FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Με ερυθρόλευκο χρώμα η Α2

Ημερομηνία: 09-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια τελείως ξεχωριστή Α2 είναι η φετινή στο μπάσκετ, αφού μετέχει και ο Ολυμπιακός. Η παρουσία του έστω με τη Β ομάδα δίνει χρώμα και πρεστίζ στην κατηγορία. Να δούμε όμως, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, αλλά και τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, ποιες από τις 16 θεωρούνται ικανές να πραγματοποιήσουν το άλμα για τα μεγάλα σαλόνια!

*Θα είναι στα πλέι-οφ ο Χαρίλαος Τρικούπγς από το Μεσολόγγι του Ντίνου Καλαμπάκου. Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων από την Κύθνο με έδρα το Αιγάλεω, μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Για τα πλέι-οφ μπορεί να πάει ο Οίαξ Ναυπλίου. Έχει οικονομική ευχέρεια και διάθεση. Άλλωστε πήρε φέτος τον καλύτερο κοινοτικό, Στέφαν Τζόρτζεβιτς.

*Σίγουρα στα πλέι-οφ θα είναι ο δικός μας Κόροιβος. Ό,τι δεν μπόρεσε να πετύχει με την κάρτα, θα το πετύχει αγωνιστικά ελπίζουμε.

*Φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν τις ελπίδες τους. Μπορεί κάποια άλλη να ξεπεταχτεί αίφνης, μεσούντος του πρωταθλήματος και να κάνει την έκπληξη. Θα δούμε…

 

Αλλαγές σε τρεις πάγκους

Ηλεκτρική καρέκλα ο πάγκος των προπονητών. Η Γ΄ Εθνική δεν είναι δυνατόν να εξαιρεθεί. Ήδη τρεις προπονητές αποτελούν παρελθόν από ομάδες του 7ου Ομίλου. Τη αρχή έκανε ο Πανγυθεατικός πριν την πρεμιέρα. Τον Ξανθάκο αντικατέστησε ο Καρσιώτης.

*Ο Φίλιππος Σχοινάς πλήρωσε την ήττα  του Διαγόρα στη Ζαχάρω. Τον αντικατέστησε ο Χρήστος Τσίκας μάνι-μάνι. Ο Πατρινός τεχνικός ήταν και πριν δύο χρόνια στον πάγκο των Βραχναίων και θα κάνει θητεία για έκτη φορά.

*Αλλαγή όμως είχαμε και στον Αστέρα Βλάχιώτη. Οι άνθρωποι της ομάδας από τη Λακωνία, μετά την ήττα από τη Σπάρτη προχθές, αντικατέστησαν το Γραμματικάκη, με τον τεχνικό διευθυντή των ομάδων υποδομής του σωματείου, Γιάννη Καλλιτζάκη (προσωρινά).

*Και η ζωή συνεχίζεται. Ποιος άραγε να έχει σειρά;

 

Τέσσερα τα διπλά

Λόγω της απεργίας που είχαμε την περασμένη εβδομάδα, δεν έδωσα προγνωστικά για τους αγώνες της Α΄ τοπικής. Όμως τέσσερα διπλά δεν θα προέβλεπα. Τα τρία ήταν εφικτά (Ξενοφών, Αλφειός, Δόξα), το τέταρτο (Ολυμπιάδα) δεν πιανότανε. Η Προοδευτική έμπλεξε!

 

Διπλό ο Α.Ο. Ξενοφών

Δια περιπάτου πέρασε από τον χλοοτάπητα του Κατσαρού η ομάδα του Α.Ο. Ξενοφών και πέτυχε πλατιά νίκη επί του ανέτοιμου Ν. Κοροίβου με 5-0. Σαν τη γάτα με το ποντίκι έπαιξε η ομάδα του Μιλοσέσκι, με κορυφαίους τους Πλατανίτη, Θεοχαρόπουλο. Το γκολ της αγωνιστικής πέτυχε ο Πάρης με ανάποδο ψαλίδι από διαγώνια θέση στο «παράθυρο» της εστίας του Πανόπουλου, από σέντρα του Μούτσου!

 

Ισόπαλοι οι συνώνυμοι

Η λευκή ισοπαλία έστεψε τις προσπάθειες των συνώνυμων ομάδων του Πελοπίου και του Πύργου στο Πελόπιο, μπροστά σε 200 φίλους τους. Χωρίς γκολ έληξε το ματς έπειτα από 90 λεπτά. Το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του γκολκίπερ Αθανασόπουλου των γηπεδούχων, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον παίκτη Μπακόπουλο, μη υπάρχοντος δεύτερου τερματοφύλακα στην 18άδα των γηπεδούχων!

 

Σκότος

Σε σκοτάδι έγινε το τελευταίο τέταρτο του προχθεσινού αγώνα στο Τραγανό. Παίκτες και φίλαθλοι με δυσκολία έβλεπαν τη… μύτη τους. Η επιμονή της Διοργανώτριας να αρχίσει το παιχνίδι στις 5 παρά τέταρτο και ο διαιτητής να σφυρίζει παρά δέκα!

*Για να δούμε το παιχνίδι επιστρέψαμε στη βάση μας στις επτάμιση!

 

Το διπλό της Δόξας

Μεγάλο διπλό έφερε τη Δευτέρα στο Τραγανό η Δόξα. Νίκησε 2-1 την τοπική Νίκη με την οποία έχει ανοίξει λογαριασμούς. Μπροστά σε 200 φιλάθλους η ομάδα του Γ. Λαγού πήρε μια σημαντικότατη νίκη, με κορυφαίο παίκτη το Γιώργο Πολίτη, ο οποίος σκόραρε από τα 11 βήματα. Από την ομάδα του κ. Λούρμπα φάνηκε πιο πολύ ο Καλογερόπουλος. Έκανε καλή διαιτησία ο Σταυρόπουλος. Όμως ο Μπλετσάκης της Δόξας έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη, όταν προ της περιοχής κράτησε αντίπαλο!

 

Απίστευτο!

Απίστευτο! Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης αγωνίζεται στη Γ΄ τοπική της Ένωσης Μακεδονίας. Μάλιστα προχτές ξεκίνησε η προετοιμασία μπροστά σε παραληρούντες φιλάθλους του.

 

Υπάρχει ο Σύνδεσμος Διαιτητών

Παρότι οι εποχές στην ελληνική διαιτησία έχουν αλλάξει, ο ιστορικός Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, με έτος ίδρυσης το 1969 υπάρχει. Πενήντα χρόνια από την ίδρυσή του! Κι ενώ αλλαχού οι Σύνδεσμοι έστω και χωρίς αρμοδιότητες, όπως παλιά, υπάρχουν και δραστηριοποιούνται, εδώ υπάρχει μόνον, χάρη στην επιμονή και υπομονή 45 μελών! Είναι όλα ιστορικά στελέχη, παλαιά και νέα προχτές ψήφισαν και έβγαλαν νέο Δ.Σ., σε πείσμα των καιρών και της στάσης της ΕΠΣ Ηλείας.

 

Νέο συμβούλιο

Έβγαλε, λοιπόν, νέο συμβούλιο ο Σύνδεσμος. Πρώτευσε με 33 ψήφους ο Σπύρος Βασιλείου, νυν αντιδήμαρχος Πηνειού. Εκλέχτηκαν ακόμη οι Δούφας,  Αλεξανδρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Πολυχρονίδης, Φλεβοτόμος, Φωτεινόπουλος, Παπαηλίου, Νικολακόπουλος. Για την εξελεγκτική Επιτροπή οι Θαν. Δασκόπουλος, Ντεβενέζος, Λιάγκουρας. Στην εφορευτική Επιτροπή ήταν οι Κρανίτης, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Γ.Ν. Ζαχαρόπουλος.

*Μπράβο σε όλα τα στελέχη (45 ταμειακώς εντάξει μέλη) που κρατούν ζωντανό το Σύνδεσμο. Κάποτε και δεν είναι αργά, θα ενεργοποιηθεί και πάλι ο Σύνδεσμος, όταν φυσικά το θελήσει η ΕΠΟ και αλλάξει η κατάσταση στην τοπική ΕΠΣ!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος