FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Κάτι τρέχει με τον Ζαγοράκη!

Ημερομηνία: 17-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κάτι μπορεί να τρέχει με την υποψηφιότητα Ζαγοράκη ως υποψηφίου Προέδρου της Ε.Π.Ο.. Μάλλον είναι δυσαρεστημένος, γιατί οι «βλαχοπρόεδροι» έχουν ήδη μοιραστεί τις 11 θέσεις της Εκτελεστικής. Κατ’ άλλους είναι 6 με 5 και κατ’ άλλους 7 και 4 για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Μάλιστα αναφέρονται και ονόματα προέδρων Ενώσεων, που στοιχίζονται κάτω από την ομπρέλα του Ζαγοράκη. Έτσι, σήμερα θα μάθουμε αν τελικά βγουν αληθινές οι φήμες και πληροφορίες ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν προτίθενται να κάνουν πίσω στις επιλογές τους, ώστε να έχουν τον έλεγχο της Ομοσπονδίας.

*Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί η ΑΕΚ θα έχει πλειοψηφία (Δημητρίου, Παπαχρήστος, Δανιήλ, Τζαφέρης, Αντωνίου, Χατζησαρόγλου, Μπουχλαριώτης, Κουπτσίδης, Γαβριηλίδης). Τώρα, ποια τύχη θα έχει η υποδειχθείσα από την ΕΠΣ Ηλείας, Βίκυ Δημητρακοπούλου, εμείς προσωπικά δεν μπορούμε να προβλέψουμε!

 

Το αυτονόητο

Έπειτα από πολλά χρόνια, δηλαδή 12 που είναι στην εξουσία η διοίκηση του Κουλούρη, στηρίζει πρόεδρο στις εκλογές της Ε.Π.Ο.. Ούτε Σαρρή ούτε Γκιρτζίκη ούτε Γραμμένο. Στηρίζει Ζαγοράκη! Έκανε το αυτονόητο, υπαρχούσης μόνον μιας υποψηφιότητας στις εκλογές Ε.Π.Ο.. Γιατί η ΕΠΣΗ έχει φτάσει στο κατώτατο όριο σε όλους τους τομείς!

 

Μεταγραφές στον όμιλό μας

Με συν και πλην όπως δείχνουν τα πράγματα θα συνεχίσουν οι ομάδες του ομίλου μας στη Γ΄ Εθνική. Άλλες έχασαν παίκτες άλλες απόκτησαν. Έτσι, η Ζάκυνθος προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη ενόψει της συνέχισης του πρωταθλήματος, απέκτησε τον Ζακυνθινό παίκτη, Κώστα Κάρδαρη, από τον Α.Ο. Μυκόνου που είναι 30 ετών και πολύ έμπειρος. Επίσης απέκτησε τον Σπίρι, ο οποίος κατάγεται από Ζάκυνθο και ανήκε στην Κ19 του Λεβαδειακού.

*Πάντως, όλα τα ρεκόρ έσπασε η Θύελλα Πατρών, που πήρε μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστές από ομάδες της Αχαΐας.

*Φαίνεται ότι και ο Αίας θα κάνει κάτι, ενώ φεύγει ο Μπουζούρας.

 

Ο Γ. Γεωργιόπουλος

Εξακολουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ως παρατηρητής αγώνων Σούπερ Λίγκα ο Γιώργος Γεωργιόπουλος. Για όσους δεν θυμούνται ο Γιώργος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους διαιτητές της Ηλείας και βοηθός Α΄ Εθνικής. Όταν έκλεισε τα χρόνια της εν ενεργεία θητείας του, συνέχισε ως παρατηρητής αγώνων, αφού είχε αυξημένα προσόντα. Κυρίως ορίζεται στη Τρίπολη και το Αγρίνιο, αλλά και στην Αθήνα.

 

Ο Αντωνίου

Η κακή πορεία του Λεβαδειακού αρχικά στη Σούπερ Λιγκ 2, ανάγκασε τον γνωστό μας προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου, σε παραίτηση. Ακολούθησε κι αυτός τη γνωστή μοίρα των προπονητών!

 

Κοτσώνης και Γκοτσούλιας

Ο Δημήτρης Κοτσώνης, που πρόσφατα κατέληξε στον Ιωνικό Νικαίας (Σούπερ Λίγκα 2), πήρε τη θέση του στα μετόπισθεν της ομάδας του Πειραιά, αγωνιζόμενος ως σέντερ μπακ. Τα αυξημένα σωματικά του προσόντα τον βοηθούν να στέκεται βράχος στην άμυνα του Ιωνικού, σωστός ογκόλιθος και ήδη στις δύο τελευταίες νίκες του Ιωνικού έκανε σπουδαία εμφάνιση.

*Στον Ιωνικό ανήκει και ο γνωστός από το πέρασμά του από τον Πανηλειακό, Γκοτσούλιας, Αχαιός στην καταγωγή, που έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στον Πανηλειακό επί εποχής των επιχειρηματιών.

 

Ο Δημόπουλος στη «Δίκη»

Στην αθλητική «Δίκη» του OPEN προχθές βράδυ, ο διεθνής με τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ και νυν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Δημόπουλος, είπε τη γνώμη του για το ντέρμπι της Λεωφόρου με ενάργεια, σαφήνεια και κατά του Γκαρσία. Το πρόβλημα ΠΑΟΚ κατά τη γνώμη του, είναι εσωτερικό, καθώς ο Σαββίδης είναι στο Ροστόκ και δεν υπάρχει παράγοντας για τα αποδυτήρια. Άρης ή ΠΑΟΚ θα είναι πίσω από τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ, σύμφωνα με τις προβλέψεις του.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος