FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Με Κεραμιδά για νέο ξεκίνημα ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 28-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο άψε-σβήσε η διοίκηση του Κοροίβου κάλυψε το κενό, μετά την εθελούσια έξοδο του κόουτς Καραγιάννη. Έδωσε τα ηνία της ομάδας στον Κώστα Κεραμιδά, ο οποίος ήδη προπόνησε τους «μπλε» ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Τρίτωνα. Διαβάσατε το βιογραφικό του Αθηναίου κόουτς, ο οποίος αναλαμβάνει το βαρύ έργο ανασύνταξης της ομάδας, η οποία φέτος για αλλού ξεκίνησε και έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία.

*Το παιχνίδι κόντρα στον Τρίτωνα είναι η αφετηρία καλών εμφανίσεων για τον Κόροιβο και φυσικά αναμενόμενη-επιτέλους-νίκη. Άλλωστε η ιστορική αθηναϊκή ομάδα (από τα Σεπόλια) έχει νικήσει ως τώρα δύο φορές: την Καρδίτσα και το Παγκράτι.

 

 

Κλείνει η τετράδα της Α2

Βρισκόμαστε μόλις στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 και ήδη έχουν ξεχωρίσει οι τέσσερις ομάδες των πλέι-οφ. Είναι ο Ερμής 24, το Γεράκι 20, η Βρίνα 18 και η Θύελλα 17. Είναι αρκετά νωρίς καθώς απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη του Α΄ γύρου. Πιο πίσω υπάρχουν η ισχυρή Δάφνη που δεν είναι σταθερή σε απόδοση, ενώ ο Ηλειακός Λεχαινών χωρίς το Γιάννη Κράγκαρη δύσκολα θα βρεθεί σε καλύτερη θέση. Πιο κάτω δίνουμε κάποιες λεπτομέρειες.

 

 

Πάντα πρώτος ο Ερμής

Ο Ερμής Πλατάνου διατήρησε την πρωτοπορία στην Α2, αφού νίκησε έστω και δύσκολα τους Λέοντες στην Αμαλιάδα (1-0). Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 60΄ ο Γ. Καραχάλιος από ενέργεια του Παπαγεωργίου. Από τους νικητές, που έχουν αποσπαστεί στο βαθμολογικό πίνακα , κορυφαίοι οι Τάσος Σακέλης και ο τερματοφύλακας Ελ Τζούμπι.

*Η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν πολύ καλή, αλλά έχασε ευκαιρίες αφού οι παίκτες της ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

 

 

Με ανατροπή η Θύελλα

Η Θύελλα Πύργου πέρασε σαν σίφουνας από την Ανδραβίδα και «σάρωσε» στην επανάληψη τη Δάφνη, που είχε προηγηθεί 2-0 στις αρχές του α΄ ημιχρόνου με σκόρερς τους Περικλέους, Κακολύρη. Όμως στην επανάληψη ήταν πραγματική Θύελλα, η ομάδα του Γιάννη Γκότση και αφού είχε μειώσει με το Φώτη Δρακόπουλο στο α΄ μέρος, ισοφάρισε με τον ίδιο παίκτη (2-2). Από στημένο του Σάκη Κλάδη, ο Φάνης Τσιγγούνης ένας νεαρός που έχει περάσει και από τον Αστέρα Τρίπολης, πέτυχε το γκολ της νίκης (2-3).

 

*Η ομάδα του Καταρραχίου είχε δύο δοκάρια με τους Παργινό, Γρηγορόπουλο. Μάλιστα ο πρώτος στο 0-0, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, επέστρεψε στον ίδιο και στο άδειο τέρμα αστόχησε!

 

 

Δεν αστειεύεται

Ο Αετός Κέντρου δεν αστειεύεται. Όταν μαζευτεί μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτή τη φορά την πλήρωσε ο Κεραυνός Βρίνας, που κατέβηκε στον Αμπελόκαμπο χωρίς τους Κουή, Μπριασούλη αν και προηγήθηκε μόλις στο 13΄ με τον Ηλιόπουλο, έχασε 1-2.

*Ήταν ένα περίεργο ματς αφού ο Αετός που παρατάχθηκε με 9 στη συνέχεια μαζεύτηκε, καθώς ήρθαν κι άλλοι παίκτες και τελικά έκανε και 4 αλλαγές! Το αξιοπερίεργο ήταν ότι η Βρίνα υπερείχε κι έχανε γκολ και ο Αλ. Τσάκος ισοφάρισε! Κι όχι μόνον αυτό. Οι «αετοί» πέτυχαν κι άλλο γκολ με τον ίδιο παίκτη που έμελλε να είναι και το νικητήριο. Όλα αυτά στο α΄ ημίχρονο.

*Στην επανάληψη διατήρησε την υπεροχή η Βρίνα και της ακυρώθηκε γκολ του Κηπουρού από το βοηθό Πανδή!

 

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Φευγάτοι είναι πλέον ο Αίας και η Δόξα Ν.Μανολάδας. Ο πρώτος με 23 βαθμούς, η δεύτερη με 21. Ακολουθούν ο Αστέρας (17) και ο Ξενοφών (16). Πιο κάτω είναι ο Αλφειός (15) που απειλεί να χωθεί αυτός στην τετράδα. Αυτές οι πέντε ομάδες δύσκολα θα υποσκελιστούν από κάποιες άλλες που ακολουθούν.

 

*Σε δύσκολη θέση βρίσκονται ο Ν. Κόροιβος (4), το Κουρτέσι (5) και το Πελόπιο (5).

 

*Ελάχιστες αλλαγές έκανε ο Αλέκος Τομαρόπουλος στην αρχική 11άδα της Ολυμπιάδας Γουμέρου. Πέτυχε ωστόσο μεγάλο διπλό στο Πελόπιο. Ήταν νίκη μετά από 4 αγωνιστικές.

*Οι Διαμαντάκος, Φωτακόπουλος πήραν δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) ώστε να εκτίσουν στο Κύπελλο με τη Θύελλα!

 

 

Κάτω βόλτα

Την κάτω βόλτα έχει πάρει ο Πέλοπας Πελοπίου, αφού έχει μόνο μία νίκη και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει χάσει έξι φορές. Η τελευταία ήττα από την Ολυμπιάδα ήταν καταδικαστική για την ομάδα του Κώστα Δρακόπουλου. Όσο είναι καιρός καλό είναι να συνέλθουν όλοι, να ανανήψουν και να παίξουν για την ομάδα και τους εαυτούς τους.

 

 

Εννέα κίτρινες

Εννέα κίτρινες έδειξε ο ρέφερι Πάνος Παυλόπουλος στον αγώνα Α΄ τοπικής Πέλοψ Πύργου-Αίας. Αρκετές ή πολλές όπως το δείτε. Για μας όμως που ήμασταν στον αγώνα καμία εντύπωση δεν έκανε, αφού οι παίκτες αγαπούν τη διαμαρτυρία και το μανούριασμα. Μπορούσε μία-δύο να τις έχει αποφύγει. Πάλι όμως πολλές θα ήταν. Να δούμε αν τις συγκρατήσαμε όλες. Πέλοψ: Μικελόπουλος, Αστερόπουλος, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μακρής. Αίας: Αρβανίτης, Καράμπελας, Σταθάτος. Πάντως η διαιτησία του ήταν πολύ καλή και δίκαιη. Εξαιρετικοί οι δύο βοηθοί, ιδίως ο Γεωργόπουλος. Ο άλλος ο Κορδάτος, που επανέκαμψε μετά από αποχή ενός έτους.

 

 

Περαστικά σας

Συνέβη στον αγώνα Δάφνης-Θύελλας. Στη λήξη με τα νεύρα στο ζενίθ κι ενώ το διαιτητικό τρίο πήγαινε προς τα αποδυτήρια κι επικράτησε χαμός από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ένας βοηθός είπε: «Περαστικά σας!». Τότε έγινε ο χαμός, αλλά τα χειρότερα απεφεύχθησαν.

*Χρειάζεται και λίγο φιλότιμο.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος