FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: «Κόλπο» με Τζόλο ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 13-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για το τέλος κρατούσε το καλό ο Κόροιβος και ανακοίνωσε την ένταξη του 29χρονου άσου στην ομάδα της Αμαλιάδας. Τον κυνήγησε πολύ τον Τζόλο, αφού αποτελούσε διακαή πόθο τόσο των διοικούντων όσο και του κόουτς Δελέγκου. Ο Τζόλος έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό Β΄ κι έρχεται για να αναλάβει το ρόλο του πόιντ γκαρντ, δίδοντας ώθηση στους «μπλε». Ήταν ο παίκτης που έλειπε από το ρόστερ της ομάδας.

*Στο μεταξύ αγωνιστικά διπλασίασαν τις νίκες τους ο Ολυμπιακός Β΄, το Μαρούσι, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε η Ελευθερούπολη στον Υμηττό επί του Αμύντα και ο Τρίτωνας στην Καβάλα (91-76), γιατί αυτός είναι τελικά απρόβλεπτος.

*Επόμενο παιχνίδι του Κοροίβου στην Αμαλιάδα επί του νεοφώτιστου Πανερυθραϊκού.

 

 Ο «στρατηγός» Θοδωρής

Καλύτερη πρεμιέρα δεν μπορούσε να κάνει ο Αίας στη Γ΄ Εθνική. Ο «στρατηγός» Ανδριόπουλος τον οδήγησε στη νίκη. Εκτελεστής ένας προικισμένος στράικερ που ο ίδιος τον επέλεξε, ο Ηλίας Κουλούρης. Άφησε το αποτύπωμά του ο Αχαιός ποδοσφαιριστής μεγαλόπρεπα στο ντέρμπι με την Αχαϊκή.

*Στάθηκε αρκετό ένα δεύτερο ημίχρονο που η ομάδα της Γαστούνης έδειξε την ανωτερότητά της και με δύο γκολ του Κουλούρη πήρε το παιχνίδι και το τρίποντο. Σ’ ένα γκολ υπάρχει ο δημιουργός και ο εκτελεστής, έτσι ο Κουλούρης, ο Βασιλικόπουλος, ο Κάρδαρης δικαιούνται τον τίτλο του διακριθέντος, ενώ πίσω απ’ αυτούς είναι όλοι οι άλλοι και οι οχτώ βασικοί συν τον Μπουρούκη και το Μπουζούρα που περνούν όλοι στους καλούς και τους αξίζει κάθε έπαινος!

*Πολύ καλός ο διαιτητής Λιάρος από τη Λακωνία.

*Ακολουθήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο και το παιχνίδι είδαν 30 φίλαθλοι!

 

Επιτυχία του Τσίρκοβιτς

Σε όλα τα φιλικά ο Τσίρκοβιτς έδειχνε εμπιστοσύνη στους παίκτες και στην ομάδα παρότι τα αποτελέσματα δεν ήταν ευνοϊκά. Απεδείχθη ότι ο Παμβουπρασιακός θα είναι πρωταγωνιστής και στο φετινό «ανοιχτό» πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αν και αποδείχθηκε το λαϊκό ρήμα «κάθε κάβουρας δυνατός στην τρύπα του» εντούτοις το αποτέλεσμα δείχνει κάτι για την ομάδα της Βάρδας. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι έχασε από τη Θύελλα στο ίδιο γήπεδο.

 

*Έχει δίκιο πάντως ο Τσίρκοβιτς να λέει «δεν το πιστέψαμε», γιατί οι ευκαιρίες του Νικολόπουλου και του Μικελάτου δεν χάνονται. Σημειώνω και μια σπουδαία απόκρουση του κίπερ Βορύλλα!

*Δεν είχε πρόβλημα ο διαιτητάκος από την Αιτωλοακαρνανία (Τσοπλάκος).

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Τέταρτη αγωνιστική-μια αγωνιστική πριν αρχίσουν τα ντέρμπι – κι έσπασε κάθε ρεκόρ επίτευξης τερμάτων. Ήταν 26 την πρώτη αγωνιστική, 24 τη δεύτερη, 31 την τρίτη και 34 προχθές! Έβρεξε γκολ εν μέσω καλοκαιρίας. Είναι ένα δείγμα του πρωταθλήματος τριών ταχυτήτων. Ακλόνητοι οι τέσσερις πρωτοπόροι (Πανηλειακός, Νίκη, Ξενοφών, Αστέρας). Παρθένα τα δίχτυα του Α.Ο. Ξενοφών. Από δω και πέρα όμως ξεκινούν τα ντέρμπι. Επτά γκολ στην Αμαλιάδα και το Γούμερο και νίκες Αστέρα και Βαρθολομιού.

*Είχαμε προβλέψει τρία διπλά, ήρθαν τέσσερα, γιατί το διπλό στο Γούμερο δεν ήταν τόσο αναμενόμενο. Όμως ήρθε, όπως θα’ ρθουν κι άλλα μη αναμενόμενα.

*Διπλό ο Πανηλειακός, η Νίκη, η Βρίνα και ο Ηλειακός!

*Σπουδαία νίκη του Α.Ο. Ξενοφών επί της Δόξας με 1-0 από στημένο και σκόρερ τον Αναμουρλίδη.

*Στους σκόρερς προηγείται με 7 γκολ ο Φώτης Καλογερόπουλος.

 

Δεν κατεβαίνει ο Αργοναύτης!

Μια ακόμη ιστορική ομάδα, όπως ο Αργοναύτης Κατακόλου δεν κατεβαίνει στη Β΄ Κατηγορία. Μα πώς να κατεβεί όταν δεν έχει γήπεδο να παίξει και ταλαιπωρείται αγωνιζόμενη πότε εδώ πότε εκεί. Το γήπεδο Κατακόλου γέμισε αγριόχορτα, περιμένοντας ανακατασκευή εις μάτην. Μάλιστα υπήρχε και η πίστωση προς τούτο.

*Δυστυχώς, μια ομάδα που έπαιξε ακόμη και στην Α΄ τοπική δεν υπάρχει πλέον.

 

Δεν έκαναν συμβούλιο

Βίοι παράλληλοι ο Άφοβος Βροχίτσας και ο Άρης Λάνθι δεν δήλωσαν συμμετοχή στη Β΄ Κατηγορία. Αμφότερες δεν μπόρεσαν να κάνουν Συμβούλιο παρά τις προσπάθειες των παραγόντων. Στη Βροχίτσα ο Πάνος Κοτσιλίμπας που κινούσε τα νήματα δεν ασχολήθηκε, ενώ το ίδιο συνέβη και στο Λάνθι, παρά τις προσπάθειες του Σπύρου Καραγκούνη.

*Ο Πήγασος Πρασίνου πέρσι αναδημιουργήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί πέρα από λίγους αγώνες και αποχώρησε. Αρκέστηκε να διαγράψει τον Πέτρο Σταθόπουλο από μέλος, υπακούοντας σε εντολή άνωθεν. Μεγάλο το κατόρθωμά τους και η προσφορά τους.

Μέχρι την ύστατη στιγμή

Στην Α΄ τοπική μέχρι την τελευταία στιγμή γίνονται μεταγραφές. Έτσι η Προοδευτική απέκτησε τον Ανδρέα Γούρμο, ο οποίος άφησε τον ΠΑΟΒ για χάρη της!

*Ακόμη ο Ανδρέας Κωστόπουλος εντάχτηκε στη Δάφνη Ανδραβίδας, ως ενίσχυση της τελευταίας ώρας. Μάλιστα ο Κωστόπουλος είχε πάει στη Δόξα και δεν έμεινε!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος