FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Λύγισε στο τέλος ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 08-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ποδαρικό με το αριστερό έκανε ο Κόροιβος στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του Κολεγίου «Ανατόλια». Έβαλε το χεράκι της και η διαιτησία με τους Ταρενίδηδες. Έτσι, η διαφορά των 14 πόντων στο 25΄, φυλλοροήθηκε, ο αγώνας πήγε σε μάχη πόντο-πόντο και ο πλέον εύστοχος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα…

*Το Ανατόλια θεωρείται από τους ειδικούς της Α2  ως μια ομάδα που θα δώσει μάχη για την παραμονή, αλλά διαθέτει έμπειρους παίκτες και ίσως είναι πιο ψηλά από τις θέσεις των πλέι-άουτ.

 

Θέατρο του παραλόγου

Στο πολυθρύλητο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής «παίζεται» το θέατρο του παραλόγου. «Ψάχνονται» όλες οι ομάδες του 7ου Ομίλου και φυτρώνουν ανάλογα αποτελέσματα. Πίστευε ο γράφων ότι το Ναύπλιο 2017 θα γκρεμιζόταν από την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά φευ του… Κόκκορη. Ο διαιτητής από την Τρίπολη, ένας εντελώς άπειρος σφυριχτροφόρος, την έκανε κι έτσι η «Μπάρτσα» έχασε το παιχνίδι.

*Ο Κόκκορης είναι χειρότερος κι από τον Αυγερινό (Αρκαδίας κι αυτός). Πέρυσι είχε σφυρίξει στον όμιλο μια φορά (Αστέρας-Ριόλος) προς το τέλος, όταν είχαν κριθεί τα πάντα. Είναι να σφυρίζει μικτές μόνο και γυναικείο και είναι να απορεί κανείς πως η ΚΕΔ δεν αξιολόγησε το παιχνίδι!

 

Τους έλειψε μόνο το γκολ

Καταχάρηκε ο κοσμάκης του Πανηλειακού τη νεανική ομάδα του, από δικά του ντόπια παιδιά, γι’ αυτό και τα χειροκρότησε για το πάθος που έδειξαν απέναντι στον Παναργειακό, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος. Των «ερυθρολεύκων» έλειψε μόνο το γκολ και τους αδικεί το 0-0. Μην ξεχνούμε τις δύο μεγάλες φάσεις του α΄ ημιχρόνου με την ευκαιρία του Π. Τσίγκρηλα και το φάουλ του Πρέντι που έβγαλε ο τερματζής των «Λύκων».

*Το παιχνίδι κρίθηκε στο β΄ μέρος, όταν τραυματίστηκε κι αποχώρησε στο 60΄ ο Π. Τσίγκρηλας. Αποτέλεσμα να αναπνεύσει ο Παναργειακός και να πάρει την ισοπαλία (0-0).

 

Μπράβο στον κόσμο!

Ο κόσμος του Πανηλειακού έχει αγκαλιάσει, όπως αποδείχτηκε, την προσπάθεια των ανθρώπων που ανέλαβαν την ύστατη στιγμή την ομάδα από την καταστροφή. Το έδειξε αυτό προχθές με την παρουσία του στο γήπεδο του Πύργου. Μαζί με τους 50 Αργίτες κατέβηκαν στο «Χαρ. Βιλαέτης» καμιά εφτακοσαριά και χειροκρότησαν την ομάδα.

*Καλή  διαιτησία έκανε ο Ρούτσης (Κορινθίας), παρότι προς το τέλος σε κάποια φάουλ ευνόησε τους φιλοξενούμενους. Φειδωλός στις κίτρινες έδειξε δύο στον Πανηλειακό (Νικολόπουλος, Πρέντι) και τρεις στο Άργος (Κυριακόπουλος, Τσάκα και ο προπονητής Τομ Κίκιλης).

*Απών ο αμυντικός Δαλαβούρας, λόγω ασθένειας (κολικός νεφρού). Αυτό ήταν ένα πρόβλημα που λύθηκε ικανοποιητικά από τον Κώστα Λούσκο.

*Επόμενο παιχνίδι στο Τσιλιβή και κλείνουν οι επισκέψεις στη Ζάκυνθο.

 

Παλικαρίσια νίκη

Τι νίκη ήταν αυτή που έκανε στη Ζαχάρω η Ολυμπιακός! Έκοψε το δρόμο στους Βραχναίους και τους νίκησε παλικαρίσια 2-0 κι αν ο Φώτης  ήταν εύστοχος απέναντι στον εξαιρετικό πορτιέρο Δρακόπουλο, το σκορ θα έπαιρνε διαστάσεις πέραν του 2-0.

*Με Σκοζάι στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός, αλλά πάλι χωρίς τον Γκόμεζ, το θέμα του οποίου έχει κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

*Δύο κεφαλιές από Καπλάνη και Τσίτσο έκριναν τον αγώνα απέναντι στους Αχαιούς που δεν είναι ευκολοκατάβλητοι.

*Πρωτοκορυφαίοι οι Σκοζάι, Τσίτσος, Παναγόπουλος. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τον πρώτο, ο οποίος τα έκανε όλα και απουσίαζε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Άριστος ο Άγγελος Αδαμόπουλος στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη έδωσε κάποια σφυρίγματα στους Βραχναίους.

*Το ματς είδαν διακόσιοι θεατές.

 

Άτυχος ο Γ. Τσαντίλης

Εξακολουθεί να είναι απών από τις εκδηλώσεις της νέας του ομάδας, της Νίκης, ο Γιώργος Τσαντίλης, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις 2-3 εντυπωσιακές μεταγραφές του παρελθόντος καλοκαιριού. Ένας τραυματισμός στην προπόνηση τον κρατάει μακριά από την ομάδα εδώ και καιρό. Έχει κάνει ως τώρα δύο μαγνητικές και λύση δεν βρίσκει. Έχει ακούσει γνώμες και γνώμες γιατρών. Όμως η μέρα της επανόδου φαίνεται να είναι κοντά.

 

Δεύτερη παρουσία στην Α2

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Ηλειακός Λεχαινών τη δεύτερη παρουσία του στην Α2 Κατηγορία. Δάμασε 4-2 την ελλιπή Πρόοδο με ηγέτη το Γιάννη Κράγκαρη. Η προσπάθεια είναι μεγάλη και πιστεύεται πως η επάνοδος θα επιτευχθεί, άσχετα αν χάθηκε στο 87΄ το παιχνίδι στο Ενωσιακό.

 

Τέσσερις κόκκινες

Αδέρφια, τι ήταν αυτό στον αγώνα Βαρβάσαινα-Διγενής (2-2). Τέσσερις κόκκινες κάρτες (δύο για κάθε ομάδα). Λέτε να ήταν υπερβολικός ο ρέφερι ή οι παίκτες έχασαν τον έλεγχο των πράξεών τους;

 

Εξηγείστε

Τι έγινε ρε παιδιά. 30 γκολ την 1η αγωνιστική, 44 τη 2η αγωνιστική στην Α2. Τι φταίει άραγε; Οι καλές επιθετικές γραμμές  ή οι «χάρτινες» άμυνες; Εξηγείστε!

 

Τα έργα

Τα έργα στο Ενωσιακό γήπεδο (μόνωση της παλιάς εξέδρας) τα κάνει ο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. ή γίνονται  με έξοδα της Ένωσης; Γιατί ο πρόεδρος στη μεγάλη δήλωση που έκανε κατά του γράφοντος είπε με στόμφο πως, αφού το γήπεδο ανήκει στο δημόσιο, ούτε πρόκα δεν μπορεί να βάλει η ΕΠΣ;

*Αλήθεια για να κάνει το χθεσινό αγιασμό πήρε άδεια από τους ιδιοκτήτες;

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος