FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Λειψό το πρωτάθλημα της Α2

Ημερομηνία: 30-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άρχισε λειψό το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Με 12 μόνον ομάδες που έμειναν 11, λόγω μη καθόδου του Ν. Άρη Στρεφίου, κάτι που είχαμε προβλέψει στην παρουσίαση των ομάδων. Φτωχότερο ακόμη το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Και ο Άρης Στρεφίου που έχει αλλάξει δύο φορές ονομασία δεν υπάρχει πλέον στο τοπικό ποδόσφαιρο.

*Κατά την πρώτη αγωνιστική είχαμε δύο βαρύγδουπα διπλά. Το ένα το έφερε ο ΠΑΟΚ στον Καρδαμά, που φάνηκε απροετοίμαστος και το άλλο ο ισχυρός ως φαίνεται Πηνειακός, που ενώθηκε με την Α.Ε. Πηνείας!

*Τα άλλα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά. Ο Ηλειακός επικράτησε δύσκολα στα Λεχαινά του Α.Ο. Μακρισίων (2-1) και ο Λ. Αστέρας στο Σκουροχώρι των Λεόντων (1-0). Τέλος ο Διγενής συνέτριψε το νεοφώτιστο Κένταυρο Σώστη (4-0).

 

Η πρώτη νίκη της Προοδευτικής

Παρότι ξεκίνησε τελευταία η ομάδα της Παλιάς ήδη έχει τέσσερις πόντους στους δύο αγώνες. Αφού πέρασε με «Χ» από το Γούμερο, νίκησε στο παραπέντε τα Σαβάλια κι έκανε την πρώτη της νίκη.

*Επρόκειτο για πολύ δύσκολο παιχνίδι με το γκολ να μπαίνει στα χασομέρια, δηλαδή στο 94΄. Σκόρερ ένας έμπειρος παίκτης που είναι χρόνια στην ομάδα, ο Κατσιμιτσίρης που άγει το 32ο έτος της ζωής του. Η ομάδα πήγε αρκετά καλά απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Καλή η διαιτησία του Ρηγόπουλου που αξιολογήθηκε φέτος στη Γ΄ Εθνική!

Η Προο αποτελείται  φέτος από γηγενείς παίκτες. Μόνος Αχαιός ο Μούζος ενώ οι Σίνος, Τσούλης είναι Βαρδαίοι και αποκτήθηκαν την ύστατη στιγμή. Ως γνωστόν ο Χρήστος Νικολετάκης δοκιμάζει την τύχη του ως προπονητής πλέον.

 

Η σέντρα στις 11 Οκτώβρη

Σχετικά με το χθεσινό σχόλιο περί νέας αναβολής του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, αυτό θα γίνει μόνον για τον 5ο Όμιλο, τον 6ο και τον όμιλο της Κρήτης, στους οποίους θα ενσωματωθούν η Κέρκυρα, ο Πανιώνιος και ο Πλατανιάς και θα γίνει νέα κλήρωση. Ο όμιλός μας και οι λοιποί όμιλοι θα ξεκινήσουν στις 11 του Οκτώβρη.

 

Ο κύβος ερρίφθη!

Είχαν σύσκεψη στην Κρέστενα και η απόφασή τους είναι να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής έως εσχάτων. Είναι πλέον μεγάλη η κόντρα με τον Πανηλειακό και άπτεται επί προσωπικού και ο νοών νοείτω. Στα πλαίσια αυτά έγινε η μεταγραφή του Φούφουλα, θέμα που προβλήθηκε με πηχυαίους τίτλους από τα σάιτ και τον τοπικό Τύπο! Εμείς λέμε, καλά τον Αστέρα και τη Νίκη δεν τους υπολογίζουν; Απλό το ερώτημα.

 

«Πύρρεια» νίκη!

Πύρρεια νίκη σημείωσε  ο Λευκός Αστέρας στην πρεμιέρα επί των Λεόντων Αμαλιάδας με 1-0, καθώς σε κάποια φάση στο 50΄ τραυματίστηκε σοβαρά ο Σταμεταλάτος που αποτελεί το Νο 1 της ομάδας του Σκουροχωρίου. Ο παίκτης ήταν άτυχος εντελώς και η μαγνητική θα δείξει αν υπάρχει σοβαρό θέμα.

*Στα του ματς τώρα. Ήταν δύσκολη η νίκη και το γκολ σημειώθηκε στο 40΄. Ήταν ένα αυτογκόλ στην προσπάθεια του αμυντικού να γυρίσει με κεφαλιά τη μπάλα στον τερμαφύλακα.

*Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τον διαιτητή Σφυρή…

 

Πρώτη νίκη ο Ηλειακός

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ομάδα των Λεχαινών πέτυχε δύσκολη νίκη επί του Α.Ο. Μακρισίων με 2-1. Η ομάδα του Νίκου Τσάμη προηγήθηκε με πέναλτι που αξιοποίησε ο Μάης, ενώ αργότερα ο Κ. Θεοφιλόπουλος έκανε το 2-0. Στην επανάληψη ο Α.Ο.Μ. ανέλαβε την πρωτοβουλία και μείωσε με νέο πέναλτι που κέρδισε ο Σπυρόπουλος και αξιοποίησε ο Παρασκευάς Στροφύλλας, που αποτελεί το βασικό άξονα της νεανικής ομάδας του Δημήτρη Μπατζάκα.

 

Οικονομία στους παρατηρητές

Η ΕΠΣΗ πήρε την απόφαση και μείωσε τους παρατηρητές διαιτησίας. Έτσι οι διαιτητές μένουν αβοήθητοι στο έργο τους και έρμαιο των παραγόντων. Το δεκάρικο των παρατηρητών διαιτησίας τους μάρανε.

*Ακόμη, γιατί δεν κάνουν οικονομία στους βοηθούς που τους βάζουν έναν από την ανατολή και τον άλλον από τη δύση;

*Γυναίκα δεν έχουμε δει ακόμη στο τρίο. Τι να συμβαίνει. Απέτυχαν στα γραπτά ή δεν αγωνίζονται για άλλους λόγους;

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος