφατες εκλογές!

 

Οι φήμες για τα τοπικά επαληθεύτηκαν!

Τέλος και τελεία στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως αναμενόταν κι όπως κατά κόρον λεγόταν και γραφόταν. Επαληθεύτηκαν οι φήμες. Οι μεγάλες Ενώσεις είχαν τον πρώτο λόγο, γιατί εκεί κυρίως υπήρχε το πρόβλημα.

*Έτσι, οι ομάδες έχασαν μια χρονιά για την οποία είχαν προετοιμαστεί και είχαν υποχρεωθεί να σπαταλήσουν ένα ικανό ποσό, ώστε να πετύχουν τους όποιους στόχους του. Κρίμα, γιατί το θέμα η ΕΠΟ δεν το χειρίστηκε όπως έπρεπε, αφού κατά νου οι παράγοντες είχαν τις εκλογές της Ομοσπονδίας που τους ταλαιπώρησαν επί έξι μήνες.

*Δυστυχώς σε τοπικό επίπεδο χάθηκε μια σεζόν, ιδιαίτερα για τον Πανηλειακό που είχε βάλει πλώρη για επάνοδο στη Γ΄ Εθνική, χωρίς να το πιστώνουμε ότι θα ήταν σίγουρα πρωταθλητής!

*Ταλαιπωρία για όλους (παράγοντες, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι). Απίστευτα πράγματα που κανένας δεν τα υπολόγιζε!

 

Χωρίς τον Κόροιβο

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής του μπάσκετ για δεύτερη αγωνιστική. Μέγας απών, η κοσμαγάπητη ομάδα της Αμαλιάδας, ο Κόροιβος. Πάντα ψηλά στη βαθμολογία ο Απόλλων, το Παγκάρι, η Καρδίτσα και ο Ολυμπιακός Β΄. Διπλά μεγάλα έφεραν ο Απόλλων, ο Ολυμπιακός και ο Αμύντας.

*Γράφουμε αυτά ώστε να παρηγοριόμαστε…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος