FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μας το χρώσταγε ο Καραλής!

Ημερομηνία: 18-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μας χρώσταγε αυτή την επιτυχία ο Εμμανουήλ Καραλής, πατριώτης μας από πατέρα (Χάρης Καραλής). Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, βγήκε πρωταθλητής Ελλάδας. Είδαμε τηλεοπτικά τις προσπάθειες του νεαρού που αναδείχτηκε πρώτος στο πρόσφατο πρωτάθλημα με 5.55μ., έχοντας λιγότερες  προσπάθειες από τον Φιλιππίδη που υπερέβη το ίδιο ύψος.

*Άλλες φορές ο Εμμανουήλ είχε χάσει με διαφορά προσπαθειών από τον πρωταθλητή Φιλιππίδη και τώρα πήρε θριαμβευτική ρεβάνς. Ο αθλητής μας ανήκει στο σωματείο Απόλλων Πύργου και μαζί με τον Φιλιππίδη είναι οι δύο καλύτεροι  Έλληνες επικοντιστές αυτή τη στιγμή.

*Και ο τέταρτος νικητής του επί κοντώ είναι από την Ηλεία, πρώην του Κοροίβου Αμαλιάδας και νυν του Πανιωνίου, Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (5.25μ.).

 

Πέμπτος στα 800μ. ο Μεϊντής

Άλλος ένας από την Ηλεία διακρίθηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Είναι ο αθλητής του Κοροίβου  Αμαλιάδας, Δημήτρης Μεϊντής. Το πρωί του Σαββάτου ο Μεϊντής ήταν 2ος στον προκριματικό με 1.58.01. Το απόγευμα, όμως, στον τελικό ήταν 5ος με επίδοση 1.59.38. Πάντως, ο χρόνος του το πρωί ήταν νέο ατομικό ρεκόρ, γι’ αυτό και του αξίζουν συγχαρητήρια.

 

Πόρτα

Πόρτα έφαγε ο Ζαγοράκης από τον Γιώργο Καραγκούνη. Δεν επιθυμεί ο πατριώτης μας να γίνει βλαχοπρόεδρος! Δεν είναι άλλωστε παράγοντας ούτε ενδιαφέρεται να κάνει τέτοια καριέρα. Οπότε είναι λογικό να μη νοιάζεται ο «Κάρα» για μια καρέκλα στο συμβούλιο της Ομοσπονδίας

 

Συλλυπητήρια

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον ρέκτη Πρόεδρο του ιστορικού Ηλειακού Λεχαινών, Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο, για το θάνατο της μητρός του. Να έχουν εσαεί την ευχή της!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος