FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Λίγα σωματεία με αθλητική αναγνώριση

Ημερομηνία: 25-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Είδατε τον κατάλογο των 14 μόνο σωματείων τα οποία κατέθεσαν δικαιολογητικά για να πάρουν από τη Γ.Γ.Α. αθλητική αναγνώριση. Η ΕΠΣ αρκέστηκε μόνον σε μια ανακοίνωση στο σάιτ της. Αντί να δώσει στην δημοσιότητα μ’ έμφαση και να προτρέψει τα σωματεία να κάνουν την αναγνώριση και να ορίσει υπεύθυνο σύμβουλο προς τούτο αδιαφόρησε. Και ιδού τα αποτελέσματα. Από τα πενήντα τόσο σωματεία μόνον δεκατέσσερα υπέβαλαν δικαιολογητικά. Ε, ρε, γλέντια που έχουν να γίνουν στις εκλογές!

 

Έρχονται οι εκλογές

Συνεχίζουν στην Επιτροπή Πρωταθλήματος να κάνουν χατίρια. Ό,τι και να ζητήσουν τα σωματεία το κάνουν! Το παιχνίδι Θύελλα-Ξενοφών αντί στις 5μ.μ. θα αρχίσει μισή ώρα αργότερα. Μη νυχτώσετε μόνον. Έρχονται οι εκλογές…

 

Διαιτητικά

Με απόφαση της ΚΕΔ/ΕΠΟ, υλοποιώντας απόφασης της ΟΥΕΦΑ, του λοιπού οι Ενώσεις δεν θα παρακρατούν ποσοστά από τους διαιτητές για τα τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα. Έτσι, τέλος το χαράτσι του 15% από την αμοιβή (αποζημίωση) των διαιτητών!

 

Κι όμως υπάρχει αντιπολίτευση

Επειδή διάβασα ένα σχόλιο σε σοβαρό σάιτ της Ηλείας, σχετικά με τις μελλοντικές εκλογές της ΕΠΣΗ, αποφάσισα να πάρω θέση. Πράγματι στην τελευταία Γενική Συνέλευση-παρωδία, τα πεπραγμένα εγκρίθηκαν με 43-0. Ήδη έγραψα σχόλια στη στήλη μου, αλλά φαίνεται πως ορισμένοι δεν διαβάζουν «Πρωινή», γιατί δεν θέλουν να ενημερώνονται. Ποιος να οργανώσει την υπάρχουσα αντιπολίτευση. Μου είπε ένας αντιπρόσωπος σοβαρός και μετρημένος: «Μούγκα στη συνέλευση. Όλοι θέλανε να τελειώνουμε για να φύγουνε!».

*Πιο παλιά υπήρχε οργάνωση στην αντιπολίτευση. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να μην περάσει το παραταξιακό ψηφοδέλτιο που πρότεινε ο κ. Κουλούρης για τις εκλογές και πιο παλιά να του γίνει πρόταση μομφής!

*Τότε υπήρχαν αντιπρόσωποι με άποψη και γνώμη, όπως ο Κώστας Φωτόπουλος (για να αναφέρω ένα όνομα).

*Όσο για τις μελλοντικές εκλογές, καλό είναι να περιμένουμε!

 

Το παράδειγμα του κ. Νικολακόπουλου

Θα αναφέρω κι άλλο ένα χαρακτηριστικό της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης. Όλοι διαβάσαμε για το υπερβολικό παράβολο συμμετοχής. Ενημερωθήκαμε ακόμη τι ακριβώς έκαναν άλλες ΕΠΣ.  Μίλησε κανένας μέσα στη Γενική Συνέλευση για το μεγάλο παράβολο; Ουδείς. Ολόκληρος Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ (ο Ανδρέας Νικολακόπουλος) διαφώνησε και παραιτήθηκε από το αξίωμά του, είδατε κάποιον να μιλήσει υπέρ του;

 

Επαλήθευση

Για το Γ. Μπάδα έγραψα χθες ένα σχόλιο. Η αντιπολίτευση δεν του έχει κάνει πρόταση να μπει στο ψηφοδέλτιο. Με πρόλαβε μάλιστα η Π.Α.Κ. κι έβγαλε ανακοίνωση. Ήμουν όμως βέβαιος ότι ο Μπηλιώνης δεν του έχει κάνει πρόταση. Τώρα για το αθλητικό υλικό που προσφέρει σε ομάδες καλά κάνει. Δεν θα ήταν όμως προτιμότερο αυτός μαζί με άλλους παράγοντες να μαζευτούν και να κάνουν συμβούλιο ώστε να κατεβάσουν στο πρωτάθλημα την ιστορική τους ομάδα; Ολυμπιακός Ζαχάρως είναι αυτός. Δεν είναι ο Νέδας Γιαννιτσοχωρίου.

 

Προτροπάδην

Είδαν τις αδυναμίες τους εκεί στα Σαβάλια κι έσπευσαν να ενισχυθούν. Προτροπάδην έκλεισαν τον Λιούρη από τη Ν. Μανωλάδα. Υπάρχει καιρός για όλους και κάποιοι παίκτες είναι ακόμη ελεύθεροι, ενώ μπορούν και μεταγραφή να κάνουν, όπως ο Ξενοφών με τον Ηλιόπουλο, που αν προπονηθεί είναι καλός παίκτη, όχι βέβαια η εικόνα που έδειξε στα Σαβάλια!

 

Ο Πανηλειακός στο Καλλίκωμο

Η πρεμιέρα ήταν δύσκολη για τον Πανηλειακό που έχει στόχους. Βέβαια, αν είχε μπει το πέναλτι τα πράγματα θα απλούστευαν. Δεν μπήκε και λίγο έλειψε να ισοφαριστεί. Γιατί έτσι είναι η μπάλα. Τα ίδια όμως θα αντιμετωπίσουν και με την ομάδα της Βρίνας. Μικρό γήπεδο, σφιχτή άμυνα, μαρκάρισμα στενό. Θα χρειαστεί σθένος, δύναμη και υπομονή. Πανηλειακός είσαι!

 

Και τρία και τέσσερα διπλά

Δεύτερη αγωνιστική και αναμένονται τρία και τέσσερα διπλά στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής. Οι δυνατοί, βλέπετε, αγωνίζονται εκτός έδρας. Η Προοδευτική μπορεί να κάνει την πρώτη της νίκη, ενώ εντελώς αμφίρροπο είναι το παιχνίδι Αλφειός-Δόξα Ν. Μανωλάδας. Σπουδαίο παιχνίδι στο Ενωσιακό. Η νεοφώτιστη Θύελλα κόντρα στο δυνατό Α.Ο. Ξενοφών. Αμφίρροπο εντελώς το παιχνίδι της Ανδραβίδας. Περιμένουμε μέχρι τέσσερα διπλά!

 

Τα αμπέλια

Η Ε.Π.Ο. θέλει να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο στους αγώνες και παραγγέλνει στις Ενώσεις τα δέοντα. Βέβαια τα… ξέφραγα αμπέλια δεν τα λαμβάνει υπόψη της…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος